Exoderm Nebil Bozdogan a yaptıranlar

ayos7606

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
6
0
48
Merhabalar akne izlerim var ve exoderm yaptırmak istiyorum burdaki genel yorumları okudum. Genelde Ziya bey de yaptıranlar var. Ankara da da Nebil Bozdoğan a yaptıran var mı?

Merhabalar akne izlerim var ve exoderm yaptırmak istiyorum burdaki genel yorumları okudum. Genelde Ziya bey de yaptıranlar var. Ankara da da Nebil Bozdoğan a yaptıran var mı?
Ben Nebil bey e silikon yaptirdim.Kesinlikle gitggörüş inanılmaz bir doktor. Her alanda gelen hastaları çok memnun

İki gun once Nebil hocaya exoderm yaptirdim sorularinizi cevaplayabilirim:)foto istemeyn atamma yanlizbiraz Nebil hocadan bahsediym istersenz once...kendise sahane bi insan,cok ilgili ve cok gercekci(en azindan %100 duzelme olmiyck diyebiliyo)...gelelim işlemencelikle hic bsy hissetmiysnz genel anestezi altinda oluyo ama ameliyat sonrasi fena yanma bi hayli fazla oluyo...asil zor olan ikinci gun yuzunuz sistikce sisiyo patliycak gibi oluyo...gelismeler oldukca yazarim bu arada ucreti 4500tl

Esra Hanım merhabalar :) Ben Nebil Bey'e exoderm+dermabrazyon yaptırmayı düşünüyorum da. Tek bir yanağımda minik izlerim var. Onlar için gideceğim kendisine. 20 ocak için randevu aldım. Önceden de anneme prp mezoterapi yaptırmıştım. Tanıyorum kendisini ve çok iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. Sizden deneyimlerinizi rica edecektim. Bir hafta izin almayı düşünüyorum. 7-8 gün iyileşme süreci yeterli olur mu işe dönebilmek için sonraki pembelikler için kapatıcıyla giderim diye düşünüyorum.? Sonuçtan memnun musunuz? Tüm yüze mi uygulanıyor? Biraz yaşadıklarınızdan bahsederseniz çok sevinirim. Çok teşekkür ederim şimdiden :) umarım şu an çok daha mutlusunuzdur ve sonuçtan memnunsunuzdur :))

Saolun Aysen hanım sanırım:)evet cok daha mutluyum suan:)1 haftada kabuklar dokuluyor ama cok kaşındırıyor soylemeden edemiycem yüzüNüzü yolmak istiyorsunuz ama dokunamıyorsunuzonun dısında 1hafta sonra ben makyajla rutine donmustum Acı vesaire hissetmedim pek gerçi benim agrı eşiğim biraz yüksek ama yinede dayanılmıyck agrılı bi süreç değilNebil bey ztn harika biridir selamımı soyleyin(İstanbuldan Dr hanım deyin o anlar)Kusura bakmayın buraya cok giremiyorum ama sorunuz olursa tekrar cvplarımSimdiden gecmiş olsunEvet benim tüm yüzüme uygulanmıştı bana cok daha derin bi işlem uygulanmış olmasına ragmen max 10günde rutine donebildim

merhaba tekrar :) teşekkürler dönüş yaptığınız için. Ben sonbahar gibi gitmeyi düşünüyorum çünkü havalar ısındı, geçen sefer gittim ancak sadece muayene oldum. Sonra da hava ısınınca önümüzdeki sonbahara kaldı. 1 hafta evde herhangi bir krem vs sürmeden kabukların dökülmesini mi beklediniz? 1 hafta sonra işe döndüğümde pudrayla kapatabilecek miyim ? Kapanıyor mu yani? Bir de iyileşme yüzde kaç oranında oldu? En az %80 oranında iyileşme oluyor diye duydum. tüm yüzünüze mi uygulandı, alın çene de dahil mi uygulamaya? Damardan anestezi almadınız değil mi? İzlerim var ancak fazla derin değil bir de kırmızılıklarım bir türlü gitmiyor. Kendim de soyucu kremler kullanıyorum zaten şu anda. Yani daha kötü olur diye korkuyorum açıkçası :/ En etkili yöntem diye biliniyor zaten. Uygulamayı yaptıracağım ancak deneyim sahibi olduğunuz için sormak istedim tekrar :) çok teşekkürler şimdiden.

