Evlilikte anal ilişki

Coricori

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2015
17
-7
Evlilik sonrasında ayda 1-2 kez yaşanan anal ilişki zararlı mıdır? Karşılıklı iki tarafında bunu istemesi durumunda anal ilişki yaşamak herhangi bir sıkıntı yaşatır mı ? Bu konuda neye dikkat etmek lazım

Eşim çok istiyor ve onu kırmak istemiyorum
Maalesef bu konuda eşini kırma hakkın var. Yapıp denemişsiniz bir kaç defa dur deyin artık. Bu rutin cinselliğin bir parçası değil.

Kegel egzersizi yaparak vajina kaslarınızı kullanmayı öğrenebilirsiniz bu sayede ona istediği darlığı da doğru organı kullanarak sağlayabilirsiniz.

Eşim çok istiyor . Ben normal ilişkiyi daha çok tercih ederim ama onu kırmayı hiç istemiyorum istediği ne varsa evlilikte bulsun aklında içinde kalmasın istiyorum
İstediği herşeyi evlilikte bulsun yoksa başka yollara mi sapar diye mi korkuyorsunuz?

Direkt sizinle ilgilerinden birşeyi, eşimi kırmak istemiyorum diye kabul etmek nasıl bir pasifliktir anlayamadım.

Siz isteseniz kendi bileceğiniz iş diyeceğim ama eşim kırılmasın diye istemediğiniz birşeyi kabul etmeye mecbur hissetmeniz böyle bir konuda çok yanlış.

Evli değilim. Hiç cinsel ilişki de yaşamadım ama şahsen anal ilişki yaşamak istemem asla. Çok can yakıcı bir şey olduğu söyleniyor. Bir de vajina zevk almak için var. Hak yolu dururken öbür yol sağlık için de çok zararlı. İnançlıysanız günah üstelik. Fakat oral seksle eşinizi tatmin edebilirsiniz bence.

Eşim çok istiyor . Ben normal ilişkiyi daha çok tercih ederim ama onu kırmayı hiç istemiyorum istediği ne varsa evlilikte bulsun aklında içinde kalmasın istiyorum
İstediği haram bişey . Çok sagliksiz. Burda herkes sana demiş. Sen hala kocam da kocam. Yapta gör gününü.

Bende hayret ediyorum burdaki yazilari gorunce.. bu kadar anal iliski yasayan nerde? Yani malum bekaretim bozulmasin filan diye yapan cok insan var
Ben gittim doğru düzgün seviştim valla, anal ilişki yaşayıp bakireyim diye gezmedim, başkasını bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…