ayağımda bazı tırnaklarmda mantar var ve geçmesi içinde hiçbirşey yapmadım çünkü hafif şiddette ama artık rahatsız olmaya başladığımı farkettim. bunun için daha fazla ilerlemeden birşeyler yapmak istiyorum. excilor reklamları çok fazla ekranlarda dönmeye başladı ve etkileyicide reklam yapmışlar onun için merak ediyorum kullanan ve sonuç alanlar var mı ? varsa bizimle paylaşırlarsa çok sevinirim..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
EXCİLOR kullanan var mı ???
- Konu Sahibi bursez
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba ben 15 gündür ayak tırnağım için kullanıyorum. Tırnağım biraz daha güçlendi, biraz daha beyazladı.1 hafta önce mycospor kullandım biraz temizlensin diye. Ama benim tırnağımın altında o tozlar birikmişte keçeleşmiş gibi sanki. Kesilmiyor da. Benim tırnağım sadece excilorla geçmez diye düşünüyorum.Doktor Terbisil diye bir ilaç yazmıştı ama onu da böbreklerime dokunabileceği için kullanmadım. Şimdi lazeri araştırıyordum. Senin yazını gördüm. Eğer seninkinde sadece renk değişimi varsa işe yarayabilir.
Arkadaşlar merhaba ben senelerdir ayak başparmaklarımda bu sorunu yaşıyorum başlarda takmıyodum son zamanlarda takmaya başladım aile hekimine gittim nibulen tırnak cilası kremi birde hap verdi bu mantar hapları karaciğeri cok yoruyor iki ay kullandım fark görmeyince eczacının da test yaptırmadan bu hapları kullanma demesiyle bıraktım çünkü iki ayda fark olmalıydı dedi ama bende olmamıştı bundan önce de şişli etfal cildiye bölümüne gitmiştim kadın tırnak yatagında bozulma var mantar değil demişti ama tüm belirtiler mantar gibi bende bilemiyorum ne yapcağımı son olarak aynısefa kremini önermişti bir arkadaş bi sitede şimdi onu aldım suruyorum ama ben bu excıloru merak ediyorum 60tl az da değil kullanan memnun olan varsa yazsın lütfen öyle alıyim çok sıkıldım bu durumdan yaz da geliyo
Hayır canım oje vardı acele sildim ama bu ojeden öncede olan bişeydi..kullanmadım yani. Buarada çok yavaş uzuyor dediğiniz gibi 3 4 kat tırnak değil tabi ama uzayıncada uçları kırık gibi beyaz kısımları kalkıyor falan 3 4 yıldır hiç kırılmadan uzamadı hep kesiyorum.. bide tırnağımın üst kısmı sanki ince çizgiler var dalgalanma gibi çökükler gibi sanki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
- 13 Haziran 2014
- 253
- 35
- 38
bologna excilor nasıl bayadır kullanıyo olmalısın almayı düşünüyorum ama işe yaramıyorsa boşuna vakit kaybetmeyeyim ?
Bologna ben de cevap bekliyorum sana iyi geldiyse bende alıcam benimki renk değiştirme değil sadece şeklide çok çirkin küçücük kaldı tırnak:18:
Arkadaşlar gerçekten kullanan yok mu şu exciloru ? Benimde ayak parmaklarimda mantar baslangici var dedi doktor. Sari renkli tirnaklarim ve kalin. Nibulen kullaniorm 5 aydir falan ama i-ih hic ise yaramiyor. 😢 aglicam artik. Bi de ben asiri takintili biriyim. Cildirmamak icin kendimi zor tutuyorm.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşlar sorularınızı görünce yanıtlamak istedim. ben yaklaşık 6 ay kullandım. ama benim ayaklarımın iki baş parmağındada tırnak mantarı vardı ve fotoda ki gibi değil çok daha kötüydü. sağ parmağım 2 hafta içinde hızlıca yarısına kadar uzadı sonra normal hızda uzamaya başladı ve temiz tırnak çıktı. sol tırnağım için aynı şeyi söyleyemicem ama ilaç kalem şeklinde olduğu için önce sağ parmağıma sürüyodum(alışkanlık) heralde sol ayağıma sürerken ucuna tam ilaç gelmemiş oluyodu ve o yüzden geçmediğini düşünüyorum yani bu tamamen benim tahminim. yani biri düzelirken öbürünün öyle kalması anlamsız. Allah'a şükür sağ ayağımda hiç bişey kalmadı inşallah bir daha aynı şeyi yaşamam. ben bir kaç yıldır uğraşıyorum bu sıkıntıyla şimdi yeniden excilor aldım. bakalım sol tırnağıma kullanıcam sadece umarım o da düzelir :) isteyen arkadaşlara fotoda atabilirim. umarım sorularınıza cevap verebilmişimdir.