Oncelikle rica ederim,size yardımcı olduysam ne mutlu bana:)kabuklar ilk hafta dokuluyor ztn ama baya kaşınıyor ve yanakta ozellikle su oldugunu hissediyosunz kabugun altında biraz çıldırtıcı bı hıs oncelikle onu soyliymama snra banyoda ozellikle kalıp kalıp dokuluyor altından bebek poposu gibi bi cilt cıkınca cektiklerinize değiyor:)duzelme %70 diyebilirim kendi adıma ama bnm bska bi problemım vardı o yızden bnde daha az oldu normalde 80-90 oluyor evet:)anestezi degil de sedasyon oluyor niye damardan tabi ama bşy hissetmiyorsunuz(biraz uyanması uzun surmustu bende,2saat uyumusum:)) 10 gun snra pudrayla kapancak seviyeye geliyor son olarak

Merhaba,

Ben 28 ağustosta Ankara'da Dr. Nebil BOZDOĞAN'a exoderm+dermabrazyon yaptırdım. Sağ yanağımdaki küçük ama sık çukurluklarımdan dolayı Nebil Hocam'la görüştüm. Kendisini daha evvelden annemin saç dökülme problemi için mezoterapi işlemi yaptığından dolayı tanıyordum. İlgisine ve bilgisine çok güvendiğim için başka bir doktorla görüşmeden direkt olarak kendisine gittim. Benim için en iyi sonucu bu işlemle alabileceğimizi detaylı olarak anlattı. Bu tarz cilt bozukluklarında yapılabilecek tüm işlemlerle (çeşitli lazer uygulamaları) ilgili ayrıca bilgi verdi aklımda soru işareti kalmaması için. Ben de eczacı olduğum için bana tıbbi olarak da işlemin risklerini ve nasıl yapılacağını detaylı olarak anlattı. İşleme karar vermeden önce de kendim de çok araştırdım. Her fırsatta kendisine mail/telefon yoluyla sorularımı yönelttim. Nebil Bey hepsini de büyük bir özveriyle yanıtladı. Yaptıralı iki ay gibi bir zaman oldu ve şu an çok mutluyum. Ben çok fazla kapatıcı kullanan/makyaj yapan birisi değilim. İşlemden önce nemlendirici üzerine toz pudrayla kapatıryordum yüzümü. Çukurlarım çok belirgindi. (Bu arada izlerim gecen yıl 2 aylık bir sürede yaşadığım sivilce problemi döneminden sonra oluşmuştu. Daha evvel de ufak tefek sivilcelerim çıkıyordu ancak o dönemde daha şiddetli oldu ve iz kaldı). Şu anda da aynı şekilde nemlendirici ve pudra kullanıyorum ancak izlerden eser yok. Şu an yüzümün kızarık olması ve gün boyu işyerinde olmamdan dolayı kapatıcı kullanıyorum. İşlemden önce bu durumu çok kafama takıyordum, gün içinde moralim bozuluyordu ancak şu an o kadar mutluyum ki.. İyi ki yaptırmışım diyorum. İşlemden de bahsetmek istiyorum. Ben işlemi muayenehanede oldum. Dilerseniz hastane de tercih edebiliyorsunuz. Önce yüzünüze lokal anestezik madde, iğne ile enjekte ediliyor, uyuşturuluyor. Bu işlemi anestezist uzman kişi yapıyor. Bundan sonraki tüm işlemleri Nebil Bey yapıyor. Uyuştuktan sonra exoderm solüsyonu sürülüyor. Arada bekleme süreleri oluyor 10’ar dakika gibi. Daha sonra çukurlu bölgelere dermabrazyon ile zımparalama işlemi yapılıyor. Sonrasında da rifocin isimli antibiyotik kırmızı renkli bir solüsyon sürülüyor. Hepsi bu kadar, tüm işlem yaklaşık 30-45 dakika kadar sürüyor. İşlem esnasında acı hissetmiyorsunuz. Ancak uyuşma geçince çok şiddetli yanma oluyor. Gerçekten çok yanıyor ama aşırı dayanılmayacak bir acı değil. Muayenehanedeki arkadaşlar çok tatlı ve ilgili insanlar, işlem esnasında öncesinde sonrasında her zaman rahat ve mutlu hissetmeniz için ellerinden geleni yapıyorlar. İşlem bittikten sonra yüzüm kızarık/turuncu renk aldı eve gittiğimde yanma devam etti. O gece hiç uyuyamadım çünkü yüzünüz ıslak ve nemli oluyor, yastığa veya herhangi bir yere bulaşmaması gerekiyor. Sonraki gün ve diğer gün de çok az uyudum çünkü ara ara batmalar ve yanmalar oldu. 3 gün biraz sancılı geçti benim için. 4. Gün biraz daha rahatladım. Gerilmeler başladı. Bu arada Nebil hocamla her gün neredeyse yazıştık, kendisine bilgi verdim, sormak istediklerimi sordum. 5. Gün kliniğe kontrole gittik ve stafine adlı pomat başladık. Daha sonra günde 3 kez stafine sürüp her sürdükten sonra duşa girip çıktım. Yüzümdeki kabuklar parça parça döküldü ve pembemsi yeni bir cilt çıktı :) Günden güne daha iyi oldu. Ancak kızarıklıkların geçmesi 3 ayı buluyor. Şu an 2. Ayımdayım ve mutluyum. Bu süreç için yaklaşık bir ay işe gitmedim ve evden çıkmadım. Kabuklar dökülmeye başladıktan sonra da güneş koruyucu sürdüm hep. Ben süreçten ve doktorumdan çok memnun kaldım. Umarım yaptırmak isteyenlere bir faydam dokunabilmiştir. Sormak istediğiniz başka şeylere de seve seve cevap veririm. :)

