Hayir canim sorun yok ,bende kullaniyorum bu programi .Additional Options" bölümünde "Install background guard" ve "Install scan via context menu"seçeneklerindeki tik işaretlerini kaldırın.
Kurulum sırasında bunlar çıkmadı..Acaba yanlış bir şey mi yaptım..Ama taramayı yapıyor..3 tane virüs buldu.Bu konuda çok bilgim yok,yardımcı olursan sevinirim..Teşekkürler..
32 tane virüs buldu.Masaüstüne kopyaladığım raporu ne yapmam lazım..a.s.
Teşekkürler canım..Bilgisyar virüs dolmuş..Otomatik tarama yapıyor mu bu program..
ZEPP bende avast var o varken yüklenmez demi?
zepp bende sayfa açılmıyor?
zepp canım ya indirdim tarıyor ama simdi benim tekara yüklemem gerekiyormu avastı sildim de .. yanisadece ewido olsa yeterlimi acaba
zepppp:mymeka:bu bulunan virüsleri nasıl siliyom bi desene yaaa:mymeka:
msn den rahatsız etmiyeyim kibarlık yapayım dedim özelden mesaj attım yine cevap vermiyon yaa:dilcikar:
:dilcikar:şu işide halledeyim bi daha rahatsız etmiycem zepp anım:mymeka:Masalcigim tamam raporu masa ustune kayit etme cunku zaten program icerisine kayit ediyor otamatik olarak ,ok ?yerimseniben
virusler siralaninca altta delete tusuna bas bu kadar :mymeka:ne beni rahatsiz edip duyorsun :1rolleyes:yerimseniben
:dilcikar:şu işide halledeyim bi daha rahatsız etmiycem zepp anım:mymeka:
ayrıcana orda delete tuşu olsa bascamda yokkiiiiii:sm_confused:
Masalcigim o zaman delete tusu aktif degil ise viruslerin derecesi yuksek demektir ...bu durumde karantinaya alman lazim ok ?yerimseniben
O zaman bilgisayara etki edemezler yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?