• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte yaptığım hatalar evliliğimde sorunlar

Saralem7777

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
23
6
16
39
Arkadaşlar meraba. 2 yıllık evliyim ama malesef evliliğim çok iyi gitmiyor. İlk başlarda yaptığımız kavgalar eşimin uzaklaimasına sebep oldu. Şimdi çok ilgisiz ve soğuk ben yokmuşum gibi yaşıyor napmalıyım

Karşiniza alip bu durumu konuşmayi denedizmi? iletişim kurmaniz çok önemli, ama suclamadan mesela biz neden böyle olduk diye cümleye başliya bilirsiniz

Kavga sebebleriniz Neler?

Böyle dediğinize göre, kavgalar basit sebepten sizin nazinizdan niyazinizdan çıkmıştır .
Adam soğuduysa; davranışlarınizi duzeltin ,onada bunu söyleyin hatalarımın farkindayim artık o şekilde davranmayacağım zamanla görürsün,diyerek.

Arkadaşlar meraba. 2 yıllık evliyim ama malesef evliliğim çok iyi gitmiyor. İlk başlarda yaptığımız kavgalar eşimin uzaklaimasına sebep oldu. Şimdi çok ilgisiz ve soğuk ben yokmuşum gibi yaşıyor napmalıyım
Ne kavgalarıydı bunlar? Önemli olan bu

Yalova da mısınız

İlk başlarda ailesi ve para mevzusundan. O sıralarda uyarıyordu beni bak ben değişirim diye duymuyodum öfkemden. Sonra eşim sessizleşti uzaklaştı benden. Sonra bensiz planlar yapmaya dışarı çıkmaya başladı. Ben tabi yine hatamı görmeyip ona bağırıp çağırmaya devam ettim. Az kalsın boşanıyorduk vazgeçtik. Pskoloğa gittim ilaç kullandım ve sakinleştim. Hatalarımı farkettim ancak eşimi o kadar uzaklaştırmışum ki benimşe ilgilenmez aramaz sormaz ben yokmuşum gibi yaşar oldu. Herşeyi yapıyorum kavga etmiyorum artık. Ama değişen bişey yok. Çok yoruldum

O yapısında çok sakin biri. Ben çok agresifleştim noldu bana bilmiyorum. 1 yıl cehennem gibi geçti. Bocaladım. Eşimde soğudukça soğudu. Benle uyumadı o bir yıl. Çok nadir aynı yatakta yattık. Şuan onu çözdük. Ama yatakta o bir uçta ben bir uçtayım. Seviimiyoruz. İlk başlarda ben gittim reddedildim artık gitmiyorum. Çok konuştum zaman dedi. Ama o zaman ne zaman bilmem. 5 aydır tartışmıyoruz. Karışmıyorum ona. Ama değişen bişey yok. O hala ben yokum gibi davranıyor.

İlk başlarda ailesi ve para mevzusundan. O sıralarda uyarıyordu beni bak ben değişirim diye duymuyodum öfkemden. Sonra eşim sessizleşti uzaklaştı benden. Sonra bensiz planlar yapmaya dışarı çıkmaya başladı. Ben tabi yine hatamı görmeyip ona bağırıp çağırmaya devam ettim. Az kalsın boşanıyorduk vazgeçtik. Pskoloğa gittim ilaç kullandım ve sakinleştim. Hatalarımı farkettim ancak eşimi o kadar uzaklaştırmışum ki benimşe ilgilenmez aramaz sormaz ben yokmuşum gibi yaşar oldu. Herşeyi yapıyorum kavga etmiyorum artık. Ama değişen bişey yok. Çok yoruldum
Bu davranişlariniz soğutmuştur.
Kendinize Bakim yapin, Onun en sevdiği yemekleri yapin, güzelce sacinizi başinizi makyajinizi yapin.
Ilgilenmeye başlayin örneğin tvi izliyor, gidin başinizi dizine koyun.
Sarilin terslerse ses etmeyin...
Küçük notlar seni seviyorum gibi... giyceği pantolon vs içine koyun.
kisacasi yeniden kendinizi beğendirme cabasina girin.

Bu bir süreçse beklerim ama sanki hep böyle kalacakmış gibi hissediyorum bu da korkutuyo beni. Beraber yaptığımız hiçbirşey yok. Beni yanında istemiyo. Alışverişe bile sen liste yap ben alırım diyo. Kısacası gelme diyo. Bu çok canımı yakıyo.

O yapısında çok sakin biri. Ben çok agresifleştim noldu bana bilmiyorum. 1 yıl cehennem gibi geçti. Bocaladım. Eşimde soğudukça soğudu. Benle uyumadı o bir yıl. Çok nadir aynı yatakta yattık. Şuan onu çözdük. Ama yatakta o bir uçta ben bir uçtayım. Seviimiyoruz. İlk başlarda ben gittim reddedildim artık gitmiyorum. Çok konuştum zaman dedi. Ama o zaman ne zaman bilmem. 5 aydır tartışmıyoruz. Karışmıyorum ona. Ama değişen bişey yok. O hala ben yokum gibi davranıyor.
E Siz Sarilin Sokulun, Hatali olan sizsiniz. Sizin adim atmaniz lazim, Pratige dönün

Kendime bakıyorum dalga geçiyo benle. Düğüne mi gidecen hayırdır diyo. Herşeyimi eleştiriyor. En sevdiği yemeği yaptım geçen hafta niye bunu yaptın başka bişey yok mu dedi. Sen seviyosun diye yaptım dedim canım istemiyo dedi. Yumurta yaptı onu yedi

Sarılmaz olurmuyum sarılıyorum yatakta sırtını dönüyo sarılıyorum çekil bi uyuyamıyorum diyo.öpüyorum kendini çekiyo iyi tamam çekil önümden diyo. Abartmıyorum gerçekten böyle

kusura bakmayın ama bunlar gerçekten bıkmış bir insanın davranışları. açıkçası ben düzeleceğine inanmam bu noktaya gelen hislerin. düzelse bile eskisi gibi asla olmaz. her an tetikte beklersiniz ikiniz de.
ben henüz size inandığını da zannetmiyorum.
belki de evliliğinizin biteceği fikrine de kendinizi bir yandan alıştırmanız gerekir şu an.

Aldatma yok bundan eminim. Hani şüphem olsa buna bağlarım. Ama kendi diyo ben seni çok uyardım beni dinlemedin ben artık buyum diyo. Belki zamanla düzelir bilmiyorum diyo. Çok ağır bişey bu

İnanmıyor zaten ben sebebini bildiğim halde bizim ne zaman bebeğimiz olacak dedim. Bilmiyorum istemiyorum dedi. O şuan gider mi biter mi diye kafasından geçiriyo zaten

Back
X