- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
Merhaba arkadaslar.. Konuyu nereye acacağımı bilemediğim için burdan sorayım dedim. Pazartessi evlilik yıldönümümüz -1.yıl- sizce nasıl bir sey yapmalıyım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yorumu dikkate al konu sahıbı. Gördüğüm en dogru yorumHic bir şey yapmayın.
Yemeğe gitmek için hazırlanın.
Evlilik yıl dönümü ise size de evlilik yıl dönümü.
Siz sürpriz diye kendinizi yoracaksanız ne anladım ondan...
Aynen mantıklı ya ben niye yoruyorım ki kendimi :) saat değil de ben de parfüm almayı düşünmüştüm .Bizim de çok az kaldı, 1. Yılımız.
Eşim dışarıda olalım, sen de yorulma, güzel bir gün geçirelim dedi. Dışarıda kutlayacağız o yüzden. Yoksa çok çabaladım evde güzel bir sürpriz hazırlamak için
Saat aldım hediye olarak, belki o gün iş yerine de çikolata gibi bir sey gönderebilirim. Ama emin değilim.
Herkesin özeli kendini ilgilendirir bu kadar açıklayıcı konuşmanız hoşuma gitmedi o kadar kişisel bir mesele değil canımGulumse24 çok ciddi soruyorum mesajımın neyinden tam olarak rahatsız oldunuz?
Evde yemekle uğraşma güzel bir restorana git demem mi yoksa evli olan bir çiftin jakuzide sevişmesinden mi rahatsız oldunuz?
Hani kötü bir yorum olsa,ay ne yıldönümü fln desem anlarım da kötü bir şey de yok? Neden rahatsız oldunuz?
Merhaba arkadaslar.. Konuyu nereye acacağımı bilemediğim için burdan sorayım dedim. Pazartessi evlilik yıldönümümüz -1.yıl- sizce nasıl bir sey yapmalıyım ?