- 4 Nisan 2024
- 44
- 91
- 3
- Konu Sahibi aysel28888
-
Canım benim nefsini engel ol şeytana uyma yapacağin hatanın nelere mâal olacağını düşün seni yargilamiyorum ama kendini degersizleştirme o hataya düşme sevgiler:)Kızlar 1 bucuk sene önce evlendim. Hem sevdiğim hemde mantıklı buldugum bi evlilik yaptım. Ben izmirden istanbula atanınca orada tanıstık ve istanbulda yasamaya devam ettik. Eşimle sevgililik dÖnemimizde uzun bi ayrılığımız oldu. Tamamen bitti bi daha olmaz gözüyle bakıyordum. Fakat o zamanlar ayıptır söylemesi ben onunla ilk cinsel birlikteliğimi yasamıstım. Yne de bazı hoşuma gitmeyen sebeplerden dolayı ayrıldım. Eşimle sevgililiğimden önce aynı apartmanda oturduğum biriyle ilişkim vardı.Kendisi benim cocukluk aşkımdı. Artık evlilik için ailem baskı yapmaya basladıgında bari aşık oldugum biriyle olsun diye kendisiyle ben iletişime geçtim bir kaç ay cok da güzeldi hersey. Cok güzel günler gecirdim. Konu evliliğe gelince ben bilmesi gerekir diye daha önce biriyle beraber oldugumu söyledim ancak o bunu kabul edemiceğini söyledi ve ayrıldık.. bende buna cok üzüldüm ve ilk cinsel birlikteliği yasadığım kişiye yani kocama yöneldim. Birazda onunla evlenmem gerektiğine ikna etmeye calıstım kendimi. Sevdimde tekrardan kocamı yalan yok. Hem aynı meslektendik, içkisi-kumarı yok. Beni el üstünde tutar sağolsun. Biz evleneli 1 bucuk sene oldu. Bir tane bebeğimiz oldu iki aylık suan. Ben doğum izni nedeniyle izmire ailemin yanına yani o cocuğun oturdugu apartmana geldim bir aydır burda kalıyorum. Eşim görevi nedeniyle İstanbulda. Önceleri lohusalıktandır filan diye geciştirmeye calıstım ama yok değil benim aklım kalbim hislerim hepsi koşarak yine ona kaçtı. Düşünmeden duramıyorum. Sizde ne yapmalıyım. Küçücuk bebeğimde var suan bunları o uyurken yazıyorum. Yanlış bi evlilik mi yaptım diye düşünüyorum, pişman oluyorum. Sonra vicdan azabı cekiyorum böyle düşündüğm için.. onunla iletişime geçmek istiyorum hersey senin yüzünden böyle oldu demek istiyorum ama sonra eşime yanlış yapmıs olurum diye vazgeçiyorum. Lütfen yargılamadan bana akıl verin öneri de bulunun cok ihtiyacım var
Bebegim 2 aylikken kendimi bukadar dinliycek ne hissettigimi anliycak heleki dusunerek bile olsa enerjimi baskasina harciycak zamanim yoktu. Yanlis bir karar dahi olsa bu senin secimindi ve suan kucaginda bebegin var. Hala idrakinda degil misin artik kendini ikinci planda tutmanin zamani geldi. Onceligin bebegin ve onun hayatini mahvedicek bir adimdan kacinmalisin.!Kızlar 1 bucuk sene önce evlendim. Hem sevdiğim hemde mantıklı buldugum bi evlilik yaptım. Ben izmirden istanbula atanınca orada tanıstık ve istanbulda yasamaya devam ettik. Eşimle sevgililik dÖnemimizde uzun bi ayrılığımız oldu. Tamamen bitti bi daha olmaz gözüyle bakıyordum. Fakat o zamanlar ayıptır söylemesi ben onunla ilk cinsel birlikteliğimi yasamıstım. Yne de bazı hoşuma gitmeyen sebeplerden dolayı ayrıldım. Eşimle sevgililiğimden önce aynı apartmanda oturduğum biriyle ilişkim vardı.Kendisi benim cocukluk aşkımdı. Artık evlilik için ailem baskı yapmaya basladıgında bari aşık oldugum biriyle olsun diye kendisiyle ben iletişime geçtim bir kaç ay cok da güzeldi hersey. Cok güzel günler gecirdim. Konu evliliğe gelince ben bilmesi gerekir diye daha önce biriyle beraber oldugumu söyledim ancak o bunu kabul