- 21 Mayıs 2024
- 53
- -24
- 1
- Konu Sahibi Elifdiyebiri123
-
Sonra bana bir yere gitmiyorm mahallede oturuyorm bundan sonra daha işlek yerlerde elit yerlerde takılcam asıl dışarı çıkmak öyle olur dıyor çıkınca nerdesin dıye mesaj atıyorum bana dıyor ki nerdesın dıyosun ya sankı bana küfür edıyosun gibi geliyor diyorArkadaşlar merhaba eşimle severek evlendik 4 yıllık evliyiz 3 yaşında kızımız var eşim işten çıktıktan sonra ilk yıllar hergün son yıldır 2 3 günde bir dışarda duruyor 7 de çıkıyor 10/11 gibi geliyor ben istiyorum ki kızımla benimle vakit geçirsin çıkmasın demiyorum ama şeyini çıkarıp alışkanlık haline getirmiş ne kadar güzelce konuşsam da söylediğim zaman evlendim diye eşimin dibinde oturacak değilim benimde sosyal hayatım var öyleleri kendine köpek arıyor koca değil dıyor , tartışınca hemen alkole koşuyor özürü felan yok hep haklı tam bir narsist karakter misal bayram aileler için tatil o bizi 9 gün boyunca bırakıp dışarı çıktı ne evimize misafir gelebiliyor ne de biz gidiyoruz anlamıyor arkadaşlar ve evlenmeden insan anlamıyor sen benim özgürlüğümü kısıtlıyorsun dıyor ki her çıkmak istediği zaman çıkıyor örneğin bayram da ki gibi ben tesettürlüym arkadaşlar günahı bır yere koyalım alkolden hoşlanmıyorum ne bekliyor benden rakı sofrası kurmamı zaten ev arkadaşı gibiyiz ben onunla normal arkadaş olmak istiyorum çıkınca beraber çıkalım mesela aileme gidelim dıyor gidiyoruz benı aılesyle bırakıp başka oda da tv den maç izliyor kızım gidiyor yanına yanıma gelmeyın beni rahat bırakın diyor e ben tepkı gösterınce kafamız uyuşmuyor diyor onun bu hallernı normal karşılamaynca ilgisizliği tek kendını düşünen bencilliğini söylemıyorum bile erkek haliyle iltifat bekliyor zayıfmym kıyafetim güzel mi ama bize kızımla soyledıgı güzel sözler sayılı bazen yutkunamıyorum öyle …
adam ilk yıllar hergün dışardaymış, şimdi azaltmış bile, lütfetmiş...(lütfettiğinden de değildir parası yetmiyordur artık belki, neyse)Arkadaşlar merhaba eşimle severek evlendik 4 yıllık evliyiz 3 yaşında kızımız var eşim işten çıktıktan sonra ilk yıllar hergün son yıldır 2 3 günde bir dışarda duruyor 7 de çıkıyor 10/11 gibi geliyor
Ortada bir evlilik yok ki sorumluluğu olsun...Bu adam sırf ailesinin gönlü olsun , evlendi desinler diye evlenmiş, bı de evde hizmeti görülüyor işte o kadar...Sizin ve çocugunuzun başka hiçbir değeriniz yok gözünde...Arkadaşlar merhaba eşimle severek evlendik 4 yıllık evliyiz 3 yaşında kızımız var eşim işten çıktıktan sonra ilk yıllar hergün son yıldır 2 3 günde bir dışarda duruyor 7 de çıkıyor 10/11 gibi geliyor ben istiyorum ki kızımla benimle vakit geçirsin çıkmasın demiyorum ama şeyini çıkarıp alışkanlık haline getirmiş ne kadar güzelce konuşsam da söylediğim zaman evlendim diye eşimin dibinde oturacak değilim benimde sosyal hayatım var öyleleri kendine köpek arıyor koca değil dıyor , tartışınca hemen alkole koşuyor özürü felan yok hep haklı tam bir narsist karakter misal bayram aileler için tatil o bizi 9 gün boyunca bırakıp dışarı çıktı ne evimize misafir gelebiliyor ne de biz gidiyoruz anlamıyor arkadaşlar ve evlenmeden insan anlamıyor sen benim özgürlüğümü kısıtlıyorsun dıyor ki her çıkmak istediği zaman çıkıyor örneğin bayram da ki gibi ben tesettürlüym arkadaşlar günahı bır yere koyalım alkolden hoşlanmıyorum ne bekliyor benden rakı sofrası kurmamı zaten ev arkadaşı gibiyiz ben onunla normal arkadaş olmak istiyorum çıkınca beraber çıkalım mesela aileme gidelim dıyor gidiyoruz benı aılesyle bırakıp başka oda da tv den maç izliyor kızım gidiyor yanına yanıma gelmeyın beni rahat bırakın diyor e ben tepkı gösterınce kafamız uyuşmuyor diyor onun bu hallernı normal karşılamaynca ilgisizliği tek kendını düşünen bencilliğini söylemıyorum bile erkek haliyle iltifat bekliyor zayıfmym kıyafetim güzel mi ama bize kızımla soyledıgı güzel sözler sayılı bazen yutkunamıyorum öyle …
Çocuga çok üzüldüm...
