• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

Blueislove

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
6
3
1
28
Merhaba!

Ben sadece bir kere sevmiş biriyim.o da tek taraflı. Şuan kimseyi sevmiyorum.Evlilik hakkında bişi düşünemiyorum.
Evlilik benim için bir yükmüş gibi geliyor. Birine hesap verme ona bağlı kalma. Bir sürü sorumluluk evlene sürecindeyken yasanan stresler. Ben hep bunları duüşünüyorum ve yalnız yaşamak daha iyi gibi geliyor. İlişkiler hep sorunlu ve bunun neredeyse kaçınılmaz olduğunun farkındayım.
Beni benden daha iyi düşünen biri var ama Evlilik düşüncem değişmiyor.
Ailem sorunlu bir evlilik yüzünden ayrıldı. Barışmalarını hiçbir zaman istemedim ve yardım etmedim.Sanırım bunun etkisinde kaldım ama çıkamıyorum. Arada güzel olabilir gibi düşünsemde 5 dk sürmüyor bu düşüncem.
Sizin nasıl bir evliliğiniz yada ilişkiniz var? Ben bunları nasıl aşarım? yada aşabilir miyim?
Sanırım evlilik fobim var.

evlilik hayhatı toz pembe yapmaz iki tarafında birbirini çekebilmesi kaldırabilmesi kusurlarını örtebilmesi ve yardım edebilmesi gerek .. bunlar olursa yanlız olmayan dahakolay bir hayat olur aşk meşk bitse de sevgi saygı afedersin özrü dilerim oldu mu gönül almak oldu mu gider ediyle büdü gibi .... bence tatlı bir durum .... seçim meselesi ama ilk 2-3 sene düzen oturtana kadar zorlanılır o süreç sabırla kırmadan dökmeden atlatılmlıdır. yani kariyer yapmak gbi birşeydir evlilik.. bir anda yapılmaz sabır ve yatırım ister ... ha çok uygun birini bulursunuz ruh eşi aşk meşk aileler uyşur falan o daha da kaymak olur ... ama onun haricinde yapılmış olması için yapılmamalıdır....

Bir aday yoksa bunları boşuna düşünmeyin. Evlilik cennet de olur cehennem de. Size ve karşınızdaki kişiye bağlı.

çık biraz son sözü ben söylerim de olabilir de olmayabilir de de ... bnede de olmuştu öyle 1 sene çıktım dedim cık aileler birbirine girdi senin kzın o kadar çıktı nasıl benim oğlumu reddeder diye yatağa mı attık çocuğu hayret bir iey hiç gık çıkartmadık onlar bilir sonra onlar da naladı hatalarını iyi ki de çıkmışım... kessinlikle olmazmış meğer... çıkmadan zor anlamak

çık biraz son sözü ben söylerim de olabilir de olmayabilir de de ... bnede de olmuştu öyle 1 sene çıktım dedim cık aileler birbirine girdi senin kzın o kadar çıktı nasıl benim oğlumu reddeder diye yatağa mı attık çocuğu hayret bir iey hiç gık çıkartmadık onlar bilir sonra onlar da naladı hatalarını iyi ki de çıkmışım... kessinlikle olmazmış meğer... çıkmadan zor anlamak

Suanda bende onu teklif etmeyi düşünüyorum. Ya olmaz yada biraz zaman vermen gerek. Bakalım.

Back