- 30 Aralık 2009
- 22.981
- 89.860
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Neden yalan söyledin dedigimdeTam benim konum. Benim eşim de evlenmeden önce bana borcu olduğunu söylemedi, zamanla ortaya çıktı, uyuyamiyordu, mutsuzdu ben anladım ama geç anladım. Bana söylemek istememiş hiç ondan ayrilirim evlenmem diye. Konum var okuyabilirsin.
Bu kadar önemli bir konuda yalan söylediği için guvenim çok zedelendi ve çok üzüldüm gerçekten zamanında. Güven gidince başka her şey gözüme batmaya başladı ve işin içinden çıkılmaz bir hal aldık. Yapsın yapmasin her şeyi yalan gibi gelmeye başladı. Resmen takıntı yaptım. Seni çok iyi anlıyorum insan kandırıldığını dusunuyor. Baktim olmadı boşanmaya karar verdik, borçlarını bitirdik tabi. Rahatladı beyefendi. Asıl olay bundan sonra başlıyor. Benim esim her şeyi düzeltmek için şimdi geliri iyi olan bir ise girmiş sırf seni para için değil seni çok sevdigim için sana geldim demek icinmis. Böyle diyor artık gerisini bilemeyeceğim. Bana bir daha maddi konularda yalan soylemeyecegine yeminler ediyor. Biz terapiste gitmedik ayrılmayı tercih ettim ben ve şimdi o değiştiğini göstermek için çabalıyor.
Uzun lafın kısası iş eşinden bitiyor. Sen nasıl dusunursen dusun toparlamak için o bir yol bulmalı. Terapist gidip neden hala bu konuda yalan soyledigini konusabilirsiniz. Toparlanabilir eğer esin değişirse ve sana guvenirse. İnsan eşinden neden saklar bunu hala anlamıyorum.
Seni kaybetmemek için diyor ve ben o an çıldırıyorum
Hep böyle avutuyorlar ''Korktugum için''
İyi de insan korktugu için yapmamalı asıl
Ben çalışıyordum üstelik sırf kızım okula baslayacak diye işimi bıraktım makul sebeblerden, bir de borcumuz yok diye biliyordum işten çıkarken rahattım yani..
Bilseydim çıkmazdım mesela bana baştan deseydi bunlar olmayacaktı asla
İlk borcu mesela hiç bitmemiş aslında bunu da yeni ögrendim zaten bu ikinci büyük borcumuzda ilkinin kırıntılarının kocaman bir kartopuna dönerek önüme düşmesiyle ortaya çıktı