- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
- Konu Sahibi Seheryeli29
Konustuk tabiki ben yetersizim beni bırak diyor
Bir erkek bunu kendine kolay kolay demez. Kaçar , susar, hatta karşı tarafı suçlar genelde. Bu hissi siz mi verdiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konustuk tabiki ben yetersizim beni bırak diyor
Bu onun kaçış yöntemi cinsellik isteği yok bununda farkında gurur yapıp tedavide olmuyor. Benide sucluyor tabikide. istekli olamazmışım. Kadınların istekli olabilecegini hic duymamiş bilmiyormuş. Istemem suç yaniBir erkek bunu kendine kolay kolay demez. Kaçar , susar, hatta karşı tarafı suçlar genelde. Bu hissi siz mi verdiniz ?
ilaç kullanabilir eşin. çakşır otu suyu da cinsel gücü artırıyor.Arkadaşlar siz olsanız nasıl davranırdınız? Ben bu isteğimi bastırabilirmiyim sizce?psikolojik olarak Ilerde sorun olurmu?
Iyi güzelde yapmak istemiyo. Bunu yapmaya bile isteği yokilaç kullanabilir eşin. çakşır otu suyu da cinsel gücü artırıyor.
Bence ciddi sorun olacak. 50 yaşına da gelsen, geriye dönüp ne biçim bir evlilik yaşadığını, acaba zamanında ayrılsaydın başka biri ile nasıl olurduyu düşüneceksin.Arkadaşlar siz olsanız nasıl davranırdınız? Ben bu isteğimi bastırabilirmiyim sizce?psikolojik olarak Ilerde sorun olurmu?
Bence ciddi sorun olacak. 50 yaşına da gelsen, geriye dönüp ne biçim bir evlilik yaşadığını, acaba zamanında ayrılsaydın başka biri ile nasıl olurduyu düşüneceksin.Arkadaşlar siz olsanız nasıl davranırdınız? Ben bu isteğimi bastırabilirmiyim sizce?psikolojik olarak Ilerde sorun olurmu?