• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte kocadan sevgi ilgi beklemek ihtiyac mi lüks mu

Masavekocaayi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
116
23
18
40
Bu gunlerde hep bu soru kafamda büyük ihtimalle ya tekamülü mü tamamlamak uzereyim yada hepten tirlatmak uzereyim....ilgu sevgi sex komusmak dertlesmek yardım istemedigim surece iyi kendi halinde bir kocam var...aksamlari cocukla vakit geçirir tlf la oynar.yemek varsa yer yoksa yumurta kirar...cogunluk gec gelir..arkadaslari icin ölür....aksam o kendi odasina ben kendi odama cekilirim ayda bir iliskiye girince kendini cok sexi hisseder.....bunun haricinde yuvarlanip gidiyoz iste...şimdi ben arada bir cicek istersem nankör oluyorum acaba gercekten oylemiyim

Eski konunuzda aldatildinizi söylemisiniz ve daha o koca kisisini bosamayi degil çiçek bekliyorsunuz ya gerçekten pes .ben ona sogurum buz gibi daha o ilgilenmeyi birak benle agzini acip tek kelime laf edemez .Normal evliliklerde tabi ki bi lüks degil bi buket cicek ama su durumda gercekten sadece cicek alinmamasimi ilgisizligimi kafanizda sorun yaratan.

Sanırım boşanmanız gerektiğini siz de biliyorsunuz ama o cesareti kendinizde bulamıyorsunuz, ya da mevcut düzeninizi bozmak istemiyorsunuz. Adamın mı boşanmak için harekete geçmesini bekliyorsunuz?

Bu gunlerde hep bu soru kafamda büyük ihtimalle ya tekamülü mü tamamlamak uzereyim yada hepten tirlatmak uzereyim....ilgu sevgi sex komusmak dertlesmek yardım istemedigim surece iyi kendi halinde bir kocam var...aksamlari cocukla vakit geçirir tlf la oynar.yemek varsa yer yoksa yumurta kirar...cogunluk gec gelir..arkadaslari icin ölür....aksam o kendi odasina ben kendi odama cekilirim ayda bir iliskiye girince kendini cok sexi hisseder.....bunun haricinde yuvarlanip gidiyoz iste...şimdi ben arada bir cicek istersem nankör oluyorum acaba gercekten oylemiyim
bizde tam 3 yıllık evliyiz. 10 aylık bir oğlumuz var..
zaten hafta içi yoruluyorum diyip
hiç sex istemiyor

şimdide aylık 800 tl hiç birşey almasam eve kredi kartına ödüyoruz. çünkü haftalık 100 tl sigara içiyor 400 tl aylık...
çocuğun şampuanı
kremi
maması
bezi
yediği sebze parası 400 tl tutuyor
al sana 800 tl
annen çok harcıyor oğm-lum diyip duruyor
3 senelik evililkte başbaşa bir şey yapmadık.. sinemaya bile gitmedikk
evlenmeden önce gezip tozardık...
ah bu erkekler evlenince hiçsirşey yapmıyorlar

bizde tam 3 yıllık evliyiz. 10 aylık bir oğlumuz var..
zaten hafta içi yoruluyorum diyip
hiç sex istemiyor
Seks insanı yoran birşey değil.. yorgunluğu alan bir keyiftir.. yorgunum sevişemem de ne demek :skandal:
Ya bu erkeklere kim öğretiyor bunları.. ayrıca biri isteğini belli ederse diğerinin buna tepkisiz kalması bence psikolojik bir sorundur.. Çok seksli yazdım ama hala yapabiliyorken sevişin bence :KK76:

Paran varsa ihtiyaç, paran yoksa lüks..

Şaka bir yana böyle evlilikler neden sürdürülüyor hiç anlamıyorum ve sebebini çok merak ediyorum.

Çok saçma soru sormuşsunuz. Adam sizi aldatıyormuş diğer konunuzda yazdığınıza göre. Hem de günübirlik ve sürekli. Adamın ilgi göstereceği ve sex yapacağı bir sürü kişi var. Çocuğuna baksın diye aldığı, zaten nikahında olan ve onu asla terketmeyecek olan kadınla niye uğraşsın. Heyecanı yok bir kere. Dua edin sizi terkedip gitmiyor bu nankörlüğünüzle, nikahındasınız hala gurur duyun.

Herkes kendince hakli ama türk toplum yapisi dünyacevre erkekler okadar bozukki..yani bende bu evlilige oylesine alismisim kii tum evlilikler boyle sanıyor insan kabulleniyor....esimin cinsel isteksizligini hala çözemedim..allah kimseye yasatmasin cok zor...bazan sadece kizim icin yasiyorum yoksa kendimden igreniyorum

Herkes kendince hakli ama türk toplum yapisi dünyacevre erkekler okadar bozukki..yani bende bu evlilige oylesine alismisim kii tum evlilikler boyle sanıyor insan kabulleniyor....esimin cinsel isteksizligini hala çözemedim..allah kimseye yasatmasin cok zor...bazan sadece kizim icin yasiyorum yoksa kendimden igreniyorum

Anlaşıldığı kadarıyla eşinizin cinsel isteksizliği sadece size.

Bütün evlilikler böyle değil, sizinki kötünün de kötüsü bir evlilik.

Anlaşılmıyor sanırım yazılanlar.
Eşinizin cinsel isteksizliğinin sebebi siz değilsiniz! Adam zaten cinsel ihtiyacını sizin deyiminizle günü birlik ilişkilerle karşılıyor. Kendi karaktersizliğinden ötürü. Fakat siz neden diretiyorsunuz bana karşı isteksiz diye onu anlamıyorum. Adam karaktersiz çünkü

Herkes kendi aile planlamasını yapar.
Siz böyle yapmışsınız.Gördüğünüz gibi herkes yanlış olduğunu söylüyor.
Yapıyı bozan bu olmasın sakın:??
Görüp de kabullenmek.Kocadır ne yapsa yeridir mantalitesi?

Back