- 4 Haziran 2012
- 879
- 675
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar benim ailem benim üstüme mal vericek ve eşimin bundan yararlanmasını istemiyorlar. İmza atarak eşim bu durumdan vazgeçemiyormuş.avukat ayrılsalarda hakkıdır adam alabilir demiş . İllaki boşanıp bekar olarak mı alabilirim ben malı?
miras olarak değil . Anneme ait olan şey benim üzerime geçicek alım satım parasını vericez. Bikaç avukat da aynı şeyi söyledi . Eşimde sordurtmuştu imza atmam bişey değiştirtmiyor demişti.
Evet işte miras değil . Satın almış olucam ben üzerime . O yüzden evliyken alınan mallar ortak boşanma durumunda eşimde yararlanıyor diye vermek istemiyorlar.bu miras olmuyor ki. satış işlemi oluyor. farklı şeylerden bahsediyorsunuz.
Evet işte miras değil . Satın almış olucam ben üzerime . O yüzden evliyken alınan mallar ortak boşanma durumunda eşimde yararlanıyor diye vermek istemiyorlar.
Hayır annemin kazanıp kendi üstüne aldığı ev bu . Zaten biz o evde oturuyoruz . Annem üstüme vericek oturduğumuz onun olan bu evi.O para sizin kazandığınız para mı?
Yani evliyken bir imza atılmıyor reddemiyor bu evi diymi? Benim bu evden hakkım yoktur diyerek bir sözleşme yapamıyoruz?yurtdisinda avukatim- satis islemi sonucu esinizin hakki oluyor.
esiniz simdi bir araba alsa bosanma durumunda sizinde hakkiniz oluyor.
hibe durumu icin aynisi gecerli olmasi gerek.
sadece kalan mirasdan hak talep edemez
Var malesef. Kuzenime babasindan miras kaldi. Adam bosanirken 3 evin de kirasina ortak olduAilenin size bağışladığı malda eşin hiçbir hakkı yok diye biliyorum ben.
Yani evliyken bir imza atılmıyor reddemiyor bu evi diymi? Benim bu evden hakkım yoktur diyerek bir sözleşme yapamıyoruz?