Evlilik Yldnm

Pati

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
6.064
0
summernight, Kadın , 31

Yorumsuz
Kocamın evlilik yıldönümümüzde telefonuma bıraktığı sesli mesaj: “Sinyal sesinden sonra mesaj bırakın diyor.
Ses bir-ki,deneme… Şaka yaptım.He he he… Neyse… Güzel karıcığım,tanışma yıldönümümüzü unuttum diye bana kırgınsın biliyorum.
Bak evlilik yıldönümümüzü unutmadım, sabahın köründe sen uyurken telefonuna mesaj bırakıyorum. Sen ne şanslı kadınsın; benim gibi bir adamla evlisin.
Annen seni Kadir gecesi doğurmuş sanırım.
Benimle evlendiğin için seni tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.”

:lepi:
itiraf.com

başlıga uymuycak ama dayanamadm bunu da ekliycem :))

çöldekibaha, Erkek , 28

Ateş
Gözlerimde ileri derecede bozukluk var ve lens kullanıyorum. Lensimi evde unuttuğum talihsiz bir gecede yolda yürürken sigara içmek istiyorum ama ateşim yok. Karşıdan gelen kel bir adama "Ateş var mı abi?" diye sormamla yüzüme inen Osmanlı tokatı bir oluyor. Bir şey diyemiyorum. Zira lensimi unutmasaymışım da o kelin babam olduğunu görseymişim.

stressahibi, Kadın

Everyway that I can

Anneanneme göre, Hadise Eurovision'a Türkçe bir şarkıyla katılsa kesin kazanırmış. Bense Türkçe şarkının ne kadar güzel olursa olsun etkili olamayacağı hakkında bir şeyler söylüyordum ki, verdiği cevapla savunmayı bırakıp gülme krizine girdim. "Bak Sertap Erener'e, 'Emre banyodayken' diye bir şarkı yaptı, nasıl kazandı!"

ladymacbeth, Kadın

Cümle içinde evlilik

"Benimle evlenir misin?" diye sordu. Gözlerimin içi parladı, ne yapacağımı bilemedim, sadece "Evet" diyebildim. Bir anda ayağa kalktı, "E herhalde evet diyeceksin kızım! Okulun da bitiyor, benden iyisini mi bulacaksın zaten?" dedi. Hala düşünüyorum; erken teşhisle de odunluk anlaşılabilir mi, yoksa belirtilerin ortaya çıkabilmesi için mutlaka "evlilik" sözcüğünün cümle içinde kullanılması mı gerekli?

kaydirigubbakcemile3

hihoyyyt

cok ıyı

bu ne bicim mesaj yaa,valla ilk once baya bi guler,sonrada oturtan bi ,mesaj cekerdim kesin,,artik kim kimi ne gecesi dogurmus gorurdu o zaman:roflol:

ay altıma şeetcem yawww puhahhaha:roflol::roflol::roflol:

emre banyodayken:roflol::roflol:

:roflol: Ya süppppeerrr bu yaaa... bitirdi beni bu...:roflol: :roflol:

sabah sabah iyi güldüm valla :roflol: :roflol: emre banyodayken :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…