Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamalya sen emeklemeden, koşmaya başladın. Ne yapacaksın mesela ?Erkekler evlenınce neden değişiyor?
Benim eşim hiç değişmedi. Değişmeyecek birini bulursanız mutlu olursunuz.Erkekler evlenınce neden değişiyor?
Yooo değişmiyorlar. Kadınlar evlenene kadar heriflerin her falsosunu görünmez yapan pembe gözlüklerle gezip evlendikten sonra o gözlükleri çıkardıkları için erkekler değişti sanıyorlar.Erkekler evlenınce neden değişiyor?
Hafif göbeklenme dışında bir değişiklik olmadı benimkindeErkekler evlenınce neden değişiyor?
Ben bu kadar konu açsam taşlanırdım heraldeErkekler evlenınce neden değişiyor?
Sitemizde konu açma kısıtlaması yok ama rica ediyorum her aklınıza geleni bdvye açmaktan vazgeçip uygun bölümlere açın.Erkekler evlenınce neden değişiyor?
Göreceli bir soru bu. Yine karakter meselesi devreye girer her erkek aynı değil ki.Erkekler evlenınce neden değişiyor?
Ahshs bilgi ediniyorumKız sen daha evli değil misin
Evlen ondan sonra konuşalım![]()
Evlenmeyı düşünüyorumBu verilerle ne yapmayı düşünüyorsun mesela
Ha burda hakaret duymayan insanlar var ilişkılerde ama bu ömür boyu devam etmez mı illa bırı öfkelenecekBu verilerle ne yapmayı düşünüyorsun mesela