Maalesef bu konuda eşini kırma hakkın var. Yapıp denemişsiniz bir kaç defa dur deyin artık. Bu rutin cinselliğin bir parçası değil.Eşim çok istiyor ve onu kırmak istemiyorum
İstediği herşeyi evlilikte bulsun yoksa başka yollara mi sapar diye mi korkuyorsunuz?Eşim çok istiyor . Ben normal ilişkiyi daha çok tercih ederim ama onu kırmayı hiç istemiyorum istediği ne varsa evlilikte bulsun aklında içinde kalmasın istiyorum
NeyDuuuuuut
Kız niye bu kadar açık sözlüsun su kaldı boğazımda
O sormuş bende cevapladımKız niye bu kadar açık sözlüsun su kaldı boğazımda
İstediği haram bişey . Çok sagliksiz. Burda herkes sana demiş. Sen hala kocam da kocam. Yapta gör gününü.Eşim çok istiyor . Ben normal ilişkiyi daha çok tercih ederim ama onu kırmayı hiç istemiyorum istediği ne varsa evlilikte bulsun aklında içinde kalmasın istiyorum
Ben gittim doğru düzgün seviştim valla, anal ilişki yaşayıp bakireyim diye gezmedim, başkasını bilmiyorum.Bende hayret ediyorum burdaki yazilari gorunce.. bu kadar anal iliski yasayan nerde? Yani malum bekaretim bozulmasin filan diye yapan cok insan var
Nasil nedenHerkes sonuçlarını yazmış da ben neden diye sormak istiyorum. Neden?
Bu kafalari anlamak cok zor cidden normal iliskide bakire olmuyorlar anal iliskide bakireler kimse dusunmuyor ne yaptiginiBen gittim doğru düzgün seviştim valla, anal ilişki yaşayıp bakireyim diye gezmedim, başkasını bilmiyorum.
Bir koca kolay bulunup, elde tutulmuyor arkadaşım, ne isterse yapmak gerekir, ponçik kalbi kırılır sonra mazallah.İstediği haram bişey . Çok sagliksiz. Burda herkes sana demiş. Sen hala kocam da kocam. Yapta gör gününü.
Demekki boyle topiklere yazmiyo onlarBen gittim doğru düzgün seviştim valla, anal ilişki yaşayıp bakireyim diye gezmedim, başkasını bilmiyorum.
Eşim çok istiyor ve onu kırmak istemiyorum
Seninde icinde birsey kalmayacak gibi kuzum oyle gorunuyor (buyuk tuvalet bazinda)Eşim çok istiyor . Ben normal ilişkiyi daha çok tercih ederim ama onu kırmayı hiç istemiyorum istediği ne varsa evlilikte bulsun aklında içinde kalmasın istiyorum