expigment yardım edin lütfen

selinli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
185
0
ya arkadaşlar bu expigment sadece güneş lekelerine mi kullanılıyor? tahriş sonrası oluşan kahverengi lekeye kullanılmazmı?

expigment bütün lekelere karşı iyi geliyor diye biliyorum canım.çünkü deriyi soyup yerine yeni deri geliyor.buda izlerin geçmesini bi nebze kolaylaştırıyor :)yerimseniben

benim de yüzümde 1 yılda güneş lekesi oluştu. sol yanağımın üstünde. birde üst dudak çizgisinin üstünde sir ağdadan sonra bıyık şeklinde leke oluştu. arkadaş tavsiyesi üzerine expigment denedim. bir de sitedeki yorumları okudum. etkisini gösterince sonuçları siteye yazarım dedim.
ilk olarak doktora gitmeden expigment4 denedim. sadece lekenin üzerine sürüyodum. cildim gerildi. sanki kabuk tutçak gibi oldu. sonra korktum en iyisi doktora gideyim dedim. doktor expigment2 ile devam et dedi. bide gerginliği önlesin diye bir krem verdi.
3 gün sürdüm. leke koyuldu. cildim gerildi. korkmaya başladım. suratım tanınmıcak hala geldi. neyseki tatildeyim evden dışarı çıkmadım. kara kara düşünmeye başladım. doktor geçer dedi. sonra gerginliği alsın diye kafama göre bepantene krem yağlı arko krem sürdüm. peçeteyle çıkarayım derken baktım. peçeteye kir gibi ölü hücreler geldi. lekeler nasıl kese yaparsın vücuda öyle yavaş yavaş peçetede kalmaya başladı. önce bıyık bölgesi çıktı. sevindim. yanağımda çıkar dedim. bu akşam yanağımı peçeteyle ovaladım. lekenin yarısı çıktı. çok sevindim ama yanağımı zorlamışım biran önce lekeden kurtulayım diye. deri iiyice inceldi. çok hassaslaştı. benden tavsiye birden yüklenmeyin . daha çok yara olucak diye korkuyorum şimdi. hemen bol miktarda bepantene krem sürdüm şimdi yüzümde. inşallah bişey kalmıcak. sanırım erken müdahale önemli. benim lekelerim daha 1 yıllık. artık yaz kış 50 faktör güneş kremi kullanıcam. ağzımın payını aldım.
burdaki tavsiyelerden çok yararlandım. hemen siteye üye oldum. ve sonucu hemen yazayım dedim.

bu tedavi yöntemi uygulucaksanız eğer hemen müdahele etmeniz gerekiyor lekeye. bir de en az 1 hafta evde olduğunuz bir zamanı seçin. çünkü tedavi sürecinde yüzünüz çok iyi gözükmüyor. yüzümde sürekli kremle dolaşıyorum evde. şimdi lekeler gitti çok şükür. artık yeni pembe cildimin kendini yenilemesi için uğraşıcam. çünkü soyula soyula çok hassaslaştı.

burdan herkese geçmiş olsun diyorum. güneşten kendinizi korumayı ihmal etmeyin. sevgiler...

X