Benim de aynı şekilde.Ben kendi adıma konuşayım biz evlenmeden önce bir süre birlikte yaşadık sonrası bana hiç sürpriz olmadı. Gerekli bir eylem olduğunu düşünüyorum birlikte yaşamanın
''değişeceksiniz ve dönüşeceksiniz'' çok sevdim bunu eşimede diyeceğim :) korkuyoruz biraz galiba bu sorumluluktan. akışa bırakacağım umarım hayırlı zamanda anne baba olma kararını alırız :) teşekkür ederimdeğişeceksiniz ve dönüşeceksiniz orası kesin. ama iki tarafında bağı kuvvetliyse birbirlerine saygılılarsa bağınız daha da güçlenir. Tam tersiyse de inceldiği yerden kopsun zaten :)
rica ederim. Korkmakta çok haklısınız ciddi bir değişim ve sorumluluk ama bir o kadar da güzel. Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun diyelim''değişeceksiniz ve dönüşeceksiniz'' çok sevdim bunu eşimede diyeceğim :) korkuyoruz biraz galiba bu sorumluluktan. akışa bırakacağım umarım hayırlı zamanda anne baba olma kararını alırız :) teşekkür ederim
Herkese selamlar
Umarım gününüz ve haftanız çok güzel geçiyordur.
Çevremde karşılaşmış olduğum insanlar üzerinden gözlemlediğim kadarıyla sizlere evlilikle ilgili bir soru sormak istiyorum. Bu sorum evli veya boşanmış olan hanımlar için. Evlendikten sonra eşinizde ne gibi davranış değişiklikleri yaşandı? Ya da sevgilik/nişanlılık evresinde asla böyle değildi, çok şaşkınım diyebileceğiniz ne gibi olaylar yaşadınız? Bir de evlendikten sonra kendinize şu soruyu sordunuz mu hiç “ aslında evlenmeden önce şöyle bir sinyal vermiş ama ben fark edememişim, şu huyu varmış ama görmemişim, şimdi anlıyorum” gibi. Yorumlarınızı çook merak ediyorum. Bu arada olumlu veya olumsuz her türlü yorum olabilir.
amiinn amin inşallah. herkes için en en güzeli olsunrica ederim. Korkmakta çok haklısınız ciddi bir değişim ve sorumluluk ama bir o kadar da güzel. Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun diyelim
o kadar doğru kiBiraz evvel eşim görüşme sürecinde nasılsa evlilikte de öyle dedim ana annemin de hep söylediği bir söz var..Damat açılmamış karpuzdur evlenene kadar ne çıkacağını bilemezsin
Benimde aynen böyle oldutam olarak böyle bir durum oldu. aslında evlenince değişir değil de flört döneminde çok önemsememiştim ya da aşktan dolayı gözümden kaçmıştı. evlendikten sonra değişiklik oldu evet asıl büyük değişim çocuktan sonra oldu diyebilirim.
ben boşanmış bir kadın olarak yerimi aldım :) bu konu hakkında söyleyecek çok şeyim varHerkese selamlar
Çevremde karşılaşmış olduğum insanlar üzerinden gözlemlediğim kadarıyla sizlere evlilikle ilgili bir soru sormak istiyorum. Bu sorum evli veya boşanmış olan hanımlar için. Evlendikten sonra eşinizde ne gibi davranış değişiklikleri yaşandı? Ya da sevgilik/nişanlılık evresinde asla böyle değildi, çok şaşkınım diyebileceğiniz ne gibi olaylar yaşadınız? Bir de evlendikten sonra kendinize şu soruyu sordunuz mu hiç “ aslında evlenmeden önce şöyle bir sinyal vermiş ama ben fark edememişim, şu huyu varmış ama görmemişim, şimdi anlıyorum” gibi. Yorumlarınızı çook merak ediyorum. Bu arada olumlu veya olumsuz her türlü yorum olabilir.
Peki gördüğünüz ve göz ardı ettiğiniz sinyaller neydiben boşanmış bir kadın olarak yerimi aldım :) bu konu hakkında söyleyecek çok şeyim varevet bana sinyal vermişti çokça ama bi basiret bağlanmış gibi bir olay oldu sanki ne gördüysem görmezden geldim keşke nişanlıyken ayrıldığımda tekrar barışmasaydım. evlilikle nişanlılık süreci çok başka kimisi gerçek yüzünü gösteriyor kimisi bir gıdım gösteriyor onu da atlatırız diyorsunuz ve evlenmeye karar veriyorsunuz, bende öyle oldu. fakat evlendikten sonra bambaşka bir insanla karşılaştım. erkekler aynı eve girene kadar gerçek yüzlerini göstermiyorlar malesef.
birkaç yalanını yakaladım. bir tartışmada kolumu çok kötü sıkmıştı, şiddete meyilliymiş keşke daha ağır bir şiddete başvurmadan önce ayrılsaymışım. bikaç mesaj yakalamıştım hepsini inkar etmişti yalvarmıştı bırakmiyim diye. bir sürü olay aslında.Peki gördüğünüz ve göz ardı ettiğiniz sinyaller neydi
Değişir, koşa koşa hemen 18,20 yaşında gözün açılmadan ilk gördüğün ile evlenir isen başka yorumlar çıkarHerkese selamlar
Çok üzüldüm, umarım ya çözüme kavuşursunuz ya da sağlıklı şekilde yolları ayırabilirsinizbirkaç yalanını yakaladım. bir tartışmada kolumu çok kötü sıkmıştı, şiddete meyilliymiş keşke daha ağır bir şiddete başvurmadan önce ayrılsaymışım. bikaç mesaj yakalamıştım hepsini inkar etmişti yalvarmıştı bırakmiyim diye. bir sürü olay aslında.
teşekkür ederim ama ben boşanalı 3,5 sene oldu :)Çok üzüldüm, umarım ya çözüme kavuşursunuz ya da sağlıklı şekilde yolları ayırabilirsiniz
Ohh yaa içim rahatladı, çünkü herkesin evliliğine burnunu sokup direkt boşa gitsin vari cümleleri hiç sevmem, çünkü kolay değil bu süreçler, ama içimden o geçiyorduteşekkür ederim ama ben boşanalı 3,5 sene oldu :)
Cocuktan sonra elbette degısecek %35 oran verebilirimişte beni ve eşimi korkutan bu. ya çocuktan sonra değişirsek diyoruz. o yüzden çok istesekte beraber geçireceğimiz zaman azalacak diye korkup erteliyoruz hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?