Evlilik yıldönümüne 2 gün kala...bir nevi iç dökme..

slm kızlar tekrar..

evet ben hala annemin evindeyim..henüz bir karar veremedim.eşim çok kez geldi,konuşmaya çalıştı kabul etmedim.dün akşam artık annemin zoruyla oturdum dinledim..söylediğine göre öfke kontrolü için terapist bulup randevu almış,bu hafta tedaviye başlıyormuş.görümcemle birlikte birisinin önerisiyle bulmuşlar ve görümcem de onayladı.ben pek inanmadım açıkçası.bunu da ona söyledim,zaten benim için değil kendin için yapacağın bişey,alsan da almasan da kendi faydana diye..yapma etme biz ne zorluklarla evlendik yuvamızı kurduk diyor,ben de bunu o hareketleri yaparken düşünmesi gerektiğini ifade ettim.gerçekten hala aklımda o an..buarada ben de psikolog ile görüşmeye başladım,zira hiç iyi hissetmiyorum.
evet ne yazıkki çok seviyorum hala ama affetmeyi düşünmüyorum.annem ve ablalarım seviyorsam eğer gerçekten terapi aldıktan sonra barışabileceğimi söylüyorlar.mantığım asla bunu kabul etmiyor..gerçekten ama gerçekten çok zorluklar çektim çünkü,bunların hiçbirini haketmedim..kalbim ise şuan konuşamıyor..mantığım onu susuturdu.dilerim konuşmaz da..

en doğru kararı kendiniz verirsiniz
hakkınızda hayırlısı olsun

merhaba kızlar,
son durumumuz ben hala annemdeyim,kendimi baya toparladım daha iyiyim çok şükür.
açmamama rağmen eş müsveddesi günde 3-4 kez arıyor beni mesajlar atıyor,görümcelerim boş bırakmıyor,annemle yakın oturuyor bitanesi zaten o yüzden hemen hemen her akşam uğruyor.güya biricik kardeşleri terapiste başlamış,umrum değil.
şuan tek amacım düzgün bir şekilde ayrılıp,anlaşmalı boşanmaya ikna etmek.
tamamen mantığımla ilerliyorum.kalbim ve duygularımın peşinden gittiğimde yanıldım.
Allah'ın izniyle bu kez mantığımla devam edicem.
böyle uzak kalınca farkettim inanın kızlar gerçekten ben zor bir hayat yaşıyormuşum her anlamda ve sırf sevgimden kendimi bile kandırmışım.
İnşallah geç olup,güç olmayacak..

sana çocuk veremediği için psikolojisi bozulmuş eşinin. bi nevi hasta. önce onun ruh durumunu tedavi etmen lazım. çocuğun olmasa da seni severim demen lazım. o kendini eksik erkek gibi hissediyor. eskiden hep kadın kısır denirdi. erkeğe leke gelmezdi. şimdi tıp ilerleyince erkekler bunu duymak bile istemiyor

Bence barışacaksınız. Eş ve ailesi bukadar yapıcıyken boşanırsanız pişman olabilirsiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda..

Niye okuyup meslek sahibi oldunuz ki kendi ayaklarınızın üzerinde duramayacaksaniz. Nasıl bu kadar aciz olabiliyorsunuz anlamıyorum. Boşan git, çalış ekmeğini ye. Annenin yanına dönmen şart mı yani.

kendi maddi bağımsızlığın var gitmelisin bence

Benim bogazim dugumleniyor siddet konularini okurken. Sinirden deliriyorum. Siz o eve kollariniz morarsin, gozleriniz sissin, kiyafetleriniz gozyasi icinde kalsin diye mi gittiniz? Hayir. Siz bi bireysiniz ya. Birilerine mahkum degilsiniz. Gonlunuzu bir esya parcasi, bi manzarali yemek alamaz. Nasil kabul edilebilir gozunun.icine askla baktigin adam sana vuruyor? Ne demek bu ya. Neden hala o adamin yanindasiniz? Ailen evlenmemen icin seni tehdit etmis. Simdi gitsen elbette kabul ederler. Ama zaten orda da olmak.zorunda degilsiniz. Toparlanana kadar kalin ve kendi yolunuza bakin lutfen. Esinizide sikayet edin. Ne affetmesi bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…