- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Dedemin babası 20 sene önce falan değerli olan 3 tane arsayı ve biizm oturudğumuz evi amcamın üstüne yapmış yani onun olsun diye bi senet düzenletmiş köy muhtarına büyüyünce bize o bakar diye
Çok teşekkür ederimYok artık bu ne biçim iş.
Geçmişler olsun umarım hallolur.
O amcadan da Allah çıkarsın bu nasıl vicdan?
Malesef öyleyim yine, bu konunun onunla alakası yok ayrıldıkYine spekülatif, zor bir konu ile karşımızdasın kelebek. Doğruysa üzüldüm. polis manitan ne diyor bu duruma? Amcanı bi korkutsun tatlım. Hemen eve bir baskın, tapuları getirin desin, benim manitamla uğraşmayın, açığınızı bulurum desin. Kullan şu üniformayı şekerim.
Büyük hala ondan beter o arsanın tamamını istiyo oda mahkemeye verdi hatta arsa mahkemelikBüyük halayla görüşüp durumu anlatsaniz. Belki kadin olanlara üzülür size bi ev yapacak kadar bir yer verir. Amcanında Allah gözünü doyursun
Tapusu var gördüm almış üstüne senetleri geçerli saymışlar demek kiÖyleyse zaten amcanın da değil ki orası sonuçta tapu yok vasiyet yok ordan da hakkınız var zaten
Baro ucretsiz avukat vermez iyi bir avukatla görüşün itirazlarınızı edin
Yuhh ya yazıklar olsun. Babam bunca zaman sizden boşuna uzak kalmis. Malzemeleri satıp çalıştığın yere yaşın ailenle. Bu aileden size hayır gelmez. Allah yardimciniz olsunBüyük hala ondan beter o arsanın tamamını istiyo oda mahkemeye verdi hatta arsa mahkemelik
Aç insanı doyurması çok zor
Tapusu var gördüm almış üstüne senetleri geçerli saymışlar demek ki
Avukatla en az 2-3 sene sürer 15-20 bin oraya para veremeyiz
Baro neden vermez ki
Valla bizde tam olarak bu durumdayızAaa geçen seneler de aynısını bize yaptı amcalarım :) Köyle kocaman arsa var amcalara halalara ait,annemle babamda heves ettiler köye ev yaptırmak istediler.Ev yaptırabilmek için hepsinden sözlü onay alındı,iş ciddiye binince vazgeçtiler.5 sene önce 25.000 tl kadar para hiç oldu.Sonrasında biz yine ev yaptırdık ama hepsiyle aramız bozuldu.
Bize sagli sollu geliyorlar amca ve dayiAllah herkesi baba tarafından korusun ne geliyorsa halalardan amcalardan geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?