edemiceğini söyledi ve ayrıldık.. bende buna cok üzüldüm ve ilk cinsel birlikteliği yasadığım kişiye yani kocama yöneldim. Birazda onunla evlenmem gerektiğine ikna etmeye calıstım kendimi. Sevdimde tekrardan kocamı yalan yok. Hem aynı meslektendik, içkisi-kumarı yok. Beni el üstünde tutar sağolsun. Biz evleneli 1 bucuk sene oldu. Bir tane bebeğimiz oldu iki aylık suan. Ben doğum izni nedeniyle izmire ailemin yanına yani o cocuğun oturdugu apartmana geldim bir aydır burda kalıyorum. Eşim görevi nedeniyle İstanbulda. Önceleri lohusalıktandır filan diye geciştirmeye calıstım ama yok değil benim aklım kalbim hislerim hepsi koşarak yine ona kaçtı. Düşünmeden duramıyorum. Sizde ne yapmalıyım. Küçücuk bebeğimde var suan bunları o uyurken yazıyorum. Yanlış bi evlilik mi yaptım diye düşünüyorum, pişman oluyorum. Sonra vicdan azabı cekiyorum böyle düşündüğm için.. onunla iletişime geçmek istiyorum hersey senin yüzünden böyle oldu demek istiyorum ama sonra eşime yanlış yapmıs olurum diye vazgeçiyorum. Lütfen yargılamadan bana akıl verin öneri de bulunun cok ihtiyacım var
Sen çıldırmışsın. Kadın olsun erkek olsun şıp sevdilerden nefret ederim. Esra erol konusuKızlar 1 bucuk sene önce evlendim. Hem sevdiğim hemde mantıklı buldugum bi evlilik yaptım. Ben izmirden istanbula atanınca orada tanıstık ve istanbulda yasamaya devam ettik. Eşimle sevgililik dÖnemimizde uzun bi ayrılığımız oldu. Tamamen bitti bi daha olmaz gözüyle bakıyordum. Fakat o zamanlar ayıptır söylemesi ben onunla ilk cinsel birlikteliğimi yasamıstım. Yne de bazı hoşuma gitmeyen sebeplerden dolayı ayrıldım. Eşimle sevgililiğimden önce aynı apartmanda oturduğum biriyle ilişkim vardı.Kendisi benim cocukluk aşkımdı. Artık evlilik için ailem baskı yapmaya basladıgında bari aşık oldugum biriyle olsun diye kendisiyle ben iletişime geçtim bir kaç ay cok da güzeldi hersey. Cok güzel günler gecirdim. Konu evliliğe gelince ben bilmesi gerekir diye daha önce biriyle beraber oldugumu söyledim ancak o bunu kabul edemiceğini söyledi ve ayrıldık.. bende buna cok üzüldüm ve ilk cinsel birlikteliği yasadığım kişiye yani kocama yöneldim. Birazda onunla evlenmem gerektiğine ikna etmeye calıstım kendimi. Sevdimde tekrardan kocamı yalan yok. Hem aynı meslektendik, içkisi-kumarı yok. Beni el üstünde tutar sağolsun. Biz evleneli 1 bucuk sene oldu. Bir tane bebeğimiz oldu iki aylık suan. Ben doğum izni nedeniyle izmire ailemin yanına yani o cocuğun oturdugu apartmana geldim bir aydır burda kalıyorum. Eşim görevi nedeniyle İstanbulda. Önceleri lohusalıktandır filan diye geciştirmeye calıstım ama yok değil benim aklım kalbim hislerim hepsi koşarak yine ona kaçtı. Düşünmeden duramıyorum. Sizde ne yapmalıyım. Küçücuk bebeğimde var suan bunları o uyurken yazıyorum. Yanlış bi evlilik mi yaptım diye düşünüyorum, pişman oluyorum. Sonra vicdan azabı cekiyorum böyle düşündüğm için.. onunla iletişime geçmek istiyorum hersey senin yüzünden böyle oldu demek istiyorum ama sonra eşime yanlış yapmıs olurum diye vazgeçiyorum. Lütfen yargılamadan bana akıl verin öneri de bulunun cok ihtiyacım var
Hayır adamla sevgili olmuş cinsellik yaşamış tekrar dönüp evlenmiş. Adam onu el üstünde de tutmuş haspam birde eskiye msj atıp senin yüzünden diyecek. Sanki dövmüş sövmüş aldatmış bebeyle baba ocağına dönmüş gibiNasıl yargılamayalım sizce?