Durum kritik, senin özgürlüğün ve kararların ne olacakmış?? Terapi vs ile ıslah olur diyorsan o çıkışı dene yoksa yak gemileri yol ver gitsin. Adamın varlığında yok gibi, olduğunda da sorun ve yok gibi. Fikren zihnen uyumsuz bence ayrılsan kafan ruhun daha rahat eder huzur gelir hayatınaArkadaşlar merhaba eşimle severek evlendik 4 yıllık evliyiz 3 yaşında kızımız var eşim işten çıktıktan sonra ilk yıllar hergün son yıldır 2 3 günde bir dışarda duruyor 7 de çıkıyor 10/11 gibi geliyor ben istiyorum ki kızımla benimle vakit geçirsin çıkmasın demiyorum ama şeyini çıkarıp alışkanlık haline getirmiş ne kadar güzelce konuşsam da söylediğim zaman evlendim diye eşimin dibinde oturacak değilim benimde sosyal hayatım var öyleleri kendine köpek arıyor koca değil dıyor , tartışınca hemen alkole koşuyor özürü felan yok hep haklı tam bir narsist karakter misal bayram aileler için tatil o bizi 9 gün boyunca bırakıp dışarı çıktı ne evimize misafir gelebiliyor ne de biz gidiyoruz anlamıyor arkadaşlar ve evlenmeden insan anlamıyor sen benim özgürlüğümü kısıtlıyorsun dıyor ki her çıkmak istediği zaman çıkıyor örneğin bayram da ki gibi ben tesettürlüym arkadaşlar günahı bır yere koyalım alkolden hoşlanmıyorum ne bekliyor benden rakı sofrası kurmamı zaten ev arkadaşı gibiyiz ben onunla normal arkadaş olmak istiyorum çıkınca beraber çıkalım mesela aileme gidelim dıyor gidiyoruz benı aılesyle bırakıp başka oda da tv den maç izliyor kızım gidiyor yanına yanıma gelmeyın beni rahat bırakın diyor e ben tepkı gösterınce kafamız uyuşmuyor diyor onun bu hallernı normal karşılamaynca ilgisizliği tek kendını düşünen bencilliğini söylemıyorum bile erkek haliyle iltifat bekliyor zayıfmym kıyafetim güzel mi ama bize kızımla soyledıgı güzel sözler sayılı bazen yutkunamıyorum öyle …
Sosyal hayat hakkı sadece pasazadenin mi ? Bırak çocuğu ona ben cikiyorum de çık. Söylenirse de ; "ee eş mi aldin köpek mi sürekli kocamın dibinde olmak mı gerekiyor "de.Arkadaşlar merhaba eşimle severek evlendik 4 yıllık evliyiz 3 yaşında kızımız var eşim işten çıktıktan sonra ilk yıllar hergün son yıldır 2 3 günde bir dışarda duruyor 7 de çıkıyor 10/11 gibi geliyor ben istiyorum ki kızımla benimle vakit geçirsin çıkmasın demiyorum ama şeyini çıkarıp alışkanlık haline getirmiş ne kadar güzelce konuşsam da söylediğim zaman evlendim diye eşimin dibinde oturacak değilim benimde sosyal hayatım var öyleleri kendine köpek arıyor koca değil dıyor , tartışınca hemen alkole koşuyor özürü felan yok hep haklı tam bir narsist karakter misal bayram aileler için tatil o bizi 9 gün boyunca bırakıp dışarı çıktı ne evimize misafir gelebiliyor ne de