• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümümüz için

hzeldlara

hazel dilaranın annesi
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
480
264
123
41
Merhaba hanımlar. Şimdi buda dert mi diyeceksiniz, benimki de tatlı dert olsun. Bilenler bilir geçenlerde babalar günü için misilleme mi yapsam diye konu açmıştım.Bazı olumsuz olaylar yüzünden babalar günümüzü bahçede mangal yaparak geçirdik. eşime şık bir sürpriz hazırlayamadım. halbuki kararımı da vermiştim sizin yorumlarınızdan sonra ona sürpriz yapacaktım. Neyse askıl konuma geleyim 24 Haziran evlilik yıl dönümümüz ve benim gerçekten yardımınıza ihtiyacım var. 7. yılımız olduğu için artık nasıl bir sürpriz yapacağımı bilemiyorum. Aklımda şu fikir var 1 yaşındaki bebeğimizin tesimlerinden oluşan ağaç şekilli bir çerçeve yaptırsam ama büyüklerinden sonra kızımızın fotoğraflarını yerleştirsem. temamız da evliliğimiz bir ağaç, o ağacın meyvesi de kızımız. Ya çok mu saçma bi hediye olur erkek için. Dışarıda yemek organizasyonumuz var maalesef yine şirketinin iftar yemeği amao_O Orada hem çalışanları önünde de kutlamış olurdum olur mu ya da değişik fikirleriniz var mı? Bi el atın ne olur şu konuma:KK54:

iyi de konum yeni mesajlarda gözükmüyor. neden olduğunu da anlayamadım.

7 yıl olunca bulmak zor olur :)
bir hobisi var mı ? örneğin benim eşim de tenise merkalıydı raket almıştım en son .
ya da manevi değeri olan bir şey olsun istiyorsanız üçünüzün fotoğraflarından oluşan bir albüm yaptırabiirsiniz.
sevgili döneminden başlayıp gününüze kadar içerecek olan

7 yıl olunca bulmak zor olur :)
bir hobisi var mı ? örneğin benim eşim de tenise merkalıydı raket almıştım en son .
ya da manevi değeri olan bir şey olsun istiyorsanız üçünüzün fotoğraflarından oluşan bir albüm yaptırabiirsiniz.
sevgili döneminden başlayıp gününüze kadar içerecek olan
Ensturman çalar ama saz gitar ve keman aldım şimdiye kadar. bu fotoğraf işi benim aklıma yattı sanki. bu gün gidip yaptırmam lazım ki zamanım kısıtlı.

Saat yaptırın, özel saatler oluyor içinde aile resminizin olduğu bir saat yaptırın, arkadaşlarının yanında verirsiniz hoş olur.
Yemekten sonra eve geldiğinizde de aperatif atıştırmalıklarla şirin bi masa hazırlayın bebişi uyutun başbaşa film izleyin dans edin :KK68:

24'ü Cuma gününe geliyor.
Bence şöyle yapabilirsiniz, eğer kızınızı bırakacak bir kişi var ise.
O akşam eşinize herhangi birşey yapmayın, "sana süprizim var bekle" deyin.

25'i akşamı için bir otelde rezervasyon ve bir restaurantta rezervasyon yapın.
Otel ile restoran birbirine yakın olsun, çok şaşalı bir yer olmasına da gerek yok.
Sadece başbaşa vakit geçirebileceğiniz, oturup sohbet edebileceğiniz yer olması yeterli olacaktır.
Maddi imkanlarınıza göre tabii ki...

Ben en son eşim ile bunaldığımız bir dönemde böyle bir süpriz yaptım.
Herhangi bir özel gün değildi, içimden geldi ve o günü kendimize ayırmak istedim.
Restorana randevu yapamamıştım, full'dü. O yüzden salaş bir hamburgerciye gittik (kaliteli salaş) şahane vakit geçirdik sohbet ettik.
Eşim bu hediyeye bayılmıştı mesela...

Sadece bir fikir... :KK39:

24'ü Cuma gününe geliyor.
Bence şöyle yapabilirsiniz, eğer kızınızı bırakacak bir kişi var ise.
O akşam eşinize herhangi birşey yapmayın, "sana süprizim var bekle" deyin.

25'i akşamı için bir otelde rezervasyon ve bir restaurantta rezervasyon yapın.
Otel ile restoran birbirine yakın olsun, çok şaşalı bir yer olmasına da gerek yok.
Sadece başbaşa vakit geçirebileceğiniz, oturup sohbet edebileceğiniz yer olması yeterli olacaktır.
Maddi imkanlarınıza göre tabii ki...

Ben en son eşim ile bunaldığımız bir dönemde böyle bir süpriz yaptım.
Herhangi bir özel gün değildi, içimden geldi ve o günü kendimize ayırmak istedim.
Restorana randevu yapamamıştım, full'dü. O yüzden salaş bir hamburgerciye gittik (kaliteli salaş) şahane vakit geçirdik sohbet ettik.
Eşim bu hediyeye bayılmıştı mesela...

Sadece bir fikir... :KK39:
evettt bunu da çok beğendim. bir gecelik bir tatil neden olmasın

evettt bunu da çok beğendim. bir gecelik bir tatil neden olmasın
:KK39:
Erkekler bizim gibi ince ruhlu olmadıkları için, senin düşündüğün hediye onun için anlamsız gelecektir.
Bir kız arkadaşına o tarz bir hediye yapsan sevinçten bayılır.
Fakat erkek için birşey ifade etmeyecektir.

:KK39:
Erkekler bizim gibi ince ruhlu olmadıkları için, senin düşündüğün hediye onun için anlamsız gelecektir.
Bir kız arkadaşına o tarz bir hediye yapsan sevinçten bayılır.
Fakat erkek için birşey ifade etmeyecektir.
bir gecelik tatili mi beğenmeyeceğini düşünüyorsunuz. Ben beğenir diye düşünüyorum. Şimdi kızlar herşeyi hallettim. Şirketin iftar yemeğine katılıyoruz oraya üzerinde ikimizin de resiminin olduğu bir pasta gönderteceğim. sora yılın en iyi kocası plaketini takdim edeceğim. ve gece de otele gidecez.:KK36:

Back