Evlilikte anal ilişki

Coricori

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2015
17
-7
Evlilik sonrasında ayda 1-2 kez yaşanan anal ilişki zararlı mıdır? Karşılıklı iki tarafında bunu istemesi durumunda anal ilişki yaşamak herhangi bir sıkıntı yaşatır mı ? Bu konuda neye dikkat etmek lazım

Evet yaa.. hani genelde kadinlar icin konusuluyor anal yaparsan boyle olur soyle olur.. erkeklerdeki
Kas kapisi farkli
Mi? Bunda gay var cidden nasil oluyi onlar yaslandiginda.. ki kadinlarda vajinal
Anal 2 yol var dersen.. onlarda tek yol
Orasi..
Doktor değilim ama sırf merakımdan bunu araştırıp okumuştum. Bunun da kendi çapında taktikleri var. Öyle hart diye dalınırsa makat yırtığına kadar yolu var ve o gerçek bir felaket. Her ilişkide önce bir esnetme evresi var, genellikle parmakla ve kayganlaştırıcı bir madde yardımıyla başlanıyor. Önce bir parmak, esneme başlayınca ikinci parmak sonrasında birleşme. Bu şekilde makat yırtığı oluşma ihtimali ortadan kalkıyor. Ama iç kasların durumu ve enfeksiyon kısmına bir şey diyemem. Makat kasları vajina gibi çift yönlü çalışan kaslar değil sadece itmeye programlılar uzun vadedeki hasarı bilmek uzman ya da yaşayan kişi olmadan pek mümkün değil.

Önce sende deneyelim demek kesinlikle mükemmel fikir

İstiyorsan yap, içinde gelirini giderini hesapla.

Direkt olaya girince makat yırtığı oluyor. Öncesinde araştırma yap. Lavman lazım bir de. Zor iş bence. Bir de ikiniz de alışırsanız uzun yıllar böyle devam ederse kronik sorunlar ortaya çıkar.

Tabiiki
Orasi oyledir yani.. sonucta ilk vajinal yapacagindada rahatlaman gerekiyor.. ama demek istedigim usulune gore yapanlar ve hep yapanlar.. gayleri soylemistim.. yani adam
Baska yol bilmiyor zaten, yaslandiiklarinda bez mi bagliyolar

Tabiiki
Orasi oyledir yani.. sonucta ilk vajinal yapacagindada rahatlaman gerekiyor.. ama demek istedigim usulune gore yapanlar ve hep yapanlar.. gayleri soylemistim.. yani adam
Baska yol bilmiyor zaten, yaslandiiklarinda bez mi bagliyolar
O sorunun cevabını bem de merak ediyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…