- 2 Eylül 2022
- 655
- 627
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu seksi olmaya çalış dedinniz ya ona katılmıyorum genel olarak düşününce sonuçta eşi seksi olduğu için evlenmedi o anki halinle evlendi seksi olursa ilişki olacak seksi değilse ilişki olmayacak mı bence eşinde sorun var çocuklar bahene ediyor yapacak adam her türlü bir fırsatıni bulur yaparŞuan yorgun olduğunuzdan hevesiniz kaçmış sanırım bebek biraz büyüyünce çocuklar beraber yatar zaten, o zamana kadar orta yolu bulmaya çalışın az yapsanız bile hevesli olun o gelmiyosa gitmiyim tarzı asla düşünmeyin. Kendinizi seksi ve iyi hissetmek için bile olsa yapın
Hayir yahu :) kadının kendini seksi hissetmesi anlamında, yoksa adamın görüşü umrumda değil 2 çocukla bende ne cevherler var halâ. Saniyesinde dimdik yapıyorum maşşallah bana, uykuyu tercih ediceğine pişman edicem tarzı dalsın olaya bu tarz bi seksi hissetmeden bahsettim, yoksa adamın hevessiz muşmula suratıyla heveslenilcek değil tabi.Ben bu seksi olmaya çalış dedinniz ya ona katılmıyorum genel olarak düşününce sonuçta eşi seksi olduğu için evlenmedi o anki halinle evlendi seksi olursa ilişki olacak seksi değilse ilişki olmayacak mı bence eşinde sorun var çocuklar bahene ediyor yapacak adam her türlü bir fırsatıni bulur yapar
Anladım ben senin yorumuna bişey demedim yanlış anlaşılmasın sadece kocalarına sırf ilişkiye girsin diye seksi görünmek benim aklıma yatmıyor yoksa illaki eşlerimiz için gecelelik FC antrzi falan tamam ona kabulum ama onun canı çeksin yoksa ilişkiye girmiyor deyip seksi olmaya çalışmak bana tuhaf geliyorHayir yahu :) kadının kendini seksi hissetmesi anlamında, yoksa adamın görüşü umrumda değil 2 çocukla bende ne cevherler var halâ. Saniyesinde dimdik yapıyorum maşşallah bana, uykuyu tercih ediceğine pişman edicem tarzı dalsın olaya bu tarz bi seksi hissetmeden bahsettim, yoksa adamın hevessiz muşmula suratıyla heveslenilcek değil tabi.
Evet o konuda haklısın, kadınların bi albenisi hep vardır ama erkekler hele 30 dan sonra bilirsin daha bi salmış oluyorlar. Asıl onların aktif olması lazım. Ama böyle durumda üstüne daha çok gider sonra uğraşmazdım, çünkü sorarsa sorun sende diyebileyim.Anladım ben senin yorumuna bişey demedim yanlış anlaşılmasın sadece kocalarına sırf ilişkiye girsin diye seksi görünmek benim aklıma yatmıyor yoksa illaki eşlerimiz için gecelelik FC antrzi falan tamam ona kabulum ama onun canı çeksin yoksa ilişkiye girmiyor deyip seksi olmaya çalışmak bana tuhaf geliyor
4 kişilik aile olarak 1+1 evden çıkmanın bir yolu olabilir mi?Teşekkür ederim çocuklar gerçekten özel hayatı çok etkiliyo zaman yaratmak lazım sanırım bu da anne olarak bize düşüyor galiba erkeklerden pek bisey beklememek lazım bende çocukları erkenden odalarında uyutmaya caliscam yarın birde öyle deniyim yine aynı devam etmez inşallah
Sen bence eşinin telefonunu bi karıştır hayatında biri vardır onun. Bi erkek 1 hafta zor bekler sen 1 aydan bahsediyorsun. Bu kadar saf olmayınSelam arkadaşlar 10 yıllık evliyim ve eşimle son zamanlarda neredeyse hiç aynı yatakta uyumamaya başladık 2 tane çocuğum var birisi benimle diğeri babasıyla uyuyor gece çocuklar uyuduktan sonra birlikte uyuruz diyoruz ama ikimizde çocuklarla uyuyakalıyoruz ve cinsel hayatımız da artık neredeyse ayda 1 cinsellikle ilgili konuşunca sen uyudun ben istiyodum diyo çocuklar rahat birakmiyo diyo sizce normal mi değil mi ne yapmalıyım
Eğer aldatma yoksa sizin çok monotonlasmis ilişkiniz oturup ciddi ciddi sen isteklerini söylemen gerekiyor eşin ne cevabı verecek ona göre hareket etmeniz lazım bizimdee 13 yıl doldu 2 çocuğum var (11 yaş ve 1.5 yaş) hafta da 2.3 çok rahat oluyor normali de bu benceSelam arkadaşlar 10 yıllık evliyim ve eşimle son zamanlarda neredeyse hiç aynı yatakta uyumamaya başladık 2 tane çocuğum var birisi benimle diğeri babasıyla uyuyor gece çocuklar uyuduktan sonra birlikte uyuruz diyoruz ama ikimizde çocuklarla uyuyakalıyoruz ve cinsel hayatımız da artık neredeyse ayda 1 cinsellikle ilgili konuşunca sen uyudun ben istiyodum diyo çocuklar rahat birakmiyo diyo sizce normal mi değil mi ne yapmalıyım
instagramda uyku eğitmeni insanlar var onların sayfalarına bakabilirsiniz benceTamam gerçekten uzun zaman oldu aynı yatakta uyumuyoruz ben çocuklar yüzünden diye düşünüyordum ama artık 3 ay olucak ben söylemek istemiyorum o desin bana o da söylemiyor artık çok tuhaf bir durum oldu napmam lazım bilemiyorum zoruma gitmeye başladı
İyi de sizde bu konuda bişey yapmıyorsunuz ki neden suçlu eşiniz oluyor?Olabilir ama bende bi kadınım en azından eşimle uyumak hakkım değil mi keşke bunu anlayabilse bazı erkekler gerçekten hiçbişeyden anlamıyor aileme de anlatsam yine bisey değişmez ki ne diyebilirler bu konuyla ilgili eşime herkes üzülür kimseyi üzmek istemiyorum anlatmam
O söylesin ben söylemiyim o da o gelsin diye bekleşir durursunuz evlilikte cinsellik çok önemli çocuklar biraz yoruyor insan uyuyakalabiliyor ama haftada 1 de uyumayın daa kahve mi içeceksiniz duble kahve mi içeceksiniz isteyen her halükarda bunun için hazır olur.Tamam gerçekten uzun zaman oldu aynı yatakta uyumuyoruz ben çocuklar yüzünden diye düşünüyordum ama artık 3 ay olucak ben söylemek istemiyorum o desin bana o da söylemiyor artık çok tuhaf bir durum oldu napmam lazım bilemiyorum zoruma gitmeye başladı