- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.391
- 333
- Konu Sahibi Masavekocaayi
Neden hala evlisiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seks insanı yoran birşey değil.. yorgunluğu alan bir keyiftir.. yorgunum sevişemem de ne demek
Ya bu erkeklere kim öğretiyor bunları.. ayrıca biri isteğini belli ederse diğerinin buna tepkisiz kalması bence psikolojik bir sorundur.. Çok seksli yazdım ama hala yapabiliyorken sevişin bence
hayır nankör değilsinizBu gunlerde hep bu soru kafamda büyük ihtimalle ya tekamülü mü tamamlamak uzereyim yada hepten tirlatmak uzereyim....ilgu sevgi sex komusmak dertlesmek yardım istemedigim surece iyi kendi halinde bir kocam var...aksamlari cocukla vakit geçirir tlf la oynar.yemek varsa yer yoksa yumurta kirar...cogunluk gec gelir..arkadaslari icin ölür....aksam o kendi odasina ben kendi odama cekilirim ayda bir iliskiye girince kendini cok sexi hisseder.....bunun haricinde yuvarlanip gidiyoz iste...şimdi ben arada bir cicek istersem nankör oluyorum acaba gercekten oylemiyim
ablacım çözemedim dediğin şeyin farkında mısın adam başkaları ile yapınca sana gücü kalmıyor işte ay bir yaşıma daha girdimHerkes kendince hakli ama türk toplum yapisi dünyacevre erkekler okadar bozukki..yani bende bu evlilige oylesine alismisim kii tum evlilikler boyle sanıyor insan kabulleniyor....esimin cinsel isteksizligini hala çözemedim..allah kimseye yasatmasin cok zor...bazan sadece kizim icin yasiyorum yoksa kendimden igreniyorum
..ilgu sevgi sex komusmak dertlesmek yardım istemedigim surece iyi kendi halinde bir kocam var...aksamlari cocukla vakit geçirir tlf la oynar.yemek varsa yer yoksa yumurta kirar...
Bu adamdan çocuk yapmak niye ? Ayda bir sevişmekte ne ? Ayrı odalar ne ? Böyle evlilik olmaz. Çocuk engel değil hiçbişeye eşiniz odun..şimdide aylık 800 tl hiç birşey almasam eve kredi kartına ödüyoruz. çünkü haftalık 100 tl sigara içiyor 400 tl aylık...
çocuğun şampuanı
kremi
maması
bezi
yediği sebze parası 400 tl tutuyor
al sana 800 tl
annen çok harcıyor oğm-lum diyip duruyor
3 senelik evililkte başbaşa bir şey yapmadık.. sinemaya bile gitmedikk
evlenmeden önce gezip tozardık...
ah bu erkekler evlenince hiçsirşey yapmıyorlar
Ben anlatamiyormuyum.....acaba sorunda bubya ben bu durumu normal zannediyorum artik...acaba esim biseksüel mi...aldatacak parasida yokki..hepsini bana verirBu adamdan çocuk yapmak niye ? Ayda bir sevişmekte ne ? Ayrı odalar ne ? Böyle evlilik olmaz. Çocuk engel değil hiçbişeye eşiniz odun..
akşam kızımı uyuturken eşimde hazırlık yapar. Yeme içme bişeyler. Salonu film moduna geçirir uzanır film izleriz mesela. Uyuma saatini dört gözle bekliyoruz beraber vakit geçirmek için.. haftasonları ailelerimize bırakıyoruz gezip tozmak için.. yoksa ilişki kalmazki..
oturun konuşun,bu devran böyle gitmez bilsin.
BU yüzden boşanmıyorsun yani anlaşıldı... Biseksüelliği nerden çıkardın? Erkekle aldatıyorsa para harcamaz diye mi? Her aldatma parayla olmuyor. Romantiktir onlara karşı belki, sevgi doludur, çok ilgilidir... İlla eskortla mı aldatacaktı...Para si yokki neyle aldatsin tum parasini bana verir eve harcar..luks yasayan biriyim gelirimizin 3 kati harcama yaparim....sesi cikmadan verir....yani baska biyerden geliri yok maasi var sadece...acaba biseksüel olabilirmi bilmece dedigim buu
uzun bir aradan sonra hafta sonu değilde akşam hafta içi yaptık ama ben okadar yorğundumki. hiç istemeye istemeye yaptım. yani. yorgunken ona hak vericem artık. çünkü beden güçü kullanan bir işte çalışıyor parçada taşıyor...Seks insanı yoran birşey değil.. yorgunluğu alan bir keyiftir.. yorgunum sevişemem de ne demek
Ya bu erkeklere kim öğretiyor bunları.. ayrıca biri isteğini belli ederse diğerinin buna tepkisiz kalması bence psikolojik bir sorundur.. Çok seksli yazdım ama hala yapabiliyorken sevişin bence