- Konu Sahibi iremsu1986
bizi kimse düşünmemiş yaa bizde ewlenmiş ayrılmış arkadaşlar olarak bu topikte buluşalım arlkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar burası evlenecek olan arkadaşların yada yeni evlenmiş olanların bölümü.Böyle bi topiği buraya açmanız çok yanlış bence.Zaten evlenecek arkadaşlar evden ayrılıp başka bi hayat kurma endişesi yaşayıp duruyorlar.Evlilikten vazgeçmeye kadar abarttığımız günler oldu bu sayfalarda.Bide böyle bi konuyla muhattap olunca belki bikaç kişinin psikolojisinin bozulmasına dahi sebep olabilirsiniz.Lütfen bu konuyu yetkiliye bildirip buradan taşıtın.Kimsenin sebebi olmak istemezsiniz herhalde!
kesinlikle katılıyorum
neden boyle bir heves kırma merakınız vardır anlamıyorum cidden yaa...
daha once sizin konunuza benzer konular acıldı burda
...FAKAT...
burası Evlilik Hazırlıgı Topiği görüldüğü üzere... gozunuz gormuyorsa anlatayım istedım , anlamanız acısından...
evlenıpte ayrılmıs olabılırsınız tabıkı.. evlenmek kadar doğal bosanmakta..
ama burda ben dahil bir çook arkadasımız evlilik yolunda herkes mutlu-hevesli-heyecanlı..
bu topiğin büyüsüde böyle duyguları barındırması zaten
sizin adınıza üzüldüm bosandıysanız ama konuyu yanlış yere acmıssınız bunu belirtmek isterım nedir yani buradakı genc kızların evlılık yolundakılerın heveslerını kırınca ,morallerını bozunca, hersey guzel giderken birden acabalara dusmesı.. Sizi mutlu mu edıyor ?!!
koca forumda bi burasını mı uygun gordunuz ??!!!
sizin gibi tek kendını dusunen ,bencil insanları kınıyorum !!!
arkadaşlar burası evlenecek olan arkadaşların yada yeni evlenmiş olanların bölümü.Böyle bi topiği buraya açmanız çok yanlış bence.Zaten evlenecek arkadaşlar evden ayrılıp başka bi hayat kurma endişesi yaşayıp duruyorlar.Evlilikten vazgeçmeye kadar abarttığımız günler oldu bu sayfalarda.Bide böyle bi konuyla muhattap olunca belki bikaç kişinin psikolojisinin bozulmasına dahi sebep olabilirsiniz.Lütfen bu konuyu yetkiliye bildirip buradan taşıtın.Kimsenin sebebi olmak istemezsiniz herhalde!
kesinlikle katılıyorum
bence de...alkisalkisalkis
:lepi:
neden boyle bir heves kırma merakınız vardır anlamıyorum cidden yaa...
daha once sizin konunuza benzer konular acıldı burda
...FAKAT...
burası Evlilik Hazırlıgı Topiği görüldüğü üzere... gozunuz gormuyorsa anlatayım istedım , anlamanız acısından...
evlenıpte ayrılmıs olabılırsınız tabıkı.. evlenmek kadar doğal bosanmakta..
ama burda ben dahil bir çook arkadasımız evlilik yolunda herkes mutlu-hevesli-heyecanlı..
bu topiğin büyüsüde böyle duyguları barındırması zaten
sizin adınıza üzüldüm bosandıysanız ama konuyu yanlış yere acmıssınız bunu belirtmek isterım nedir yani buradakı genc kızların evlılık yolundakılerın heveslerını kırınca ,morallerını bozunca, hersey guzel giderken birden acabalara dusmesı.. Sizi mutlu mu edıyor ?!!
koca forumda bi burasını mı uygun gordunuz ??!!!
sizin gibi tek kendını dusunen ,bencil insanları kınıyorum !!!