Ne diyelim mesela? Anlayış mı gösterelim.
Umarım eşiniz bir şekilde sizin hislerinizi vs öğrenirde ayrılır sizden.
Hak etmiyorsunuz adamı
Millet lohusa iken ne sex düşünür ne bişi gelir aklına tersine çabuk öfkelenir herkese kızar, bunda ters tepmiş veya lohusalığı bahane ediyor.Hemen kalkıp evine dön . Normal düşünemiyorsun bir bahane bul anneni de yanına al eşin daha donmeyecekse kendini toparla . Hormonların hiç normal değil ve bir kaçış ariyorsun belki de kendine
Yok ters teptiğinden değil sırf yaşım geçiyor kafasıyla 29 da evlenmiş hemen çocuğum olmazsa korkusuyla çocuk yapmış şimdi de hepsini hallettim aşna fişneyi çözeyim demiş aklı ahlaksızlığa çalışıyor.Millet lohusa iken ne sex düşünür ne bişi gelir aklına tersine çabuk öfkelenir herkese kızar, bunda ters tepmiş veya lohusalığı bahane ediyor.
Kızlar 1 bucuk sene önce evlendim. Hem sevdiğim hemde mantıklı buldugum bi evlilik yaptım. Ben izmirden istanbula atanınca orada tanıstık ve istanbulda yasamaya devam ettik. Eşimle sevgililik dÖnemimizde uzun bi ayrılığımız oldu. Tamamen bitti bi daha olmaz gözüyle bakıyordum. Fakat o zamanlar ayıptır söylemesi ben onunla ilk cinsel birlikteliğimi yasamıstım. Yne de bazı hoşuma gitmeyen sebeplerden dolayı ayrıldım. Eşimle sevgililiğimden önce aynı apartmanda oturduğum biriyle ilişkim vardı.Kendisi benim cocukluk aşkımdı. Artık evlilik için ailem baskı yapmaya basladıgında bari aşık oldugum biriyle olsun diye kendisiyle ben iletişime geçtim bir kaç ay cok da güzeldi hersey. Cok güzel günler gecirdim. Konu evliliğe gelince ben bilmesi gerekir diye daha önce biriyle beraber oldugumu söyledim ancak o bunu kabul edemiceğini söyledi ve ayrıldık.. bende buna cok üzüldüm ve ilk cinsel birlikteliği yasadığım kişiye yani kocama yöneldim. Birazda onunla evlenmem gerektiğine ikna etmeye calıstım kendimi. Sevdimde tekrardan kocamı yalan yok. Hem aynı meslektendik, içkisi-kumarı yok. Beni el üstünde tutar sağolsun. Biz evleneli 1 bucuk sene oldu. Bir tane bebeğimiz oldu iki aylık suan. Ben doğum izni nedeniyle izmire ailemin yanına yani o cocuğun oturdugu apartmana geldim bir aydır burda kalıyorum. Eşim görevi nedeniyle İstanbulda. Önceleri lohusalıktandır filan diye geciştirmeye calıstım ama yok değil benim aklım kalbim hislerim hepsi koşarak yine ona kaçtı. Düşünmeden duramıyorum. Sizde ne yapmalıyım. Küçücuk bebeğimde var suan bunları o uyurken yazıyorum. Yanlış bi evlilik mi yaptım diye düşünüyorum, pişman oluyorum. Sonra vicdan azabı cekiyorum böyle düşündüğm için.. onunla iletişime geçmek istiyorum hersey senin yüzünden böyle oldu demek istiyorum ama sonra eşime yanlış yapmıs olurum diye vazgeçiyorum. Lütfen yargılamadan bana akıl verin öneri de bulunun cok ihtiyacım var
