Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altına s.çarsın en fazlaEvlilik sonrasında ayda 1-2 kez yaşanan anal ilişki zararlı mıdır? Karşılıklı iki tarafında bunu istemesi durumunda anal ilişki yaşamak herhangi bir sıkıntı yaşatır mı ? Bu konuda neye dikkat etmek lazım
Bu risk yüksek miUmarim ileride kolon kanseri yada buyuk tuvaletini tutamama gibi bir sorun yasamazsin
GüldürdünAltına s.çarsın en fazla
Fazlaca yuksekBu risk yüksek mi
Teşekkür ederim detaylar içinFazlaca yuksek
Uni de okurken hocamiz anlatmisti
Saglik bitirdim
Erkeklere birsey olmuyor ama su da var sonrasinda vajina ile devam ediliyorsa enfeksiyon riski de fazla
Teşekkür ederimHem sağlıksız hemde çok günah olduğunu biliyorum
Teşekkür ederimHem sağlıksız hemde çok günah olduğunu biliyorum
gülmeyin bence doğru söylüyorGüldürdün
Altına yaparkende kocan güler sana. Zira ona bişey olmaz. Olan sana olurGüldürdün
Tuvaletten çıkamazsın yara olur doktorlardan çıkamazsın mafolursun sakın deneme bileBu risk yüksek mi
Herkes sonuçlarını yazmış da ben neden diye sormak istiyorum. Neden?Evlilik sonrasında ayda 1-2 kez yaşanan anal ilişki zararlı mıdır? Karşılıklı iki tarafında bunu istemesi durumunda anal ilişki yaşamak herhangi bir sıkıntı yaşatır mı ? Bu konuda neye dikkat etmek lazım
Tecrübesi olan varsa genelden ziyade sonuc odaklı olsun istedimGooglea yazsanız daha net cevap alırdınız bence.
Eşim çok istiyor . Ben normal ilişkiyi daha çok tercih ederim ama onu kırmayı hiç istemiyorum istediği ne varsa evlilikte bulsun aklında içinde kalmasın istiyorumNeden istediğinizi anlamadım...daha çok zevk alacağınızı mi düşünüyorsunuz?yada ne farklı olacak?
Eşim çok istiyor ve onu kırmak istemiyorumHerkes sonuçlarını yazmış da ben neden diye sormak istiyorum. Neden?