Haklısın ama aklıma da değişik bir şey gelmiyor.fikir güzel aslında ama erkek beğenmeyebilir sanki.
Ensturman çalar ama saz gitar ve keman aldım şimdiye kadar. bu fotoğraf işi benim aklıma yattı sanki. bu gün gidip yaptırmam lazım ki zamanım kısıtlı.7 yıl olunca bulmak zor olur :)
bir hobisi var mı ? örneğin benim eşim de tenise merkalıydı raket almıştım en son .
ya da manevi değeri olan bir şey olsun istiyorsanız üçünüzün fotoğraflarından oluşan bir albüm yaptırabiirsiniz.
sevgili döneminden başlayıp gününüze kadar içerecek olan
ya evet bendeki de aynı model valla. bunlara modifiye lazımbu tarz şeyler kadınlara müthiş gibi geliyor ama erkekler daha düz oldukları için pek beğenmiyorlar yani bendeki model öyle
evettt bunu da çok beğendim. bir gecelik bir tatil neden olmasın24'ü Cuma gününe geliyor.
Bence şöyle yapabilirsiniz, eğer kızınızı bırakacak bir kişi var ise.
O akşam eşinize herhangi birşey yapmayın, "sana süprizim var bekle" deyin.
25'i akşamı için bir otelde rezervasyon ve bir restaurantta rezervasyon yapın.
Otel ile restoran birbirine yakın olsun, çok şaşalı bir yer olmasına da gerek yok.
Sadece başbaşa vakit geçirebileceğiniz, oturup sohbet edebileceğiniz yer olması yeterli olacaktır.
Maddi imkanlarınıza göre tabii ki...
Ben en son eşim ile bunaldığımız bir dönemde böyle bir süpriz yaptım.
Herhangi bir özel gün değildi, içimden geldi ve o günü kendimize ayırmak istedim.
Restorana randevu yapamamıştım, full'dü. O yüzden salaş bir hamburgerciye gittik (kaliteli salaş) şahane vakit geçirdik sohbet ettik.
Eşim bu hediyeye bayılmıştı mesela...
Sadece bir fikir...
evet bende beğendim bende tanışma yıl dönümü için bişiler yapabilirimevettt bunu da çok beğendim. bir gecelik bir tatil neden olmasın
evettt bunu da çok beğendim. bir gecelik bir tatil neden olmasın
bir gecelik tatili mi beğenmeyeceğini düşünüyorsunuz. Ben beğenir diye düşünüyorum. Şimdi kızlar herşeyi hallettim. Şirketin iftar yemeğine katılıyoruz oraya üzerinde ikimizin de resiminin olduğu bir pasta gönderteceğim. sora yılın en iyi kocası plaketini takdim edeceğim. ve gece de otele gidecez.
Erkekler bizim gibi ince ruhlu olmadıkları için, senin düşündüğün hediye onun için anlamsız gelecektir.
Bir kız arkadaşına o tarz bir hediye yapsan sevinçten bayılır.
Fakat erkek için birşey ifade etmeyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?