• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

Kpss diye diye hayatı kaçırmayın..ne demek herkes atanmış istiyor?atanmamışların mutlu olma hakkı yok mu?Burda bazı atanmış kişilerin de konularını okuyoruz,maaşını kocaya vermek zorunda olanlar,aldatılanlar....hayatın kimler için ne getirip ne götüreceğini bilemeyiz..32 yaşındaki biri özellikle ailesiyle yaşıyorsa kendi parasını kazanıyor olmalı..önce güzel bir işe gir ,paranı kazan,gençliğinin tadına var,illahaki Allah güzel kısmet nasip eder,güzel düşün ,güzel olsun herşey,mesleğinde çok iyi olursan gelirin de güzel olur..herşey kpss demek değil ki ,gene sınavlara girersin ,belki o da olur

Evlenenler pişman, boşver, kurslara git, gez toz... verilen akıllar:KK53:
Evlenip gayet mutlu olanlar da var 😂 Bi de sırf üniversitede flörtüm olmadı diye "Görücü usulü evlen" diyenlere ne demeli? :işsiz:
Saldırmaya hazır bekleyenler bence de var ama bazı konu sahipleri cidden insanları deli ediyor.
Evet ama bazen %100 haklı olsak bile saldıranlar da oluyor. Dediğiniz gibi saçma sapan troll konular da oluyor.

Evlenip gayet mutlu olanlar da var 😂 Bi de sırf üniversitede flörtüm olmadı diye "Görücü usulü evlen" diyenlere ne demeli? :işsiz:

Evet ama bazen %100 haklı olsak bile saldıranlar da oluyor. Dediğiniz gibi saçma sapan troll konular da oluyor.
Tabii canım, evliliğin de bekarlığın da iyi veya kötü olması tamamen koşullara bağlı. Kiminin çok rahat ve güzel bir bekarlığı oluyor aile evinde, kimi kaçmak istiyor, evlilik de böyle.
Insanlar sevmek, sevilmek, sevdiği insanla aile kurmak isteyebilir, bundan doğal ne olabilir? "Ben evlendim, pişmanım, sen evlenme" demek inanılmaz manasız, herkesin hayata bakışı, karşısındaki insan ve koşulları bir mi?
Allah isteyenlere en hayırlı ve huzurlu şekilde nasip etsin, evliliği de çocuğu da.

Ben de boyleydim. 3-4 sene sınava hazırlandım en son güzel de puan aldım ama işte kontenjan azlığından dolayı olmadı çok üzüldüm, eve hapsettim kendimi. Ama yıpranan ben oldum. Çok şükür iki senedir kendi mesleğimde, saatleri rahat bir işte çalışıyorum. Ücreti öyle fazla değil ama zaten aile evinde yaşıyorum. Ya birikim yapıyorum ya da kendime harcıyorum. Her gün de evden çıktığım için yaşama hevesim oluşuyor. Bir yandan sınava yeniden hazırlanıyorum. İnanın evde oturarak, parasız zaman geçmiyor. İnşallah en kısa zamanda bir işe girersiniz

Back
X