Bence siz lohusaliktan hala cikamadiniz özlediğiniz sey bekarliginiz o komsunuz değil lütfen bebeginize odaklanın hersey cok daha iyi olur bebekler de herseyi hisseder bir an evvel evinize donmeye bakinKızlar 1 bucuk sene önce evlendim. Hem sevdiğim hemde mantıklı buldugum bi evlilik yaptım. Ben izmirden istanbula atanınca orada tanıstık ve istanbulda yasamaya devam ettik. Eşimle sevgililik dÖnemimizde uzun bi ayrılığımız oldu. Tamamen bitti bi daha olmaz gözüyle bakıyordum. Fakat o zamanlar ayıptır söylemesi ben onunla ilk cinsel birlikteliğimi yasamıstım. Yne de bazı hoşuma gitmeyen sebeplerden dolayı ayrıldım. Eşimle sevgililiğimden önce aynı apartmanda oturduğum biriyle ilişkim vardı.Kendisi benim cocukluk aşkımdı. Artık evlilik için ailem baskı yapmaya basladıgında bari aşık oldugum biriyle olsun diye kendisiyle ben iletişime geçtim bir kaç ay cok da güzeldi hersey. Cok güzel günler gecirdim. Konu evliliğe gelince ben bilmesi gerekir diye daha önce biriyle beraber oldugumu söyledim ancak o bunu kabul edemiceğini söyledi ve ayrıldık.. bende buna cok üzüldüm ve ilk cinsel birlikteliği yasadığım kişiye yani kocama yöneldim. Birazda onunla evlenmem gerektiğine ikna etmeye calıstım kendimi. Sevdimde tekrardan kocamı yalan yok. Hem aynı meslektendik, içkisi-kumarı yok. Beni el üstünde tutar sağolsun. Biz evleneli 1 bucuk sene oldu. Bir tane bebeğimiz oldu iki aylık suan. Ben doğum izni nedeniyle izmire ailemin yanına yani o cocuğun oturdugu apartmana geldim bir aydır burda kalıyorum. Eşim görevi nedeniyle İstanbulda. Önceleri lohusalıktandır filan diye geciştirmeye calıstım ama yok değil benim aklım kalbim hislerim hepsi koşarak yine ona kaçtı. Düşünmeden duramıyorum. Sizde ne yapmalıyım. Küçücuk bebeğimde var suan bunları o uyurken yazıyorum. Yanlış bi evlilik mi yaptım diye düşünüyorum, pişman oluyorum. Sonra vicdan azabı cekiyorum böyle düşündüğm için.. onunla iletişime geçmek istiyorum hersey senin yüzünden böyle oldu demek istiyorum ama sonra eşime yanlış yapmıs olurum diye vazgeçiyorum. Lütfen yargılamadan bana akıl verin öneri de bulunun cok ihtiyacım var
Aslında birçok şey denilir de .. küçücük iki aylık çocuğu var . Bazıları gerçekten ateşle oynuyor . Rahat batıyor.Millet lohusa iken ne sex düşünür ne bişi gelir aklına tersine çabuk öfkelenir herkese kızar, bunda ters tepmiş veya lohusalığı bahane ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?