Evlilik yıldönümü

Thes ise saff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
229
184
53
37
Bir kaç gün sonra evlilik yıldönümümüz var hem ilişkimizi düzenlemek yeni bir sayfa açmak hemde eşimi şaşırtacak bir süpriz hazırlamak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden Teşekkürler

Standart erkekse sasirmaz evlilik yildonumu dogum gunu gibi seylerden pek hazzetmezler kadinin hevesini de kursaginda birakirlar ama standart erkek degilse ilgi alani neyse o yonde bir surpriz yapabilirsin.

Ben onu 3 senedir yapıyorum, her evlilik yıldönümünde yeni bir sayfa... Ama sadece 3 yılda 3 gün sürdü sabah acılan sayfalar akşama kapandı.

Güzel bir sofra hazırla, mumlar ve müzik tabi ki, akşam anahtarla çevirirken koşup kapıyı aç ve öpücükler
Yemek odasına geçince de biraz sarıl ve müzikle belki mini bir dans, tatlı sözler bol keseden.
İnan erkekler hediye falan istemiyor ama ihtiyacı olan bir şeyi alabilirsin, çalışmıyorsan pahalı bir şey alma, onun ödeme stresiyle adam bayılmasın
Bir de günlük kullandığı şeylere not yapıştırabilirsin geceden, diş macunu, traş losyonu gibi ama kısa yaz, bu türler uzun okumaz
Evlilikte sıkıntı varsa kurtaralım, sayfa vb karıştırma hiç bir sorun yokmuş gibi takıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…