- 20 Şubat 2015
- 480
- 264
- 123
- 41
Merhaba hanımlar. Şimdi buda dert mi diyeceksiniz, benimki de tatlı dert olsun. Bilenler bilir geçenlerde babalar günü için misilleme mi yapsam diye konu açmıştım.Bazı olumsuz olaylar yüzünden babalar günümüzü bahçede mangal yaparak geçirdik. eşime şık bir sürpriz hazırlayamadım. halbuki kararımı da vermiştim sizin yorumlarınızdan sonra ona sürpriz yapacaktım. Neyse askıl konuma geleyim 24 Haziran evlilik yıl dönümümüz ve benim gerçekten yardımınıza ihtiyacım var. 7. yılımız olduğu için artık nasıl bir sürpriz yapacağımı bilemiyorum. Aklımda şu fikir var 1 yaşındaki bebeğimizin tesimlerinden oluşan ağaç şekilli bir çerçeve yaptırsam ama büyüklerinden sonra kızımızın fotoğraflarını yerleştirsem. temamız da evliliğimiz bir ağaç, o ağacın meyvesi de kızımız. Ya çok mu saçma bi hediye olur erkek için. Dışarıda yemek organizasyonumuz var maalesef yine şirketinin iftar yemeği ama Orada hem çalışanları önünde de kutlamış olurdum olur mu ya da değişik fikirleriniz var mı? Bi el atın ne olur şu konuma