Evlilik yıldönümü

tambirleydiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
354
317
23
Merhaba arkadaslar.. Konuyu nereye acacağımı bilemediğim için burdan sorayım dedim. Pazartessi evlilik yıldönümümüz -1.yıl- sizce nasıl bir sey yapmalıyım ?

En güzeli birlikte yemeğe gitmek. İkinize ait özel bir gün sonuçta, bireysel sürpriz yapmaya gerek yok bence.

Hic bir şey yapmayın.
Yemeğe gitmek için hazırlanın.
Evlilik yıl dönümü ise size de evlilik yıl dönümü.
Siz sürpriz diye kendinizi yoracaksanız ne anladım ondan...
Bu yorumu dikkate al konu sahıbı. Gördüğüm en dogru yorum

Evlenirken eşinizle dügünü belirlemişsinizdir simdide esinizle konusarak dısarda romantik bi yemek yiyebilirsiniz

Bizim de çok az kaldı, 1. Yılımız.
Eşim dışarıda olalım, sen de yorulma, güzel bir gün geçirelim dedi. Dışarıda kutlayacağız o yüzden. Yoksa çok çabaladım evde güzel bir sürpriz hazırlamak için 😁
Saat aldım hediye olarak, belki o gün iş yerine de çikolata gibi bir sey gönderebilirim. Ama emin değilim.

Benim eşim balkonda geçen sefer pasta mumlar çiçekler felan hazırlamıştı (aslında böyle şeyleri kutlamıyoruz ekstra). Cocuklar uyuduktan sonra gecenin bi vakti soğukta beraber pasta yedik :D Vallaha ben sevindim. Hep öyle büyük tantanali birseye gerek yok. Samimi olsun yeter ki.

Gulumse24 Gulumse24 çok ciddi soruyorum mesajımın neyinden tam olarak rahatsız oldunuz?
Evde yemekle uğraşma güzel bir restorana git demem mi yoksa evli olan bir çiftin jakuzide sevişmesinden mi rahatsız oldunuz?
Hani kötü bir yorum olsa,ay ne yıldönümü fln desem anlarım da kötü bir şey de yok? Neden rahatsız oldunuz?

Bizim de çok az kaldı, 1. Yılımız.
Eşim dışarıda olalım, sen de yorulma, güzel bir gün geçirelim dedi. Dışarıda kutlayacağız o yüzden. Yoksa çok çabaladım evde güzel bir sürpriz hazırlamak için 😁
Saat aldım hediye olarak, belki o gün iş yerine de çikolata gibi bir sey gönderebilirim. Ama emin değilim.
Aynen mantıklı ya ben niye yoruyorım ki kendimi :) saat değil de ben de parfüm almayı düşünmüştüm .

Gulumse24 Gulumse24 çok ciddi soruyorum mesajımın neyinden tam olarak rahatsız oldunuz?
Evde yemekle uğraşma güzel bir restorana git demem mi yoksa evli olan bir çiftin jakuzide sevişmesinden mi rahatsız oldunuz?
Hani kötü bir yorum olsa,ay ne yıldönümü fln desem anlarım da kötü bir şey de yok? Neden rahatsız oldunuz?
Herkesin özeli kendini ilgilendirir bu kadar açıklayıcı konuşmanız hoşuma gitmedi o kadar kişisel bir mesele değil canım 🤗

Butcenizi bilmeden ne yorum yapacagiz ki? Pazartesi olan yildonumunu dusunmek icin baya gec kalmissiniz. Ben olsam pazartesiyi beklemem bu haftasonunu yildonumu planina ayirirdim. Ama 1-2 gunde en fazla klasik yemek filan ayarlanir, mum yakilir.

Ekleme yapiyorum😂😂😂 13 yorumun 10 tanesi yemek yemek. Arkadas bu yemek yemenin neresi romantik oluyor ki. 😁😁 Hadi mekan her zaman gittiklerimizden bir tik pahali ve masa 2 mum dikili olunca romantik mi oluyor ki 😁

Back
X