- 1 Nisan 2015
- 2
- 0
- 1
merhaba arkadaşlar bende yakşalık 3 aydır düzenli olarak kulllanıyorum ve tertemiz tırnağım çıkıyor alttan. Benimde azıcık birşey değil çok kotuydu inanın. Şuan iyiye gidiyor bi 3 ay daha kullanırsam geçecek diye düşünüyorum. Aksatmadan ve sabırla kullanın mutlaka. İnşallah iyi sonuç alırsınız.
Merhabalar,
Bu foruma bayadır üyeyim ancak paylaşımda bulunmamıştım. Ayak mantarı konusunda araştırmada olanlar için yardımcı olmak adına kendi tecrübemi paylaşayım istedim.
Benim de ayak baş tırnaklarımda mantar vardı, forumlarda hangi ilaç hangi krem daha iyi gelir diye araştırıp durdum sonra eczaneye gidip en çok hangi ürünün satıldığını sordum, excilor'u önerdi eczacım, 60 TL gibi bir rakam ödeyerek aldım. (2014 yaz sonu ) Yaklaşık 2 ay düzenli olarak sabah akşam kullandım ve tırnak uzadıkça mantar kayboldu. Ancak benim tırnaklarımın orta-üst kısımlarında olduğu için 2 ayda geçti, süreç mantarın oluştuğu yere göre değişebilir sanırım. Üzerinden 8 - 9 ay geçti ve tekrarlamadı. Ben çok memnum kaldım herkese öneririm
Bu foruma bayadır üyeyim ancak paylaşımda bulunmamıştım. Ayak mantarı konusunda araştırmada olanlar için yardımcı olmak adına kendi tecrübemi paylaşayım istedim.
Benim de ayak baş tırnaklarımda mantar vardı, forumlarda hangi ilaç hangi krem daha iyi gelir diye araştırıp durdum sonra eczaneye gidip en çok hangi ürünün satıldığını sordum, excilor'u önerdi eczacım, 60 TL gibi bir rakam ödeyerek aldım. (2014 yaz sonu ) Yaklaşık 2 ay düzenli olarak sabah akşam kullandım ve tırnak uzadıkça mantar kayboldu. Ancak benim tırnaklarımın orta-üst kısımlarında olduğu için 2 ayda geçti, süreç mantarın oluştuğu yere göre değişebilir sanırım. Üzerinden 8 - 9 ay geçti ve tekrarlamadı. Ben çok memnum kaldım herkese öneririm
- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.526
- 198
Peki devamlı çorap ve kapalı ayakkabı giyiyor musun?Merhabalar,
Ben çoraplarımı hiç çıkarmıyorum ayaklarım üşüdüğünden, kullandıktan sonra çorap giymeye devam ettiğim takdirde tekrarlar mı acaba?
Peki devamlı çorap ve kapalı ayakkabı giyiyor musun?
Ben çoraplarımı hiç çıkarmıyorum ayaklarım üşüdüğünden, kullandıktan sonra çorap giymeye devam ettiğim takdirde tekrarlar mı acaba?
İlk kullanımlarımda yaz sonuydu o yüzden pek giymiyordum ama kullandığım sürede illa ki çorap giydim, çorap giymeden 5 dk önce sürersen sorun olmaz hemen kuruyor zaten. Sonrasında havalar soğuyunca sürekli çorap giydim zaten. Yani benim mantar geçer geçmez havalar soğudu ve sürekli çorap giymiş olmama rağmen tekrarlamadı daha.
- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.526
- 198
Çok teşekkür ederimİlk kullanımlarımda yaz sonuydu o yüzden pek giymiyordum ama kullandığım sürede illa ki çorap giydim, çorap giymeden 5 dk önce sürersen sorun olmaz hemen kuruyor zaten. Sonrasında havalar soğuyunca sürekli çorap giydim zaten. Yani benim mantar geçer geçmez havalar soğudu ve sürekli çorap giymiş olmama rağmen tekrarlamadı daha.