zepp biliyom çıldırtıyom seni ama gülüm burda ne delete tuşu varrr, ne carantina tuşu varrrr:bbo: heç bişeyim yokkkkbenneyaptımkisadece o bulunan virüsün üzerine sağ tıklayınca bazısında carantina bazısında delete çıkıyo, orda delete yada carantina diyom. ama birazdan yine tarama yapıyom aynı şeyler yine çıkıyorrrkafamçokkarıştı ay ben kafayı yemek üzereyim bu program yüzünden haberin olsunsenağlamasenağlama
fisfisfis:bbo:Masalcigim olmasi lazim canim yaa :uhm:
Eger ki oyle sag klik yapip silsen yada karantinaya alsan bile (ki oylede olabilir )tekrar cikmamasi lazim canim ...
zepp ben çözümü buldum canım...sildim senin bu programı ad-aware yükledim dita nın yardımı ile ve sonunda kurtuldum virüslerden:sm_cool: ama sanki diğer sildiğim program daha çok virüs bulmuştu gibi geliyo banaCADIARZU
ha bide senin burdaki link ölü ben başka bi yerden bulmuştum o nun linkini... belkide ondan olmadı.. istersen yenile burdaki linki:)
zepp ben çözümü buldum canım...sildim senin bu programı ad-aware yükledim dita nın yardımı ile ve sonunda kurtuldum virüslerden:sm_cool: ama sanki diğer sildiğim program daha çok virüs bulmuştu gibi geliyo banaCADIARZU
ha bide senin burdaki link ölü ben başka bi yerden bulmuştum o nun linkini... belkide ondan olmadı.. istersen yenile burdaki linki:)
zepp abla sen öyle uzun uzun anlatmışsın kurulumunu ama ben normal kurdum dediğin şeylerden hiçbiri çıkmadı :uhm: benmi görmedim acebağ :roflol: yokyok çıkmadı