Bana da doktor güneş lekelerim için expigment verdi yatmadan 2 saat önce lekelere sür sonra ıslak pamukla sil dedi.Bir ay kadar kullandım çok az faydasını gördüm zaten doktorda 6 ay kullanman lazım demişti.Bir aydan sonra kremi sürdüğüm yerler kızardı iki gün bekledim geçmeyince doktora gittim.Bu seferde kremi gün aşırı kullanmamı söyledi ama ben ondan sonra cesaret edip kullanamadım.Şimdi akşamları yatmadan önce elma sirkesi sürüyorum ve etkisini 1 haftada göstermeye başladı.Bana kalırsa herseyin doğalı daha güzel.
Eskiden bir çok markanın cilt bakım setlerini kullandım ama hiçbir zaman cildim istediğim gibi olmadı.Kimi zaman sivilceler kimi zaman siyah noktalar kimi zamanda kuruluktan pul pul dökülmeler canımı sıkardı.Artık herşeyin doğal olanını kullanıyorum ve her gören cildimin ne kadar güzel oldugunu ve ne kullandığımı soruyor.Soda ile temizliyorum,haftada bir kil maskesi yapıyorum,lekelerim için elma sirkesi,gözenekler için salatalık,nane çayı vs.
Eskiden bir çok markanın cilt bakım setlerini kullandım ama hiçbir zaman cildim istediğim gibi olmadı.Kimi zaman sivilceler kimi zaman siyah noktalar kimi zamanda kuruluktan pul pul dökülmeler canımı sıkardı.Artık herşeyin doğal olanını kullanıyorum ve her gören cildimin ne kadar güzel oldugunu ve ne kullandığımı soruyor.Soda ile temizliyorum,haftada bir kil maskesi yapıyorum,lekelerim için elma sirkesi,gözenekler için salatalık,nane çayı vs.