• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte cinsellik olmazsa...

Bir erkek bunu kendine kolay kolay demez. Kaçar , susar, hatta karşı tarafı suçlar genelde. Bu hissi siz mi verdiniz ?
Bu onun kaçış yöntemi cinsellik isteği yok bununda farkında gurur yapıp tedavide olmuyor. Benide sucluyor tabikide. istekli olamazmışım. Kadınların istekli olabilecegini hic duymamiş bilmiyormuş. Istemem suç yani

Arkadaşlar siz olsanız nasıl davranırdınız? Ben bu isteğimi bastırabilirmiyim sizce?psikolojik olarak Ilerde sorun olurmu?

Evet tabii ki sorun olur,eşinizin cinsellikte özgüvenini zedelediyseniz böyle davranması normal o yüzden tam tersi şekilde davranın fakat kendini yetersiz olduğuna inandırdıysa mutlaka uzman desteği lazım. Ayrıca sizin istekli olmanız da gayet normal,olmaması anormal olurdu 32 yaşında :)

Aynı şeyleri yaşadığım bir evliliğim var. Sadece süre bizde o kadar uzun değil. Konunun takibindeyim belki ben de bir çözüm yolu bulurum sayende.

Yanardağını Alevlendirmenın Vakti gelmiş . Size Yettiğini Anlaması için Biraz Rol Yapın İlişki Sırasında kendinizi fazla kaybedin tatmın oluyormuş gibi ses tonunuzu değiştirin nefes alıp verme şeklını değiştirin bence bunlar birşeylerı uyandırır

üzülmenizi istemem ama bana inandırıcı gelmeyen şeyler var eşinizin hal harektelerinde.insan bunu istmeden duramaz. ya tatmin ettiği başka yöntemler var ya başka biri olabilir.

hasta değilmiş. demekki olay sandığınız gibideğil.biraz takip edin derim nacizane.

Arkadaşlar siz olsanız nasıl davranırdınız? Ben bu isteğimi bastırabilirmiyim sizce?psikolojik olarak Ilerde sorun olurmu?
Bence ciddi sorun olacak. 50 yaşına da gelsen, geriye dönüp ne biçim bir evlilik yaşadığını, acaba zamanında ayrılsaydın başka biri ile nasıl olurduyu düşüneceksin.

Evlisin ama değilmişsin gibi..seviyor musun hala eşini, çocuğa baba sıfatı var, ama dolu dolu kocam diyebiliyor musun?

Bence ciddi sorun olacak. 50 yaşına da gelsen, geriye dönüp ne biçim bir evlilik yaşadığını, acaba zamanında ayrılsaydın başka biri ile nasıl olurduyu düşüneceksin.

Evlisin ama değilmişsin gibi..seviyor musun hala eşini, çocuğa baba sıfatı var, ama dolu dolu kocam diyebiliyor musun?

Cabalamadigi icin puanim sifir
Böyle bir evlilik sana haksizlik
Cabalasin ondan sonra desin yetersizim diye
Valla aklima baska seyler gelmiyor degil
Bir de cinsellik olmasaydi ben cok gergin ve sinirli olurdum, esim de farkinda
bir de kadin nasil isteyemez, nerede yasiyor esiniz

Boşan. Her şeyden de emin olma. Benle yatmıyor üzülüyorum ama baskasıyla da yatmıyor eminim. Zaten yatmaması gerekiyor.Sorun senle yatmaması.

Back