Allah 'ın İsimleri ve İsimlerinin Güzel Enerjileri
*Ya Mukaddim = Dileklerin isteklerin
gerçekleşmesi için etkisi çok hızlı. Nasıl olacağını düşünmeyin çünkü orda şüphe etmeye başlarsınız ve Allah 'ın sonsuz gücünü sınırlarsınız. Allah duaları en iyi şekilde gerçekleştirendir. (Ebced değeri 184)
*Ya Vedud = Sevgi enerjisine sahiptir ve okuyunca sevgiyi hissetmeye başlarsınız, deneyimlersiniz, insanlar tarafından sevilirsiniz. (Ebced değeri 20 )
Ya Muahhir = Kötülüklerden korunursunuz. Size karşı kötü niyeti olan ya da zarar veren insanları hayatınızdan kolaylıkla çıkarırsınız. Etkili bir esmadır. (Ebced değeri 846)
Ya Kavıyy = Her işinizi kolaylaştıran bir esmadır. Bütün zorlukla kolaylaşır. Okuyunca çok şaşırcaksınız. (Ebced değeri 117)
Ya Hafız = Koruyucu esmadır. Evinizi, kendinizi aslında her şeyi bu esmayı okuyarak koruyabilirsiniz. Kendinizi güvende hissedersiniz. (Ebced değeri 998)
Burda deneyimledigim ve okuduğum esmaları paylaşmak istiyorum. Çünkü okuduğum için sadece onların enerjilerini biliyorum. Sayısı önemli değil bence. Bazen 33 ya da 99 defa okurum ama genellikle ebced değeri kadar okurum.
**3 salavat + niyet + Esmamız
+3 salavat