Expigment :(

expigmenti eskiden bıyık bölgem kullandım. ne kadar süre kullandığımı hatırlamıyorum ama önce o bölge koyu kahverengileşti. sonrada o hafif kabuk bağlayan yer soyuldu ve bembeyaz yeni ten çıktı. SABRETMENİZ LAZIM
Ama ben kullanmayı bıraktım korktuğum için...

Expigment ilk çok koyu yapıyor cunki üst deriyi atıyor benimde soyulma geç başladı daha sonra madesalco krem le kullandım 2 günde soyulma başladı tek başına kullanıldığında soyulma süreci uzuyor ayları bulabiliyor ve soyulmadigi için daha koyu gözüküyor ben toplam 7 ay kullandım 2 kremi belki 20 kere soyuldu bu sürede yanlız hamilelikte gözaltlarimdada malesma oluştu su an gozaltima başladım expigment ve bepanten krem ikisini karıştırıyorum 3 gün içinde soyuldu ve 2 ton açıldı bakalım 2 hafta oldu tekrar soyulmak üzere sonra bırakacağım

Şimdi o kremde bir sorun yok. Kremi sadece yanık bölgeye sürmen lazım. d

Döküntü normal.. Lekeli bölge kullanılan ilaçların etkisiyle yavaş yavaş soyulacak. Renk değişimi bu şekilde giderilecek. Kızarıklık var mı bu soyulma nedeniyle oluyor ve geçicidir ama ben onun sadece akşamları sürülmesini öneriyorum. Bu merhemi veriyorlar zaten genelde, lekeli olan yere sürüyorsun değil mi? Adını burada vermek yasak mı bilmiyorum ama onunla birlikte eumovaten veriyorlar genelde onuda sabah sürüyorsun. Yani söylediğin etkiler normal ve zaten çabucak geçmez ki. Ama yanlış yönlendirmek istemem. Ben eczacıyım bu arada kafadan yorum yapmıyorum. Sen içine sinmezse gene de git canım
Merhaba,bende bu kremi sadece 1 kez kullandim surdugum yerler kizardi ve koyulasti gecer mi acaba canim ćok skkin

Eklentiler

• 20170408_140538-1.jpg
    20170408_140538-1.jpg
    139,9 KB · Görüntüleme: 80
X