destekcim yok olamaz benim eşim akraba en önemlisi kurttur . ancak ölüm ayırır mezhebi var bizde dogulu olan kimse yokmu beni anlarlar
arkadaşım bu birazcıksa senin elinde.
20 yaşına gelmişsin. Ailene laf geçirememiş evlenmişsin. Şimdi eşinemi laf geçireceğini sanıyorsun..
Bu hayatı sen ve ailen sana laik gördü. Ki muhtemelen ailene göre hiç bir sorun yok.
Evlenmemek için mücadele etseydin okumaya çalışsaydın belki daha iyi hayat şartlarına sahip olabilirsin. çok yakışıklı olunca sende istemişsin demekki..
18 yaşında liseden mezun olup 20 yaşında evlenmişsen, bu arada 2 sene ne yaptın. gerçekten dişini tıranğine katıp eğitim hayatın için mücadele ettin mi? yoksa iyi bir kısmet gelse de evlensem diye mi bekledin?
farklılık yaratmak biraz da sizin elinizde. kendimden birkaç örnek verecekktim ama vazgeçtim..
Hayat herşeyi altın tepsi ile önümüze sermiyor..
Daha sonrada madur edebiyatına girmeyin.. Birazcık mücadele birazcık azim.. Görücü usulu ile evlenmiş, herşeyi kabul edebilen, şiddetine bile göz yuman bir profille eşininn ve ailesinin karşında duran bir gelinsin onlar için..
Bu saaten sonra, açıktanda olsa bir üniversite okuyabilirsin. üniversite bittikten sonra başka sınavlarına girip, sırtını yaslayacağın bir meslek edinebilirsin. şimdi evde oturup canın sıkılacağına, bir işe başvurabilirsin.