evvvett bende hamileyim

morkedii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
116
1
reglim 2 gün gecikmiş di,hamile kalma olasılığım da çok düşükdü,sadece 1 kez korunmadık ve alakasız bir tarih de,hemen eczaneden test alıp yapdım,2 çizgi vardı ancak bir tanesi çok silikdi,güvenemedim ve hemen kan testi yapdırdım,sonuç beta hcg 190 çıkdı:)) ancak labaront kafamı karıştırdı,bu sonuç farklı olaylara yorumlanabilir,düşük de olabilir gebelik de,hemen doktorumu aradım,gebeliğin ilk günlerinden kaynaklı değer değer düşükmüş,ancak muane için erken 2 hafta sonra gel bence dedi,bende öyle yapıcam,şu anda 5+4 haftalık gebeyim.şu 1 haftada geçsin bebeğimin kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum :))alkisalkisalkis:sm_cool:

oy ne güzel sevincler bunlar :kedi:
tebrik ederim canim, saglikla bebisini kucagina almak dilegi ile...

güzel bir hamilelik ve sağlıcakla bebeğini kucağına almanı dilerim...

kızlar benim reglim 3 gün gecikmişti,testte 2 çizgi çıkmışdı,beta hcg ise 190 idi,döllenme muhtemelen ayın 5inde oldu,beta hcgye 22sinde bakdım yani benim tahmin ettiğim döllenmeden 17 gün sonra
soru 1 )sizce değer normalmidir
soru 2)sizce ne zaman doktora gitmeliyim
soru 3)sata göre bebek 5+4 ancak bana göre döllenme olalı tam 3 hafta oldu,hangisi doğru
soru4)vajinal ult istemiyorum,karından kesem ne zaman gözükür ve de kalp atışlarını ne zaman duyabilirim?
son soru:her an regli olcakmışım gibi agrım oluyor zaman zaman,normalmidir?dış gebelik olmasından çok korkuyorum

canım tebrik ederim benim günüm geçmeden daha test yaptığımda beta hcg 356 idi yarın kontrolüm var normalde bugün adet günümdü zaten hamile olduğumu doktorum dedi aşılamayla hamile kaldım yarın bakalım neler bekliyo bizi her şeyin hayırlısı inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi:):emir_bebek:

tbrkle canım benim allah analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün yüzünüzdeki gülücükler hiç eksilmesin :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan :emir_bebek: kaydirigubbakcemile5

X