• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik

Doğulu olmak la ne alakası var anlamadım. Eşinde problem güzelim seni yeterince sevse zaten o yalnız kalmak ister. Ne demek boşanmak yok ya. Bulmuş seni oh oynatiyor küçücük yaşta evlenmissin kandirmis kullanıyor. Ama nasıl olduysa internetin var. Yani çokta kisitlamamis anlasilan

yahu doğuluyum deyip böyle saçma sapan şeyler yazmıyorlar mı, çıldırıyorum.
doğuda doğdum doğuda büyüdüm doğuda yaşıyorum. eğitimi mi aldım, istediğimle evlenebilecek ve hatta istemezsem evlenmeyecek durumdayım.
şöyle şeyleri okudukça da çıldırıyorum, böyle yolasım geliyor.
ilini söyle madem konu sahibesi.
bizde öyle böyle demenden gına geldi bana.
aynen.. bende.

dini nikah bizde önce gecerlidir bi sure sonra resmi nikah kıyılır bi sene olr iki sene olur ben istemiyorum şuanlık bu olanlardan sonra tabi yorumları okuduysan ben korundum iki ay kadar

siz türkiye cumhuriyeti'nde yaşıyorsunuz.
bizde öyle diye bir şey yok.

nasıl sesiz kalmim ne diyim nişanlıyken bana diodu senin lafın bana gecmez nişanı atmak istedim benim ailem beni ona kurban ediyor artq gerisini sen anla
nekadar kötü bir yaşam tarzı kadının adı yok...ünzile kaç koyun ediyor diye bir şarkı vardı sen o şarkıdaki ünzile olmalısın ne diyebilirmki oralar farklı bir dünya sende bu dünyanın içindesin halimize şükretmemiz gerekir kaç kurtar kendini yada korun bu adamdam 10 tane çocuk yapma

Evett konuyu okudum. Başta vah vah yazık kızcağıza modundaydım ama baştan sona çelişkiler dolu konu.
Bir dediğin diğerini tutmuyor, bence tamamen uydurma konu. Senin fantazi dünyan.
Aslında pisigim internet bağımlısı trollcu ergenmis surekli gelen teyze oğlu da tuzlukmus.

Ne bu şimdi tü kaka doğu,örf adetler falanmı..Canım bu senin dediğin eskidenmiş..Şimdide olurdasenin bu dediğin kadar olmaz.
Hadi yinede var diyelim kesin olmaz demeyelim. Böyle yapacak ailede kocada belli olur. onu alan gelinde kaderine razıdır zaten yadırgamaz garipsemez gelip burda konu açmaz. Yazdıklarınızdan doğru olduğu hissiyatı geçemedi bana malesef

siz türkiye cumhuriyeti'nde yaşıyorsunuz.
bizde öyle diye bir şey yok.
Şu an hepimiz tc de yaşıyoruz ha siz yaşamadığınızı iddea ediyorsanız o zaman sizin yaşadığınız ülkenin içine töbe töbe ne saçmalıyosun be sen

merhaba ben 20 yaşındayım dogu tarafındanım ve yeni 3 aydır evli sayılırım ama 3 aydır yanlız kalamıyoruz ilk basta eşimin abisi, kardesi , eltim evimdeydi kardşimde kacarak yanıma gelmişti tabi ben istanbula geldim neyse onlar bir ay evimde kaldı iki hafta sürmeden diger erkek kardesi geldi ve o bizimle yaşıyor bi kac gun sonrada yine abisi gelecek . bitmedi kaynanamda gelecegini söyluyor ne yapacagımı bilmiyorum teyzesinin ogluda hergun gelip yiyip iciyor gidiyor bende yeni yemek yapmayı ögrendim eşim bana diyor mecbursun
MAsallah masallah yarin halaoglu dayiogluda gelir bu ne be boyle annesi babasi tamamda akraba ne ya kolemi almis seni bu adam bu arada eltin yardim ediyomu ev islerinde

hiçde mecbur değilsin

töre ben boşansam ailem beni reddeder tabi onların tarafından bosanan es ölüme mahkum dini nikahım var diqerini kıymasını ıstemiyorum
neden istemiyorsun boşuna kadınlık mı yapıyorsun bu zamanda gözünüzü seveyim ya.bu siteye giren bir kadın interneti bilen bir kadındır nasıl böyle bir cahilliğe evet derki gider kaçarım yine de evlenmezdim ben.polise sığınırdım heralde,devlet yurdunda kal daha iyi böyle zorla evlendirilmek acı gerçekten.Eşine Allah akıl versin o gelenlere de hizmet falan etme

Önce ad pisigim sonra değiştir hooop olsun sistit... dalga mi geciosun sen?

Fake konu büyük ihtimal yok değil ise en acilinden akıl fikir ihsan diliyorum adına.

once konu gercek diye dusundm.herseyi ortadaydi..uyarilmasina ragmen esim biliyo konu actigimi dedi..doven ayaklarini yikatan adam buraya konu acmasina izin veriyo hemde kimlikler desifre olarak.sonra once fotograf kalkti yetmedi kullanici adi degisti flan.bizmle dalga geciyo heralde..bu kdar insanin zamanndan calmaya ne hakki var.

Şu an hepimiz tc de yaşıyoruz ha siz yaşamadığınızı iddea ediyorsanız o zaman sizin yaşadığınız ülkenin içine töbe töbe ne saçmalıyosun be sen

anlamadım siz neden bahsediyorsunuz?
konunun sizinle ne alakası var?
konu sahibine yazdığım bir mesajı niye üzerinize alıp alıntılıyorsunuz?

Uf zor ya ne bu el kızlarının çektiği..

Back
X