Lekeler, Çiller expigment4 hakkında yardımmmm

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sessizkal

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
174
78
33
Arkadaslar merhaba benim hamileyken kuaför bıyık bölgemi yaktı ve bu iz hamile olunca dahada kötü oldu 3 yıldır bu bas belasıyla ugrasıyorum resim cekinmekten nefret eder oldum bıyıgım var gibi duruyo bide elmacık kemiklerimde günes lekeleri var kimisi acık renk kimisi ben seklinde ama bunlar cocuklugumdan kalma bende arastırmalarım sonucu expigment 4 ve madecassol aldım madacessolu gündüzleri sürüyorum expigmenti gece ama malum ramazn ayındayız gece 2_3 saat lambanın ısıgına maruz kalıyo bi sorun olur mu ki bide günes kremi olarak nivea 50+ aldım sizce bu mevsimde kullanmaya baslayarak hata mı yaptım?

20160607_225759-1-1.jpg
Nasıl düzelir bu cilt ya baktıkca pisikolojim bozuluyo

20160605_173833-1-1.jpg
buda makyajlı halim bıktım makyaj yapmaktan ama iki yüzün arasında dağlar kadar fark var ki biraz renler ac~lsa lekeler izler gitse gene razıyım

Bence exsipigment simdi kullanmayın
Sonbaharda kullanın daha çok leke olabilir
Kisa kadar doğal şeyler kullanabilirsiniz

Ayrıca cildiniz o kadarda kötü değil
En azindan makyajla kapaniyomus lekeler

Kapatıcı ne kullaniyosunuz

Kontes diye pudralı bir krem var düzenli kullanıldığında cilt lekelerini kalıcı olarak gideriyor koyu lekelerin rengini açıyor ve zamanla kaybediyor bende aldım beyaz tenliyim çok çabuk sivilce lekesi oluyor güneş hemen çil yapıyor fotoğrafını ekleyebilirsem eklicem

Bence exsipigment simdi kullanmayın
Sonbaharda kullanın daha çok leke olabilir
Kisa kadar doğal şeyler kullanabilirsiniz

Ayrıca cildiniz o kadarda kötü değil
En azindan makyajla kapaniyomus lekeler

Kapatıcı ne kullaniyosunuz
Dogal seyler ise yaramıyo suan tek uyguladıgım dogal ürün aleovera hergün kullanıyorum insallah onunda faydası olur ben günlük olarak cc krem kullanıyorum a tam kapatmıyo sadece biraz daha iyi görünmemi saglıyo resimde kapanmıs olansa dermocol fondeten su dövmeleri bile kapatma özelligi olandan o da cok pahalı herzaman kullanamıyorum

Kontes diye pudralı bir krem var düzenli kullanıldığında cilt lekelerini kalıcı olarak gideriyor koyu lekelerin rengini açıyor ve zamanla kaybediyor bende aldım beyaz tenliyim çok çabuk sivilce lekesi oluyor güneş hemen çil yapıyor fotoğrafını ekleyebilirsem eklicem
Can~m siz kullan~uomusunuz bu ürünü cokda ucuz mus dahada vozmasın cildi?

Ben kullanamadım çok boynuma sürüyorum hemen lekeleniyor diye yüzüm alerjik çünkü kükürtlü sabundan başka bişey kullanamam çok yaz aylarında,bunu yüzüme çok az kullandım o sırada alerjim vardı

Ben kullanamadım çok boynuma sürüyorum hemen lekeleniyor diye yüzüm alerjik çünkü kükürtlü sabundan başka bişey kullanamam çok yaz aylarında,bunu yüzüme çok az kullandım o sırada alerjim vardı
Hmmmm anladım canım o zaman ilk fırsatta bi siparis verip deneyeyim o zaman simdi bu expigment kremi kullanmayayım mı ben

CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM bu sayfayı okumanı tavsiye ederim.ben burda bluegreenbluenin yazdıklarıya lekemi açmayı başardım.geçecek de inşallah.bu sayfadaki arkadaşların hepsi yaşadıklarını kullandıklarını yazıyorlar.ben de dahil.

CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM bu sayfayı okumanı tavsiye ederim.ben burda bluegreenbluenin yazdıklarıya lekemi açmayı başardım.geçecek de inşallah.bu sayfadaki arkadaşların hepsi yaşadıklarını kullandıklarını yazıyorlar.ben de dahil.
Tamam canım aksam güzelce unceleyip okucam unsallah sayfayı

Aloeveraya devam et pes etme bende pes etmicem.
Cunku hemen fayda etmiyomus.
Pirincununu gulsuyuyla karistir yuzune sur beklet yika
Her aksam gulsuyuyla sil
Kahveyi gulsuyuyla,yada suyla,biraz tozseker atarak karistir cildine peeling yap.
Pirinci az suyla yika iyice bunun suyunu al bi kaba koy buzdolabinda salyabilirsin bunu yuzune sur yikama kalsin.
Patatesi rendele suyuyla yuzunu sil

Hepsi renk acici seyler

Ben doktor kontrolunde kremlerde kullandim hemde kortizonlu, expigmentde kullandim yine dr kontrolunde

Geciyo bi sure kremi biraktigin an ve gunese cikmaya basladiginda hoooop geri geliyo emin ol.

