- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Merhaba hanımlar
Durumlar çok kötü
Biz köyde yasıyoruz ailemle
Köyde oturduğumuz ev dede evi bayağı eski zamandan kalma
Dedem vefat edeli 10 sene falan oldu ama çocuklarına mirası pay etmeden öldü miras derken eski bi ev 15-20 tane köy yernde arsa
Dedem ölüncede herkes bunların peşine düştü
Normalde dedeme biz baktık yani babam ve annem
Dedem emekli bile değildi bi geliri maaşı yoktu tam aksine özel arabalarla haftada 3 gün merkeze diyalie gidiyodu bunların hepsini babam yaparken kmse destek olmadı
Amcamların falan umrunda olmadı adamcağz ama eve arsaya geldim mi herkes ortaya çıkıverdi
Dedemin babası 20 sene önce falan değerli olan 3 tane arsayı ve biizm oturudğumuz evi amcamın üstüne yapmış yani onun olsun diye bi senet düzenletmiş köy muhtarına büyüyünce bize o bakar diye
Velhasıl kelam hiçte öyle olmadı biz baktık ama o büyük dede ölünce amcam gizli gizli bu senetleri bizim evden çalıp işleme sokturmuş
Biz bunu duyduk şok olduk tabi hiçbirşeyden haberimiz yoktu
Hal böyle oluncada babam da dediki evi al başına çal bana evin altındaki arsayı ver madem ben oraya ev yaptırayım oda babamı süründürdü resmen 3-4 senedir tamam vercem sen ayarla kendini dedi
Babam ev yaptırcam diye demir beton vs. bi dünya şey aldı
Sonra tesadüfen ben babamın e-devletinden bi baktım ki evi yaptırcağımız arsada babamın da payı görünüyo yani orası sadece amcamın üstüne değilmiş arsa isimleri karışmış
Aksi gibi o evi yaptırcağımız arsanın yarısında Almanya'da ki büyük halamın yani dedemin bekar kız kardeşinin yarısında da babamların yani 5 kardeşin payı var
Durum böyle olunca kaldıK ortada amcam resmen bizi kandırdı orayı size verecem dediği yer onun bile değilmiş biz boşuna masraf yapmak zorunda kaldık
Bide babam o arsanın yanında küçük bi arsa satın almıştı kredi çekip 15 bin tl ye
Onuda boşuna almış oldu bahçe yaparız diye almıştı
Çok zarara girdi
Şimdi de dalga geçer gibi oturduğumuz evi de karısının üstüne yapmış
Ortalık çok gergin en yapacağımızı bilmiyoruz
Resmen dalga geçiyolar
Bütün arsaların yarısı Almanya'da ki büyük halanın yarısı da 5 kardeşin
Ne ev yaptırabileceğimiz bi arsa kaldı nede oturabileceğimiz bi ev
Merkezden ev alacak kadar birikimimiz de yok
Ne yaparız biz bu durumda
Baro avukat verir mi ücretsiz ?
Lütfen yardımcı olun konu hakkında bilgisi olanlar
Durumlar çok kötü
Biz köyde yasıyoruz ailemle
Köyde oturduğumuz ev dede evi bayağı eski zamandan kalma
Dedem vefat edeli 10 sene falan oldu ama çocuklarına mirası pay etmeden öldü miras derken eski bi ev 15-20 tane köy yernde arsa
Dedem ölüncede herkes bunların peşine düştü
Normalde dedeme biz baktık yani babam ve annem
Dedem emekli bile değildi bi geliri maaşı yoktu tam aksine özel arabalarla haftada 3 gün merkeze diyalie gidiyodu bunların hepsini babam yaparken kmse destek olmadı
Amcamların falan umrunda olmadı adamcağz ama eve arsaya geldim mi herkes ortaya çıkıverdi
Dedemin babası 20 sene önce falan değerli olan 3 tane arsayı ve biizm oturudğumuz evi amcamın üstüne yapmış yani onun olsun diye bi senet düzenletmiş köy muhtarına büyüyünce bize o bakar diye
Velhasıl kelam hiçte öyle olmadı biz baktık ama o büyük dede ölünce amcam gizli gizli bu senetleri bizim evden çalıp işleme sokturmuş
Biz bunu duyduk şok olduk tabi hiçbirşeyden haberimiz yoktu
Hal böyle oluncada babam da dediki evi al başına çal bana evin altındaki arsayı ver madem ben oraya ev yaptırayım oda babamı süründürdü resmen 3-4 senedir tamam vercem sen ayarla kendini dedi
Babam ev yaptırcam diye demir beton vs. bi dünya şey aldı
Sonra tesadüfen ben babamın e-devletinden bi baktım ki evi yaptırcağımız arsada babamın da payı görünüyo yani orası sadece amcamın üstüne değilmiş arsa isimleri karışmış
Aksi gibi o evi yaptırcağımız arsanın yarısında Almanya'da ki büyük halamın yani dedemin bekar kız kardeşinin yarısında da babamların yani 5 kardeşin payı var
Durum böyle olunca kaldıK ortada amcam resmen bizi kandırdı orayı size verecem dediği yer onun bile değilmiş biz boşuna masraf yapmak zorunda kaldık
Bide babam o arsanın yanında küçük bi arsa satın almıştı kredi çekip 15 bin tl ye
Onuda boşuna almış oldu bahçe yaparız diye almıştı
Çok zarara girdi
Şimdi de dalga geçer gibi oturduğumuz evi de karısının üstüne yapmış
Ortalık çok gergin en yapacağımızı bilmiyoruz
Resmen dalga geçiyolar
Bütün arsaların yarısı Almanya'da ki büyük halanın yarısı da 5 kardeşin
Ne ev yaptırabileceğimiz bi arsa kaldı nede oturabileceğimiz bi ev
Merkezden ev alacak kadar birikimimiz de yok
Ne yaparız biz bu durumda
Baro avukat verir mi ücretsiz ?
Lütfen yardımcı olun konu hakkında bilgisi olanlar