Merhaba,

Ben 28 ağustosta Ankara'da Dr. Nebil BOZDOĞAN'a exoderm+dermabrazyon yaptırdım. Sağ yanağımdaki küçük ama sık çukurluklarımdan dolayı Nebil Hocam'la görüştüm. Kendisini daha evvelden annemin saç dökülme problemi için mezoterapi işlemi yaptığından dolayı tanıyordum. İlgisine ve bilgisine çok güvendiğim için başka bir doktorla görüşmeden direkt olarak kendisine gittim. Benim için en iyi sonucu bu işlemle alabileceğimizi detaylı olarak anlattı. Bu tarz cilt bozukluklarında yapılabilecek tüm işlemlerle (çeşitli lazer uygulamaları) ilgili ayrıca bilgi verdi aklımda soru işareti kalmaması için. Ben de eczacı olduğum için bana tıbbi olarak da işlemin risklerini ve nasıl yapılacağını detaylı olarak anlattı. İşleme karar vermeden önce de kendim de çok araştırdım. Her fırsatta kendisine mail/telefon yoluyla sorularımı yönelttim. Nebil Bey hepsini de büyük bir özveriyle yanıtladı. Yaptıralı iki ay gibi bir zaman oldu ve şu an çok mutluyum. Ben çok fazla kapatıcı kullanan/makyaj yapan birisi değilim. İşlemden önce nemlendirici üzerine toz pudrayla kapatıryordum yüzümü. Çukurlarım çok belirgindi. (Bu arada izlerim gecen yıl 2 aylık bir sürede yaşadığım sivilce problemi döneminden sonra oluşmuştu. Daha evvel de ufak tefek sivilcelerim çıkıyordu ancak o dönemde daha şiddetli oldu ve iz kaldı). Şu anda da aynı şekilde nemlendirici ve pudra kullanıyorum ancak izlerden eser yok. Şu an yüzümün kızarık olması ve gün boyu işyerinde olmamdan dolayı kapatıcı kullanıyorum. İşlemden önce bu durumu çok kafama takıyordum, gün içinde moralim bozuluyordu ancak şu an o kadar mutluyum ki.. İyi ki yaptırmışım diyorum. İşlemden de bahsetmek istiyorum. Ben işlemi muayenehanede oldum. Dilerseniz hastane de tercih edebiliyorsunuz. Önce yüzünüze lokal anestezik madde, iğne ile enjekte ediliyor, uyuşturuluyor. Bu işlemi anestezist uzman kişi yapıyor. Bundan sonraki tüm işlemleri Nebil Bey yapıyor. Uyuştuktan sonra exoderm solüsyonu sürülüyor. Arada bekleme süreleri oluyor 10’ar dakika gibi. Daha sonra çukurlu bölgelere dermabrazyon ile zımparalama işlemi yapılıyor. Sonrasında da rifocin isimli antibiyotik kırmızı renkli bir solüsyon sürülüyor. Hepsi bu kadar, tüm işlem yaklaşık 30-45 dakika kadar sürüyor. İşlem esnasında acı hissetmiyorsunuz. Ancak uyuşma geçince çok şiddetli yanma oluyor. Gerçekten çok yanıyor ama aşırı dayanılmayacak bir acı değil. Muayenehanedeki arkadaşlar çok tatlı ve ilgili insanlar, işlem esnasında öncesinde sonrasında her zaman rahat ve mutlu hissetmeniz için ellerinden geleni yapıyorlar. İşlem bittikten sonra yüzüm kızarık/turuncu renk aldı eve gittiğimde yanma devam etti. O gece hiç uyuyamadım çünkü yüzünüz ıslak ve nemli oluyor, yastığa veya herhangi bir yere bulaşmaması gerekiyor. Sonraki gün ve diğer gün de çok az uyudum çünkü ara ara batmalar ve yanmalar oldu. 3 gün biraz sancılı geçti benim için. 4. Gün biraz daha rahatladım. Gerilmeler başladı. Bu arada Nebil hocamla her gün neredeyse yazıştık, kendisine bilgi verdim, sormak istediklerimi sordum. 5. Gün kliniğe kontrole gittik ve stafine adlı pomat başladık. Daha sonra günde 3 kez stafine sürüp her sürdükten sonra duşa girip çıktım. Yüzümdeki kabuklar parça parça döküldü ve pembemsi yeni bir cilt çıktı :) Günden güne daha iyi oldu. Ancak kızarıklıkların geçmesi 3 ayı buluyor. Şu an 2. Ayımdayım ve mutluyum. Bu süreç için yaklaşık bir ay işe gitmedim ve evden çıkmadım. Kabuklar dökülmeye başladıktan sonra da güneş koruyucu sürdüm hep. Ben süreçten ve doktorumdan çok memnun kaldım. Umarım yaptırmak isteyenlere bir faydam dokunabilmiştir. Sormak istediğiniz başka şeylere de seve seve cevap veririm. :)

Eklentiler

• upload_2018-10-26_17-49-16.png
    492,3 KB · Görüntüleme: 136
Ben de yaptirmak istiyorum izlerin tamamı silindi mi benim alnımda ve şakaklarımda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…