Merhabalar. 5 yıllık evliyim. 33 yaşimdayim. Eşimde evlendigimizden beri isteksizlik var 10 günü geçiyor genelde.bazen iki haftayıbuluyor. Ben en azından haftada bir beklentiye giriyorum ancak umdugumu bulamayinca hormonal olarak gergin oluyorum. Kaç senedir bu mevzuyu tartisiyoruz ve duzetecegim diyor. Ancak bu duzeltme 1 ay sürüyor. Bu sekilde 5 sene oldu. Ve gecen 2 ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu. Ameliyattan sonra 6-7hafta ilişki yasak. Tabiki bu süreyi doldurduk ve gecirdik. 9. haftada eşimle birlikte olmaya çalışırken bu defa benden kaynaklı olmadı. Hiç birsey hissetmedim ve kasildim. Hayatım boyunca hiç böyle olmamıştı. Gayet normal istekli biriydim neden oldu böyle? Eşime senin yüzünden bu hale geldim diye cikistim tabi. Bu durumum gecicimidir? Bir destek almamız gerekirmi? Gerekirse işe yararmi? Sadece esimin isteksizliginde bile bu kadar uzulmuyordum ama kendim böyle olunca gerçekten çok canım sıkıldı.cunku eşim 10gundede istese ilişki sırasında tatmin olmama gibi bir durum olmuyordu ama benim bu hissizligim gercekten bir sorun benim için. Lütfen doğru bilgi ve yonlendirme yapacaklar olursa çok müteşekkir olurum