- 3 Eylül 2013
- 422
- 198
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eski konularına baktım yok sen eşini falan sevmiyorsun bence.3-4 konu boşanma isteği üzerine açmışsın hatta eşinden şiddet bile görmüşsün
sonraki konuların da ilk aşkın üzerine.
yani ne yaparsan yap ama şu ruh haliyle sakın çocuk yapma.şiddet gördüğün ve sevmediğin bir insandan çocuk yapmanın mantığı nedir? sanki çocuklar ellerinde sihirli değnekle dünyaya geliyor iki kocaman insanın başaramadığı bir şeyi bir minik beden mi kurtaracak.
Esinize hic asik olmamissiniz, olsaydiniz baska birini dusunmezdiniz.
Ben 2 kere asik oldum hayatimda, 2. kez asik oldugum adamla tanistigim saniye 1.nin yuzunu, ismini, her seyini unuttum, benim icin dunya ondan ibaret oldu. Beynimi sifirladi. Gercekten samimi olarak mutlu insanlar gecmisi dusunmezler.
Esinize kapilmamissiniz demek ki, yapacak bir sey yok. Seviyorum diye kendinizi kandirmayin.
Sizin yerinizde olsam ben bosanip gercekten asik olacagim birini beklerdim. Gonul isleri zorlamayla olmuyor. Sevmiyorsaniz, mutlu degilseniz zorlamanin alemi yok.
Konu kappattirmak nasil oluyor? nasil yapicagimi Söylerseniz sevinirim , böylece diger arkadaslarin, eski konularima 2-3 yil önceki dayanarak beni elestirmelerini önlemis olurumbence sen bu konuyu burada açtıktan sonra daha da çok düşüneceksin bu konuyu hemen kapattır geçmişine bi sünger çek
ama ask sonsuza dek sürmüyor..
esimi seviyorum, kendimi ona veriyorum iliskimizi daha iyi yapmak icin elimden geleni yapiyorum, ama ilk asik oldugum erkegi hic unutamiyorum özlüyorum merak ediyorum aklima geliyor anilar, o da evli barkli artik, hic te görmüyorum, birtek benmiyim böyle yoksa benim gibi seyler yasiyan baska evli hanimlar var mi, artik cocuk düsüyoruz sizce cocuk yapsam bu düsüncelerden kurtulurmuyum?
ona asik degilim, böyle birsey de olamaz , o evli ben evliyim, ben onu tanidiktan sonrabaskasiyla evlendim, gercekten asik olsaydim birseyler durdururdu beni..ask bitti, simdi dönsek bile bambaska insanlariz artik mutlu olamayiz, onu takinti yaptim, severken ayrildigim icin, her boslukta aklima geliyor , unutamiyorum..onu bir kurtarici olarak görüyorumDiger adama olan askiniz nasil bugune kadar surdu o zaman?
Boşluk derken ? eşinizle tartıştığınız zamanlarda mı,Yoksa boş kaldığınız zamanlarda mı.. ?ona asik degilim, böyle birsey de olamaz , o evli ben evliyim, ben onu tanidiktan sonrabaskasiyla evlendim, gercekten asik olsaydim birseyler durdururdu beni..ask bitti, simdi dönsek bile bambaska insanlariz artik mutlu olamayiz, onu takinti yaptim, severken ayrildigim icin, her boslukta aklima geliyor , unutamiyorum..onu bir kurtarici olarak görüyorum
ona asik degilim, böyle birsey de olamaz , o evli ben evliyim, ben onu tanidiktan sonrabaskasiyla evlendim, gercekten asik olsaydim birseyler durdururdu beni..ask bitti, simdi dönsek bile bambaska insanlariz artik mutlu olamayiz, onu takinti yaptim, severken ayrildigim icin, her boslukta aklima geliyor , unutamiyorum..onu bir kurtarici olarak görüyorum
önünüze bakın !esimi seviyorum, kendimi ona veriyorum iliskimizi daha iyi yapmak icin elimden geleni yapiyorum, ama ilk asik oldugum erkegi hic unutamiyorum özlüyorum merak ediyorum aklima geliyor anilar, o da evli barkli artik, hic te görmüyorum, birtek benmiyim böyle yoksa benim gibi seyler yasiyan baska evli hanimlar var mi, artik cocuk düsüyoruz sizce cocuk yapsam bu düsüncelerden kurtulurmuyum?
Bu psikolojik bişey herhalde. Evli olmasanız, o da evli olmasa hiç aklınıza gelmeyecekti belki. Bana da olmuştu bir ara. Evlenmeden 1 sene önce uzun süren ilişkimi bitirmiştim çünkü artık sevmiyordum. Çocuk çok yalvardı. Ne olur barışalım, kaç senedir birlikteyiz, ayrı olamayız biz falan dedi. Kaç sene aşkından öldüğüm çocuğu siliverdim birden. Çünkü gerçekten soğumuştum, sevmiyordum, umurumda da değildi. Kaç ay aradı, zorladı. Bir kere buluştum, gerçekten sevmediğimi fark ettim. Biri de yoktu yani hayatımda. Ama sevmiyorum. Aradan zaman geçti, evlendim. Evlendikten sonra aklıma geliverdi. Sonra düşündüm, ne oluyoruz? Ben bu çocuğu artık gerçekten sevmediğim için bırakmıştım dedim. Bence bunlar şeytanın vesvesesi. Bol bol dua edin. Şimdi hiç de aklıma gelmiyor... Kendinizi böyle şeyler için yıpratmayın. Onunla olacak olsaydı şu an eşinizle olmazdınız. Bunu düşünün. Böyle şeyler olabilir. Şeytan evli çiftlerin aralarını bozmak için sürekli çabalarmış. İbadet falan edin.esimi seviyorum, kendimi ona veriyorum iliskimizi daha iyi yapmak icin elimden geleni yapiyorum, ama ilk asik oldugum erkegi hic unutamiyorum özlüyorum merak ediyorum aklima geliyor anilar, o da evli barkli artik, hic te görmüyorum, birtek benmiyim böyle yoksa benim gibi seyler yasiyan baska evli hanimlar var mi, artik cocuk düsüyoruz sizce cocuk yapsam bu düsüncelerden kurtulurmuyum?