esimi seviyorum, kendimi ona veriyorum iliskimizi daha iyi yapmak icin elimden geleni yapiyorum, ama ilk asik oldugum erkegi hic unutamiyorum özlüyorum merak ediyorum aklima geliyor anilar, o da evli barkli artik, hic te görmüyorum, birtek benmiyim böyle yoksa benim gibi seyler yasiyan baska evli hanimlar var mi, artik cocuk düsüyoruz sizce cocuk yapsam bu düsüncelerden kurtulurmuyum?
rahatla derdiniz mi var ısrarla batırıyorsunuz diyeceğim..vesvese vesvese bol bol okuyun.esimi seviyorum, kendimi ona veriyorum iliskimizi daha iyi yapmak icin elimden geleni yapiyorum, ama ilk asik oldugum erkegi hic unutamiyorum özlüyorum merak ediyorum aklima geliyor anilar, o da evli barkli artik, hic te görmüyorum, birtek benmiyim böyle yoksa benim gibi seyler yasiyan baska evli hanimlar var mi, artik cocuk düsüyoruz sizce cocuk yapsam bu düsüncelerden kurtulurmuyum?
Bunlar hep dizi,reality show seyretmektenesimi seviyorum, kendimi ona veriyorum iliskimizi daha iyi yapmak icin elimden geleni yapiyorum, ama ilk asik oldugum erkegi hic unutamiyorum özlüyorum merak ediyorum aklima geliyor anilar, o da evli barkli artik, hic te görmüyorum, birtek benmiyim böyle yoksa benim gibi seyler yasiyan baska evli hanimlar var mi, artik cocuk düsüyoruz sizce cocuk yapsam bu düsüncelerden kurtulurmuyum?
Çok boş kaldınız sanırım; çalışıyor musunuz?esimi seviyorum, kendimi ona veriyorum iliskimizi daha iyi yapmak icin elimden geleni yapiyorum, ama ilk asik oldugum erkegi hic unutamiyorum özlüyorum merak ediyorum aklima geliyor anilar, o da evli barkli artik, hic te görmüyorum, birtek benmiyim böyle yoksa benim gibi seyler yasiyan baska evli hanimlar var mi, artik cocuk düsüyoruz sizce cocuk yapsam bu düsüncelerden kurtulurmuyum?
meşgale şart.Çok boş kaldınız sanırım; çalışıyor musunuz?
esimi seviyorum, kendimi ona veriyorum iliskimizi daha iyi yapmak icin elimden geleni yapiyorum, ama ilk asik oldugum erkegi hic unutamiyorum özlüyorum merak ediyorum aklima geliyor anilar, o da evli barkli artik, hic te görmüyorum, birtek benmiyim böyle yoksa benim gibi seyler yasiyan baska evli hanimlar var mi, artik cocuk düsüyoruz sizce cocuk yapsam bu düsüncelerden kurtulurmuyum?
Bence bir değil iki cocuk yapın, şeytan yokluyor sizi.esimi seviyorum, kendimi ona veriyorum iliskimizi daha iyi yapmak icin elimden geleni yapiyorum, ama ilk asik oldugum erkegi hic unutamiyorum özlüyorum merak ediyorum aklima geliyor anilar, o da evli barkli artik, hic te görmüyorum, birtek benmiyim böyle yoksa benim gibi seyler yasiyan baska evli hanimlar var mi, artik cocuk düsüyoruz sizce cocuk yapsam bu düsüncelerden kurtulurmuyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?