• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

Gizmiii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
11
2
16
27
Merhaba ben bişe sormak istiyorum.3 aylık evliyim işlerimiz nedeni ile ben farklı şehirde eşim farklı şehirde yaşıyoruz ben ailemle o ailesiyle resmi nikah kiyinca tayin istemek için acele ettik ama tayinim reddedildi eşim de tayin istemiyor. Ne yapmam lazım

Son düzenleme:
Merhaba ben bişe sormak istiyorum.3 aylık evliyim işlerimiz nedeni ile ben farklı şehirde eşim farklı şehirde yaşıyoruz ben ailemle o ailesiyle resmi nikah kiyinca tayin istemek için acele ettik ama tayinim reddedildi eşim de tayin istemiyor. Eşimin annesi dileniyor ve eşim ailesini bırakıp gelemeyeceğini söylüyor çok seviyorum ama bu nedenler dolayısıyla ayrılmak istiyorum eşim hiç oralı değil ben evlendikten sonra öğrendim ailesinin durumunu 1 yıldır tanışıyoruz ama ailesinden hiç bahsetmedi şimdi çok çaresizim ayrılmak da istemiyorum aslında eşim tayin isteyip benim olduğum şehire gelse mutlu olacağımiza inanıyorum ama gelmek istemiyor. Ne yapmam lazım
Aynı şekilde o da onun bulunduğu şehre giderseniz mutlu olacağınıza inanıyor olabilir mi ? Annesi dileniyor derken yazım yanlışı mı oldu ? Orta yolu bulamıyorsanız süründürmenin bir manası var mı?

Annesi bana açık açık dedi ben dedi o senin yanına geldiğinde hasta oldum temelli giderse naparim dedi açık açık göndermem dedi yani ben icguveysi mi gelecem anlayışında
E neyi zorluyorsunuz? Eşiniz de istemiyor. Boşanın.

Merhaba ben bişe sormak istiyorum.3 aylık evliyim işlerimiz nedeni ile ben farklı şehirde eşim farklı şehirde yaşıyoruz ben ailemle o ailesiyle resmi nikah kiyinca tayin istemek için acele ettik ama tayinim reddedildi eşim de tayin istemiyor. Eşimin annesi dileniyor ve eşim ailesini bırakıp gelemeyeceğini söylüyor çok seviyorum ama bu nedenler dolayısıyla ayrılmak istiyorum eşim hiç oralı değil ben evlendikten sonra öğrendim ailesinin durumunu 1 yıldır tanışıyoruz ama ailesinden hiç bahsetmedi şimdi çok çaresizim ayrılmak da istemiyorum aslında eşim tayin isteyip benim olduğum şehire gelse mutlu olacağımiza inanıyorum ama gelmek istemiyor. Ne yapmam lazım
Yav he he.

E afedersiniz ama dilenciler çok zengin oluyor, bankada paralarının haddi hesabı yok. Ama asıl soru kayınpederiniz yok mu? Eşiniz falan buna nasıl izin veriyor? Kadın psikolojik olarak iyi mi değil?
Babası annesi akli dengesi yerinde insanlar değil babasınin evde hükmü bile yok evi eşim yönetiyor ve ben bunları evlendikten sonra öğrendim.

Babası annesi akli dengesi yerinde insanlar değil babasınin evde hükmü bile yok evi eşim yönetiyor ve ben bunları evlendikten sonra öğrendim.
E söz nişan nasıl oldu? Hiç mi araştırmadınız? Boşanın kurtulun bence, hem aileniz bu durumu biliyor mu onlar ne diyor?

En iyi cevap
yol yakinken donun bir defa size durust davranmamis. gizledigi seyin sadece bu olduguna nasil emin olabilirsiniz. iclerine girdiginiz anda kim bilir neler cikar

Back
X