ewlenmiş ayrılmış arkadaşlar buraya....

selam daha eşimden ayrılmadım ama ayrılma arifesindeyim burada görüşmek isterim
:teselli::teselli:

ıremsu 23 yasındasın daha ve bosanmıssın erken evlılık mıydı senın kı nıye bıttı pekı sakıncası yok sa anlatırmısın

anlatırım canım çoookk sewerek ewlendim oda sewiodu öle görünüodu öle hissettiriodu ben öle anladım etrafımdaki herkes öle anladı ilk gördüğümde aşık oldum ve 10ay içinde nişan düğün hepsi oldu çok ii gidiodu anlaşıoduk hiç tartışmadık kavga etmedik 1,5 yıl sonra beni aldattığını öğrendim ewden bırakıp gitmeler başlamıştı öğrendim ki aldatmış boşandımm

ediz cim neden kiii (( çok çok ii düşün gerçekten sewiosan ve aşılacak şeylerse ayrılık düşüneceğin en son şey olsun hatta mümkünse düşünmee
ama herşein hayırlısı olsun

arkadaşlar burası evlenecek olan arkadaşların yada yeni evlenmiş olanların bölümü.Böyle bi topiği buraya açmanız çok yanlış bence.Zaten evlenecek arkadaşlar evden ayrılıp başka bi hayat kurma endişesi yaşayıp duruyorlar.Evlilikten vazgeçmeye kadar abarttığımız günler oldu bu sayfalarda.Bide böyle bi konuyla muhattap olunca belki bikaç kişinin psikolojisinin bozulmasına dahi sebep olabilirsiniz.Lütfen bu konuyu yetkiliye bildirip buradan taşıtın.Kimsenin sebebi olmak istemezsiniz herhalde!

kesinlikle katılıyorum

neden boyle bir heves kırma merakınız vardır anlamıyorum cidden yaa...
daha once sizin konunuza benzer konular acıldı burda
...FAKAT...
burası Evlilik Hazırlıgı Topiği görüldüğü üzere... gozunuz gormuyorsa anlatayım istedım , anlamanız acısından...
evlenıpte ayrılmıs olabılırsınız tabıkı.. evlenmek kadar doğal bosanmakta..
ama burda ben dahil bir çook arkadasımız evlilik yolunda herkes mutlu-hevesli-heyecanlı..
bu topiğin büyüsüde böyle duyguları barındırması zaten
sizin adınıza üzüldüm bosandıysanız ama konuyu yanlış yere acmıssınız bunu belirtmek isterım nedir yani buradakı genc kızların evlılık yolundakılerın heveslerını kırınca ,morallerını bozunca, hersey guzel giderken birden acabalara dusmesı.. Sizi mutlu mu edıyor ?!!

koca forumda bi burasını mı uygun gordunuz ??!!!

sizin gibi tek kendını dusunen ,bencil insanları kınıyorum !!!

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kesinlikle katılıyorum

bence de...alkisalkisalkis

cogu kişi rahatsız oldugunu dile getirmiş zaten bende aynen katılıyorum :enbuyukkk:

bir derdim v ar 'a bu baslık taşınabilir burası mutluluk ve yenı paylasımların oldugu bır bölüm.

doğal karşılıyoruz durumunuzu ancak bu topğiğin içeriği farklı sekılde devam etmemelı.
lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…