evlilikte erkek kadindan buyuk olur dusuncesi kalkmis artik

G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi gelecekkorkusu
gecen gun bir evlilik duydum kiz 27 erkek 23 yasinda, diger duydugum ciftte ise kiz 2 yas buyuk...artik erkek buyuk olmali olayi da yavas yavas kalkiyor, bence guzel, cunku kendinizden kucuk birini sevebilirsiniz akil yasi buyukse neden olmasin, sirf yasi kucuk diye silip atmamak lazim...

Kadınında yıpranması diğer kapıdan gelir tatlicadiarzu
Erkek yıllar geçtikce daima kadından bir kaç yaş genç olucak ve büyük ihtimalde dışarıya kacıcak..Dışarıda aramaya calışıcak daha gencini...Böylecede alıcak ALDATMALAR başını diz boyu...
Birde bu yandanbaksaktatlicadiarzu

Kadınında yıpranması diğer kapıdan gelir tatlicadiarzu
Erkek yıllar geçtikce daima kadından bir kaç yaş genç olucak ve büyük ihtimalde dışarıya kacıcak..Dışarıda aramaya calışıcak daha gencini...Böylecede alıcak ALDATMALAR başını diz boyu...
Birde bu yandanbaksaktatlicadiarzu

aldatmaya meyilli olan yasa basa bakmaz bence

Tüh erken evlenmişim.:Roflol::Roflol:

aldatmaya meyilli olan yasa basa bakmaz bence

Sen çok yaşlı biriyle evlensen...Zaman gecse senin gözün ister istemez dışarıya kayar...Kendi yaş grubun olan erkekelre kayar(allah göstermesinde)
Yada kendi yaş grubundan biriyle evlendin diyelim...Gözün dışarıya kaymazki...Onla herzaman bir heyecan yaratırsın...:1closedeyes:

burda benim bahsettigim yas farki 10-15 degil
en fazla 5 falan
gidip te ihtiyarin tekiyle evlensinler demiyorum yani hay allah :)

Sen çok yaşlı biriyle evlensen...Zaman gecse senin gözün ister istemez dışarıya kayar...Kendi yaş grubun olan erkekelre kayar(allah göstermesinde)
Yada kendi yaş grubundan biriyle evlendin diyelim...Gözün dışarıya kaymazki...Onla herzaman bir heyecan yaratırsın...:1closedeyes:

Ne alakası var canım yapacak olan her yaşta her konumda yapar sana katılmıyorum:1no2:Kadın küçük erkek büyük evlilikler de aldatmalar yokmu kesnlikle daha fazla var ve bunun yaşlka ilgisi yoka.s.

bende eşimden 3 yaş büyüğüm bu konuda bi sorun yaşamadık yaşıyacağımızda düşünmüyorum yaşı ne olursa olsun adamın içinde vicdan yoksa yapacağına yapar arkadaşlar bahane bulmak en kolayı

X