Yazin bunlari yapalim
Kisin baska seyler yapicaz biz BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE bizi yonlendirecek.

Y
Aloeveraya devam et pes etme bende pes etmicem.
Cunku hemen fayda etmiyomus.
Pirincununu gulsuyuyla karistir yuzune sur beklet yika
Her aksam gulsuyuyla sil
Kahveyi gulsuyuyla,yada suyla,biraz tozseker atarak karistir cildine peeling yap.
Pirinci az suyla yika iyice bunun suyunu al bi kaba koy buzdolabinda salyabilirsin bunu yuzune sur yikama kalsin.
Patatesi rendele suyuyla yuzunu sil

Hepsi renk acici seyler

Ben doktor kontrolunde kremlerde kullandim hemde kortizonlu, expigmentde kullandim yine dr kontrolunde

Geciyo bi sure kremi biraktigin an ve gunese cikmaya basladiginda hoooop geri geliyo emin ol.

Yazin bunlari yapalim
Kisin baska seyler yapicaz biz BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE bizi yonlendirecek.
Tamam canım tesekkür ederim pirinc ve kahve ile baslayayım en iyisi ben

Y

Tamam canım tesekkür ederim pirinc ve kahve ile baslayayım en iyisi ben
Pirincsuyunu diledigin zaman kahve telvesinide haftada 1veya 2yapabilirsin
Unuttum buraya eklim yumurta akida renk aciyo yumurta akini cirp sur yuzune beklet yika.
Yine haftada 1gunde onu yap
Benim lekemde biyik uzerimde var ama bikmadan usanmadan yapicam

Ciltteki lekeleri acmak kolay degil
Ve mutlaka gunes koruyucu kullan koruyucusuz adim atma
Ben mahallenin basindaki markete bile giderken suruyorum koruyucumu.

Pirincsuyunu diledigin zaman kahve telvesinide haftada 1veya 2yapabilirsin
Unuttum buraya eklim yumurta akida renk aciyo yumurta akini cirp sur yuzune beklet yika.
Yine haftada 1gunde onu yap
Benim lekemde biyik uzerimde var ama bikmadan usanmadan yapicam

Ciltteki lekeleri acmak kolay degil
Ve mutlaka gunes koruyucu kullan koruyucusuz adim atma
Ben mahallenin basindaki markete bile giderken suruyorum koruyucumu.
Bıyık lekesi bendede var canım agda yanıgı seklinde kendisiyle tan~salı tam 3 yıl oldu yumurtanın icine hic bisey katmadan yapıcam demi sade olarak insallah yaptıklarımız ise yarar aslında bu bitkisel dogal cözümler umutsuz hatta cok umutsuz geliyo ama hadi hayırlısı artık bendede niveanın günes koruyucusu var bende sürüyorum ama cok parlıyo ya yüzümde rahatsız oluyorum bide bu antalyanın sıcagı mahvetti beni eskiden bu sekilde degildi yüzüm

Bıyık lekesi bendede var canım agda yanıgı seklinde kendisiyle tan~salı tam 3 yıl oldu yumurtanın icine hic bisey katmadan yapıcam demi sade olarak insallah yaptıklarımız ise yarar aslında bu bitkisel dogal cözümler umutsuz hatta cok umutsuz geliyo ama hadi hayırlısı artık bendede niveanın günes koruyucusu var bende sürüyorum ama cok parlıyo ya yüzümde rahatsız oluyorum bide bu antalyanın sıcagı mahvetti beni eskiden bu sekilde degildi yüzüm

Okudum sayfayi resimleride gordum.
Umut edicez kremlerde cok kimyasal var
Cildin duzenini bozuyo bence

Evet sade yumurta akı.

Nivea, garnier,sebamed gibi urunleri ben tatilde vucuduma kullaniyorum

Daylong,solente,avene,bioderma gibi urunlere bak arastir derim.

Okudum sayfayi resimleride gordum.
Umut edicez kremlerde cok kimyasal var
Cildin duzenini bozuyo bence

Evet sade yumurta akı.

Nivea, garnier,sebamed gibi urunleri ben tatilde vucuduma kullaniyorum

Daylong,solente,avene,bioderma gibi urunlere bak arastir derim.
Evvetttt su an itibariyle yüzüme yumurtanın beyazını sürdüm sarısıylada argan yagını karıstırıp saç maskesi yapt~m ama benim ufaklıklarrr cok sasırdı anne saclarının canı yumurta mı cekmis babam seni böyle mi begenir gibi birsürü sorular sordular bu tam bi yumurta güzeli oldum arada:KK48:madecassol benim cildimi hafiften soymaya basladı sizce bu normal mi?

X