Ewido Spyware antivirus programi tavsiye ederim kizlar !

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Yeni bir antispyware yazılımı, son zamanlarda başa bela olan temizlenmesi güç,

dcomcfg.exe
atmclk.exe
atmadm.exe
dcomcfg.dll
atmclk.dll
atmadm.dll
g137265.dll
g137265.exe

gibi dosyalarlar bulaşan Trojans, Worms, Dialers, Hijackers, Spyware ve Keyloggers temizlenmesi için kullanılabilecek bir program.

Nereye ve hangi dosyaya bulaştığı da asla belli olmayan bir virüsü sadece bu program ile temizleyebildim.

Windows 2000, Windows XP and Windows Vista (both 32-Bit & 64-Bit)
uyumlu...
Desteklediği Diller : English, German, French, Italian, Japanese, Chinese, Dutch, Portuguese, Romanian, Spanish

Kurulum sırasında, "Additional Options" bölümünde "Install background guard" ve "Install scan via context menu"seçeneklerindeki tik işaretlerini kaldırın.

Ewido'yu başlatın.İlk kez başlattıığınızda, şöyle bir uyarı alacaksınız: "Database could not be found!". OK'e tıklayın.Ana ekranda soldaki menüden Update>Start Update butonuna tıklayın.

Update (Güncelleme işlemi) tamamlandıktan sonra altaki statü barından işlemin başarıyla gerçekleştirildiğini belirten "Update successful" mesajını alacaksınız.

Önemli: Eğer Update işlemiyle ilgili problemler yaşıyorsanız referans olarak aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.

Güncellemeler bilgisayarınıza başarıyla yüklendikten sonra aşağıdaki adımları takip edin...

Scanner'e tıklayın.
Tarama işlemini başlatmadan önce aşağıdaki kutucukların işaretli olduğundan emin olun.
- Binder
- Crypter
- Archives

Start Scan'e tıklayın ve Ewido'nun bilgisayarınızı taramasını bekleyin. Scan(tarama) işlemi sırasında bir uyarı mesajı alacaksınız:'Clean files' OK'e tıklayın.
Scan işlemi tamamlandığında ekranın alt kısmında SAVE REPORT butonunu göreceksiniz.SAVE REPORT'a tıklayın ve raporu masaüstüne .txt uzantısı ile kaydedin.

Bilgisayarınızı yeniden başlatın.(REBOOT)

şutarafagitti

Son düzenleme:
Zepp çok teşekkürler.Şu an programı indiriyorum..İnşallah yapabilirim..

Additional Options" bölümünde "Install background guard" ve "Install scan via context menu"seçeneklerindeki tik işaretlerini kaldırın.
Kurulum sırasında bunlar çıkmadı..Acaba yanlış bir şey mi yaptım..Ama taramayı yapıyor..3 tane virüs buldu.Bu konuda çok bilgim yok,yardımcı olursan sevinirim..Teşekkürler..

32 tane virüs buldu.Masaüstüne kopyaladığım raporu ne yapmam lazım..a.s.

Hayir canim sorun yok ,bende kullaniyorum bu programi .
32 tane virüs buldu.Masaüstüne kopyaladığım raporu ne yapmam lazım..a.s.

Rapor bilgi icin onemlidir saklayabilirsin .
Kac tarihinde kac tane virus buldugunu yaziyor ,seni bilgilendiriyor.

Teşekkürler canım..Bilgisyar virüs dolmuş..Otomatik tarama yapıyor mu bu program..

zepp canım ya indirdim tarıyor ama simdi benim tekara yüklemem gerekiyormu avastı sildim de .. yanisadece ewido olsa yeterlimi acaba

Niye sildin ki ?keske silmeseydin cunku ikisi farkli virusleri buluyor bende hem bu program hende norton kurulu ...yani ayni anda ikiside calisirdi...

ya zepp 38 tane virüs buldum herşey tamam ama bu raporu masa üstüne kayıt etmek nasıl oluyoki onu anlamadım.. onun için ne yapmam lazım, kurban olam bi söleyin bana:bbo:kafamçokkarıştı

zepppp:mymeka:bu bulunan virüsleri nasıl siliyom bi desene yaaa:mymeka:
msn den rahatsız etmiyeyim kibarlık yapayım dedim özelden mesaj attım yine cevap vermiyon yaa:dilcikar:

zepppp:mymeka:bu bulunan virüsleri nasıl siliyom bi desene yaaa:mymeka:
msn den rahatsız etmiyeyim kibarlık yapayım dedim özelden mesaj attım yine cevap vermiyon yaa:dilcikar:

Masalcigim tamam raporu masa ustune kayit etme cunku zaten program icerisine kayit ediyor otamatik olarak ,ok ?yerimseniben
virusler siralaninca altta delete tusuna bas bu kadar :mymeka:ne beni rahatsiz edip duyorsun :1rolleyes:yerimseniben

Masalcigim tamam raporu masa ustune kayit etme cunku zaten program icerisine kayit ediyor otamatik olarak ,ok ?yerimseniben
virusler siralaninca altta delete tusuna bas bu kadar :mymeka:ne beni rahatsiz edip duyorsun :1rolleyes:yerimseniben
:dilcikar:şu işide halledeyim bi daha rahatsız etmiycem zepp anım:mymeka:

ayrıcana orda delete tuşu olsa bascamda yokkiiiiii:sm_confused:

:dilcikar:şu işide halledeyim bi daha rahatsız etmiycem zepp anım:mymeka:

ayrıcana orda delete tuşu olsa bascamda yokkiiiiii:sm_confused:

Masalcigim o zaman delete tusu aktif degil ise viruslerin derecesi yuksek demektir ...bu durumde karantinaya alman lazim ok ?yerimseniben
O zaman bilgisayara etki edemezler yerimseniben

Masalcigim o zaman delete tusu aktif degil ise viruslerin derecesi yuksek demektir ...bu durumde karantinaya alman lazim ok ?yerimseniben
O zaman bilgisayara etki edemezler yerimseniben

zepp biliyom çıldırtıyom seni ama gülüm burda ne delete tuşu varrr, ne carantina tuşu varrrr:bbo: heç bişeyim yokkkkbenneyaptımkisadece o bulunan virüsün üzerine sağ tıklayınca bazısında carantina bazısında delete çıkıyo, orda delete yada carantina diyom. ama birazdan yine tarama yapıyom aynı şeyler yine çıkıyorrrkafamçokkarıştı ay ben kafayı yemek üzereyim bu program yüzünden haberin olsunsenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…