• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliyim ve birine aşık oldum...

Ayni benzer konular basimdan gectigi icin sizi anlayabiliyorum.

Ne yani evlendiysen illaki o kisiye asik kalmanmi gerek, boyle kuralmi var?

Insaniz sonucta ve duygularimiz degisebilir. Kadini yargilamadan bir bunlari dusunun, bir insanin basina hersey gelebilir yasadigi muddetce.

Ama sizin durumunuz gercekten cok zor, ayni bina, atesle barut felan.

Tamam haklısın da.. E boşansın? Silah zoruyla mı 5 yıl evli durdu? Bu mu yani olay? " Ay ben artık çeni çeemiyom bunu daha çok beğendim" Ya biraz yetişkin olamaz mıyız? Tamam yargılamayalım kabul de, ne diyelim? Tamam kandır kardeşim eşini, gözünün içine bakaa baka başka adamla mesajlaş aferin mi? Evet konu sahibinin durumu zor ama zorlaştıran kendisi. Madem yapamıyorsun kimsenin hayatını karartmayacaksın. Adam senin yanında uyurken sen rüyanda başkasını gör ondan sonra "ımı dıygılırım diişti". Saygısızlıktır bu ya.

bende bazen dizine yatıp tv izliyorum.
sonra başımı diğer yöne çevirip fermuarı açıyorum :KK68:

Baska konuda bu mesajiniza rastladim. Esinizle cinsel hayatanizda sorun yok gibi lanse etmissiniz.
Baskasina asiksaniz esinizle nasil cinsellik yasiyorsunuz, yani icinizden gele gele tek onu merak ettim.

Insaniz sonucta ve duygularimiz degisebilir. Kadini yargilamadan bir bunlari dusunun, bir insanin basina hersey gelebilir yasadigi muddetce.

Biz de bozacıyı bekliyorduk...

5 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.eşim benden 7 yaş büyük. severek evlendik. ama evlendikten sonra anladımki eşimle biz bir elmanın iki yarısı değiliz. anti romantik dışarı çıkmaz eğlenmeyi sevmez kendine bakmaz sıkıcı biri olup çıktı.ben ise tam tersi neşe dolu bir insanım. aramızda aşk yok hissediyorum.sadece 5 yılın alışılmışlığı bir de kızım var.derken binaya bir gün biri taşındı başlarda merhaba merhabaydık fakat onu tanımaya başladıkça anladımki benim diğer yarım yok güleç esprili yakışıklı bana aşırı değer veren hediyeler alan beni eşimden 50 kat daha fazla önemseyen ve seven biri...oda evli ve bir çocuğu var.ben eşimle nasılsam oda eşiyle öyle yanlış bir seçim ve sıkıcı bir hayat. biz birbirimizi bulduk ama geç bulduk.her an her saniye onu düşünüyorum telefon üzerinden konuşuyor mesajlaşıyoruz. bizim başka bir ile gitme durumumuz var. gitme seninle bir hayata başlayalım ben hazırım diyecek kadarda cesaretli ve beni çok seven biri. boşanmak istiyorum fakat çocuk var ve eşimle çok büyük bir sorunumuz yok ama evliliğimde mutluda asla değilim. evlilikte mutlu olmadanda eşimle ömrümün sonuna kadar sıkıcı bir hayatı nasıl geçirebilirim bilemiyorum. bazı kişilere biraz geç kalmak bizim suçumuzmu.çok kararsızım. fikirlerinizi bekliyorum.
üst katınızda mı oturuyor bu adam malum komşudan gelen tuhaf sesler diye bir konunuz var ondan mı bu kadar rahatsızdınız acaba?(eşiyle yaptıklarından)

Tek sorun aynı bina ve ateşinize mukayyet olamamak mı yani
Pes
İnsanız evet ve insan dediğinde haysiyet olur, evliyse eşinden başkasına bakamaz
Yok istemiyorsa önce boşanır sonra ne nane yiyosa yer
İnsanız duygularımız varla perdeleyemez kimse yaptığı adiliği
Vicdan rahatlatmaya çalışmayın

böyle eşinin arkasından işler çevirip aşık olup eşimde olmayan bu adam da var diyorsan boşanıcaksın duyulsa daha mı iyi olur.
çocuk o adama aşık olurken de vardı şimdimi sorun ettin.

