Bende kremi dün aldım.Hemen sürdüm bacaklarımda lekeli olan yerlere .Bugün baktığımda sürdüğüm yerlerde belli olucak kadar kızarmalar oldu ama
2 hafra önce cilt dr. önerisiyle başladım expigment kullanmaya...Sir ağdanın sebep olduğu bıyık bölgemdeki leke için.Kızlar resmen pala bıyık görüntüsü vardı.Expigment epey açtı çok şükür.Bayağı azaldı...
Kızartı yanma olursa 2 günde bir,olmazsa her akşam güneş battıktan sonra lekeli bölgeye sürün dedi doktor.Ve gündüz de mutlaka bir güneş kremi....+50 faktör kullanıyorum Spa magic.
Ben faydasını gördüm ama LÜTFENdoktora danışın....İlaç bu!Kozmetik ürün değil ki....Çoğu kişi kızarıklık var soyulma var diyo.Bende hiçbiri olmadı.Tehlikeye atmayın kızlar...Küçük bir leke için yüzünüzü hepten mahvetme ihtimali olabilir.Cildiyeye gidip muayene olup kullanmak en doğrusu....
Ben gittiğimde karaciğerime kadar kontrol ettiler öyle yazıldı ilaç.AMAN DİKKAT!!
expigment kremini nerden bulabilirim ? .. yardımcı olursanız sevinirim
ya arkadaşlar banada doktor expigment kremle birlikte ısotrexın jel i verdi ben bunları nasıl kullanıcam ikisindede akşam yazıyo kullanıcam nasıl kullanıcam hangi birini ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?