Vücuda giren bir anda çıkacak.Seninde icinde birsey kalmayacak gibi kuzum oyle gorunuyor (buyuk tuvalet bazinda)
Daha neler canım olabilecek şeyler istesin o da. Sado mazo fantezi diye bir şey de var sonuçta öyle bir şey de istese yapacak mısın?Eşim çok istiyor . Ben normal ilişkiyi daha çok tercih ederim ama onu kırmayı hiç istemiyorum istediği ne varsa evlilikte bulsun aklında içinde kalmasın istiyorum
Konu dışı olacak ama yaşş doğruysa eğer 15 yaşında mı evlendiniz ne yaptın bacım senYedi yıllık evliyim kocam asla böyle bişey istemedi isteyemezde biliyor neler olacağını
Bence kırın siz eşiniziEvlilik sonrasında ayda 1-2 kez yaşanan anal ilişki zararlı mıdır? Karşılıklı iki tarafında bunu istemesi durumunda anal ilişki yaşamak herhangi bir sıkıntı yaşatır mı ? Bu konuda neye dikkat etmek lazım
Kırılırsa kırılsın...sağlığından önemli mi?Eşim çok istiyor . Ben normal ilişkiyi daha çok tercih ederim ama onu kırmayı hiç istemiyorum istediği ne varsa evlilikte bulsun aklında içinde kalmasın istiyorum
Enfeksiyon kapmada cabası +hemoroidBu risk yüksek mi
Eşiniz adam olsa helalinden harama kaçmaz sizde eşinize bu kadar taviz vermeyin onceliginiz kendiniz olsun b..k için gidecekse de güle güleEşim çok istiyor . Ben normal ilişkiyi daha çok tercih ederim ama onu kırmayı hiç istemiyorum istediği ne varsa evlilikte bulsun aklında içinde kalmasın istiyorum
Evet o küç0k evlenmiş 3 de çocuğu varKonu dışı olacak ama yaşş doğruysa eğer 15 yaşında mı evlendiniz ne yaptın bacım sen
Ben gittim doğru düzgün seviştim valla, anal ilişki yaşayıp bakireyim diye gezmedim, başkasını bilmiyorum.
16 yaşında evlendimKonu dışı olacak ama yaşş doğruysa eğer 15 yaşında mı evlendiniz ne yaptın bacım sen
Evet o küç0k evlenmiş 3 de çocuğu var
Çocuk gelinsiniz yani. Çok küçük yaşta evlenmişsiniz şaşırdım bende yani kusura bakmayın. Mutluysanız sıkıntı Yok16 yaşında evlendim
Sesli güldüm bebem uyandı Allah seni ne yapmasinAltına s.çarsın en fazla
Ya şey diyorlar işte ben senden başka birinin elini tutmadım gözüne bakmadım ilk sevgilim sensin felanBu kafalari anlamak cok zor cidden normal iliskide bakire olmuyorlar anal iliskide bakireler kimse dusunmuyor ne yaptigini
Rabbime çok şükür mutluyum eşimi seviyorum çocuk yaşta annede oldum 17 yaşımda oğlumu doğurdum birlikte büyüyoruzÇocuk gelinsiniz yani. Çok küçük yaşta evlenmişsiniz şaşırdım bende yani kusura bakmayın. Mutluysanız sıkıntı Yok
Ne güzel Rabb'im mutluluğunuzu daim etsinRabbime çok şükür mutluyum eşimi seviyorum çocuk yaşta annede oldum 17 yaşımda oğlumu doğurdum birlikte büyüyoruz