- 5 Aralık 2016
- 116
- 23
- 18
- 40
- Konu Sahibi Masavekocaayi
-
bizde tam 3 yıllık evliyiz. 10 aylık bir oğlumuz var..Bu gunlerde hep bu soru kafamda büyük ihtimalle ya tekamülü mü tamamlamak uzereyim yada hepten tirlatmak uzereyim....ilgu sevgi sex komusmak dertlesmek yardım istemedigim surece iyi kendi halinde bir kocam var...aksamlari cocukla vakit geçirir tlf la oynar.yemek varsa yer yoksa yumurta kirar...cogunluk gec gelir..arkadaslari icin ölür....aksam o kendi odasina ben kendi odama cekilirim ayda bir iliskiye girince kendini cok sexi hisseder.....bunun haricinde yuvarlanip gidiyoz iste...şimdi ben arada bir cicek istersem nankör oluyorum acaba gercekten oylemiyim
Seks insanı yoran birşey değil.. yorgunluğu alan bir keyiftir.. yorgunum sevişemem de ne demekbizde tam 3 yıllık evliyiz. 10 aylık bir oğlumuz var..
zaten hafta içi yoruluyorum diyip
hiç sex istemiyor
Herkes kendince hakli ama türk toplum yapisi dünyacevre erkekler okadar bozukki..yani bende bu evlilige oylesine alismisim kii tum evlilikler boyle sanıyor insan kabulleniyor....esimin cinsel isteksizligini hala çözemedim..allah kimseye yasatmasin cok zor...bazan sadece kizim icin yasiyorum yoksa kendimden igreniyorum
Anlaşılmıyor sanırım yazılanlar.Herkes kendince hakli ama türk toplum yapisi dünyacevre erkekler okadar bozukki..yani bende bu evlilige oylesine alismisim kii tum evlilikler boyle sanıyor insan kabulleniyor....esimin cinsel isteksizligini hala çözemedim..allah kimseye yasatmasin cok zor...bazan sadece kizim icin yasiyorum yoksa kendimden igreniyorum
Herkes kendince hakli ama türk toplum yapisi dünyacevre erkekler okadar bozukki..yani bende bu evlilige oylesine alismisim kii tum evlilikler boyle sanıyor insan kabulleniyor....esimin cinsel isteksizligini hala çözemedim..allah kimseye yasatmasin cok zor...bazan sadece kizim icin yasiyorum yoksa kendimden igreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?