Kız İsteme Evlilik teklifi ne zaman alınır İstemede ve sözde ne giyilir?

gamzeli_st

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
349
0
46
İstanbul
Arkadaşlar bayramda tanışmaya gelecekler ama bana evlilik teklifi yapmadı niyeti hep evlilikti ama benimle evlenirmisin demedi illa demesimi gerekir? :26:
Yaşım 20 bu konularla ilgili hiçbi bilgim yok İlk geldiklerinde ne giymeliyim sizce? Ve sonrasında bi daha gelcekleri zamanmı yüzük takılır? Ne giycez bide? :18:

Canım uzun süre flört edince birde ciddi olup evlilik yoluna gidildiğinde hazırlıkalr başlanır ama evlilik teklifi gelmez aynısını bende yaşadım ocakta istemeye geliceklerdi aralık ayında istemeye gelemden 20 gün önce dedim en son eksik olan birşeyler yokmu oda anladı,uzak memlektlerdeydik işte istemeye geldiğimde yapsam dedi, dedim hiçç ozaman gelmeyin güzel evlilik teklifi olmadan asla dedim ve çok romantik bir teklif etti çaldı gönlümü:)

evlilik için yaşın daha ufakmış canım ama siz karar vermişiniz eğer sadece isteme tanışma vastıysa sade ağır bir elbise giyebilirsin bir söz yüzüğü takılabilir

Hemen evlenmeyi düşünmüyorum yani elimden geldiğincede uzak bi tarih mesela 1 yada 1.5 sene sonra olursa güzel olur.Ya şimdi beraberiz ama öyle bi hal aldıkki bi adı konmalı yani yoksa ben erken diye düşünüyodum.Niyeti evlilik tmm ama hep gelicez gelicez diyip gelmiyolardı istemeye.Bende dedim hani benimi kandırıyo böyle gitmez dedim

Sonunda geliyolar 1 yılı biraz geçti beraberliğimiz.Oda 23 yaşında. :26:

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bu kadar benzerlik olur valla bende 20 yaşındayım 2 yıl olucak beraberliğimiz onunda yaşı 24 ve artık o kadar ısrar ettiler ki kabul ettik birbirimizi seviyoruz ama malum yaşım 20 sanki yürütemem gibi geldi bana başlarda çok isteksiz gönülsüz razı oldum bu isteme işine anlıcağın bende okuyorum son senem 2012de mezun olucam işte 2012 yazıda nişan yapıcaz düğünüde 2013 istiyorum senin gibi erteleyebildiğim kadar erteliyorum yani:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…