biz gidiyoruz anlamıyor arkadaşlar ve evlenmeden insan anlamıyor sen benim özgürlüğümü kısıtlıyorsun dıyor ki her çıkmak istediği zaman çıkıyor örneğin bayram da ki gibi ben tesettürlüym arkadaşlar günahı bır yere koyalım alkolden hoşlanmıyorum ne bekliyor benden rakı sofrası kurmamı zaten ev arkadaşı gibiyiz ben onunla normal arkadaş olmak istiyorum çıkınca beraber çıkalım mesela aileme gidelim dıyor gidiyoruz benı aılesyle bırakıp başka oda da tv den maç izliyor kızım gidiyor yanına yanıma gelmeyın beni rahat bırakın diyor e ben tepkı gösterınce kafamız uyuşmuyor diyor onun bu hallernı normal karşılamaynca ilgisizliği tek kendını düşünen bencilliğini söylemıyorum bile erkek haliyle iltifat bekliyor zayıfmym kıyafetim güzel mi ama bize kızımla soyledıgı güzel sözler sayılı bazen yutkunamıyorum öyle …
Beyefendi çok özgürlüğüne düşkün ise evlenip sizi de mutsuz etmeseymiş. Anlayışlı olacak bir durum yok sizin açınızdan . Hiçbir evli erkek bekar gibi hayat yaşayamaz, evliliğin kendi içinde barındırdığı hassasiyetleri vardır . Gençsiniz daha çekmeyin bu saçma adamı derimArkadaşlar merhaba eşimle severek evlendik 4 yıllık evliyiz 3 yaşında kızımız var eşim işten çıktıktan sonra ilk yıllar hergün son yıldır 2 3 günde bir dışarda duruyor 7 de çıkıyor 10/11 gibi geliyor ben istiyorum ki kızımla benimle vakit geçirsin çıkmasın demiyorum ama şeyini çıkarıp alışkanlık haline getirmiş ne kadar güzelce konuşsam da söylediğim zaman evlendim diye eşimin dibinde oturacak değilim benimde sosyal hayatım var öyleleri kendine köpek arıyor koca değil dıyor , tartışınca hemen alkole koşuyor özürü felan yok hep haklı tam bir narsist karakter misal bayram aileler için tatil o bizi 9 gün boyunca bırakıp dışarı çıktı ne evimize misafir gelebiliyor ne de biz gidiyoruz anlamıyor arkadaşlar ve evlenmeden insan anlamıyor sen benim özgürlüğümü kısıtlıyorsun dıyor ki her çıkmak istediği zaman çıkıyor örneğin bayram da ki gibi ben tesettürlüym arkadaşlar günahı bır yere koyalım alkolden hoşlanmıyorum ne bekliyor benden rakı sofrası kurmamı zaten ev arkadaşı gibiyiz ben onunla normal arkadaş olmak istiyorum çıkınca beraber çıkalım mesela aileme gidelim dıyor gidiyoruz benı aılesyle bırakıp başka oda da tv den maç izliyor kızım gidiyor yanına yanıma gelmeyın beni rahat bırakın diyor e ben tepkı gösterınce kafamız uyuşmuyor diyor onun bu hallernı normal karşılamaynca ilgisizliği tek kendını düşünen bencilliğini söylemıyorum bile erkek haliyle iltifat bekliyor zayıfmym kıyafetim güzel mi ama bize kızımla soyledıgı güzel sözler sayılı bazen yutkunamıyorum öyle …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?