çocuğu olupta boşananlar dolu ama sen de bir çelişki var.

hem aşık ol onu kocanla kıyasla boşanmak iste eee ama çocuk var.

ya adamı bırakıcaksın ya bu adamı
sahi hangisinin dizinde tv izleyip fermuarını açıyordun?????

Mutlu değilseniz boşanın. Çocuğunuz var, gayrımeşru bir ilişki büyük sorunlar doğurabilir. Boşanıp yolunuza öyle devam edin. Ama o adamla, ama tek başına bunun kararını boşandıktan sonra verirsiniz.

peki ilişkin oldu mu adamla merak ettim . yoksa sadece konuşma ,msj mı ?adam seni yatağa atmak için eşimden ayrılıcam falanda diyebilir arkadaşım . bak evli adamlar artık evli kadınlarla takılıyor .şimdi sen bekar olsan peşine takılıcan adamın ondan boşan benle evlen diye baskı yapıcan gözünü hırs bürürse inada dönüşcek gidip karısına anlatıcan falan . ama evli olursan iş değişir gidip kimseye anlatamazsın . çünkü kocanın duymasından korkarsın ve çevreden vs vs . o yüzden işte evli olanlarl olmak işlerine geliyor . bizzat arkadaşım söyledi bana evli ve eşini aldattı evli bir kadınla .

geçen açtığın konudaki kişiler mi bunlar.. yazamadım alıntı yapayım
'''üst komşumun tüm yatak odası seslerini duyuyoruz.Kadının inlemeleri erkeğin bağırmaları çok net bir şekilde odamızdan duyuluyor. Hatta bazen seslerden uyuyamıyoruz. Üst kat komşumla merhabam bile yok. çaıştığımız için iştene eve evden işe. Ama buna bir şekilde dur demem lazım. İnsan hiçmi sesim duyulur diye kendini ses ayarını kontrol etmez ya. Ne yapmam lazım kızlar''

geçen açtığın konudaki kişiler mi bunlar.. yazamadım alıntı yapayım
'''üst komşumun tüm yatak odası seslerini duyuyoruz.Kadının inlemeleri erkeğin bağırmaları çok net bir şekilde odamızdan duyuluyor. Hatta bazen seslerden uyuyamıyoruz. Üst kat komşumla merhabam bile yok. çaıştığımız için iştene eve evden işe. Ama buna bir şekilde dur demem lazım. İnsan hiçmi sesim duyulur diye kendini ses ayarını kontrol etmez ya. Ne yapmam lazım kızlar''
Merhabaları yokmuş bu seslerden sonra merhaba demiş ve olanlar olmuş mu yani anlamadım

Tek sorun aynı bina ve ateşinize mukayyet olamamak mı yani
Pes
İnsanız evet ve insan dediğinde haysiyet olur, evliyse eşinden başkasına bakamaz
Yok istemiyorsa önce boşanır sonra ne nane yiyosa yer
İnsanız duygularımız varla perdeleyemez kimse yaptığı adiliği
Vicdan rahatlatmaya çalışmayın
malum duvarlarda inceymiş onu kast ediyor zannımca:KK8::KK8:

duvara yaslanınca birbirlerinin ateşini hissediyorlarsa zaar

ALLAHım ne ara duyuyorsunuz

(Kullanıcı: 47, Ziyaretci: 52)

o beyle birlikte olmasanız bile boşanın kocanızdan. bu şekilde bi hayat sürdürmeniz doğru değil. herkese haksızlık. kocanıza çocuğunuza en fazla da kendinize.

Back
X