Evlilik Yldnmnz Kutlu Olsun Semoum

Musmutlu Yılların Olsun Cnm Eşinle.. Allah Ağzınızın Tadını Bozmasın...

Kutlarım

kityyyy canımmm bitanemmmmm inan çok mutlu oldum çok güzel bi sayfa olmuş
çok duygulandımmmm
ağlattın beni ya
harikasın canımmmmm çok teşekkür ederim
ellerine sağlık
opuyorumnanaktan

ömür boyu mutluluklar dilerim
ask
sevgi
saygi
huzur
nese
mutluluk
saglik
bol kazanc
ve bereket
yuvanizdan hic eksik olmasin insallah

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Semacım mutluluklar dilerim...rabbim agzınızın tadını bozmasın...........nazarlardan korusun...
inşallah bir dahaki yıl bebişinizle kutlar çogalırsınız....kocaman öpüyorum seni...............seni çok seviyorum.....

kityy ablacım ellerine ve yüregine saglık....:asigim:

incitanemmm, firslady, güllerdiyarı
ablalarımmmmm hepinize de çooooooooooooooooook teşekkür ederimmmmmm
opuyorumnanaktan

canımmmmm çok teşekkür ederimmmmmm
eşimde dün bi mesajına öyle yazmış her yıl çoğalarak kutlayalım diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım benimmm evlilik yıldönümünüzz kutlu mutlu olsun kuşum yaaaa bi ömürr bol bebişli sağlıklı huzurlu birlikte olmanız dileğiyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ınşallah canım yeni yıldönümüzde bebişinizle birlikte kutlarsınız opuyorumnanaktanSağlık huzur Mutluluk yuvandan hiç eksik olmasın opuyorumnanaktan
Hergüne Aşkla başlaman Temennisiyleopuyorumnanaktan

canım benimmm evlilik yıldönümünüzz kutlu mutlu olsun kuşum yaaaa bi ömürr bol bebişli sağlıklı huzurlu birlikte olmanız dileğiyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canımmmmmm çok teşekkür ederimmmmm
Rabbim bütün isteyenlere hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin :Saruboceq:

canımmmmm bitanemmmmmmm çok teşekkür ederimmmmmmm
amiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun rabbim benim gibi 35 ve daha uzun yıllara saglık mutluluk içinde eriştirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…